32

Некромонг

преди 13 години

Абе коя е тая "Челси Клинтън" и какво толкова пишат за нея ? Женела се- голям праз! Ама свадбата и била като на принцеса ... ало ? Некой не си е пил хапчетата в днес.бг !

31

Анонимен

преди 13 години

Комплексарска история - американците умират да се правят на аристократи и да подражават на Европа

30

ПАТЛАДЖАН

преди 13 години

Навремето Моника Люински, дето стана причина почти да свалят Президента Клинтън, беше еврейка, а сега и единствената му дъщеря се жени за евреин. Явно тука има пръст Бога на евреите -- или неговите следовници.

29

Анонимен

преди 13 години

Cestiti ot srce Bill e golemo ime golem covek

28

тотмес

преди 13 години

Нищо ново под слънцето ,един чафут си взел една чафутка и ще се налапат с кашерна помия на свадбата,лошото е ,че след като са се взели тия двамката може и да се пръкнат на бял свет малките джудаси ,а е всеизвесно ,че достатъчно много са крадливите ,лъжливи юдейски *** по света.

27

Дебора

преди 13 години

"Барак Обама няма да присъства"Сватбата е семеен празник, който не изключва приятели, но без служебно и политическо присъствие. Правилно !

26

до-27

преди 13 години

Правилно . Зад всеки успял мъж винаги е стояла една още по успяла жена, умна и находчива.Не винаги справедлива, но за сметка на това, винаги разумна.

25

точна клюкарка

преди 13 години

Живи и здрави да са младоженците ! Желая им дълголетие и многодетие !Бай дъ уей, тоя банкер няма ли да даде малко кинти ? Само Клинтън ще плаща ?!Така де! Взема мома от сой и добър род, да се бръкне пича и той да плати малко !

24

друг- - -до 16

преди 13 години

Приемането на ЮДАИЗМА не означава безбожничество и затриване на християнството. Напротив, това е връщане по стъпките назад към стария завет, осъзнаване на грешки и съпоставяне на 2 закона при кото единия е произлезнал от другия. Самия Исус е роден, живял и изпратен от този свят по законите на стария завет.Новия завет, дори Корана по законите на стария завет са направили своите подобрения и допуснали не по-малко противоречия. Може би Челси е искала да повярва в Бога на Исус приемайки ЮДАИЗМА.

23

Осман

преди 13 години

Знае тя,че по убаво от кожена лупара нема....

22

Анонимен

преди 13 години

izob6to ne me interesyva

21

rainbou1

преди 13 години

До 14:Ами то за да правиш лудории, трябва първо да ги измислиш. Пък и след като целия свят е разбрал баща ти как си пуши пурите, не е редно някак си. Сигурно и тя като Парис се е пекла топлес, излизала е облечена с 1 метър плат и т.н. Е, не е издавала албум и не е чу**ла Кристиано Роналдо, ама това последното с оглед бисексуалното бъдеще на футбалера едва ли е за хвалене.

20

Анонимен

преди 13 години

A таткото на булката ,щял да раздава пури на всички дами под 25 год възраст.За по добричките щяло да има и уроци по употреба на същите.

19

Анонимен

преди 13 години

АМА ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА

18

Анонимен

преди 13 години

"Органична" означава био. Така водят продуктите на запад, които са чисто екологични, без изкуствени добавки и торове - "organic"АХАХАХАХ ОРАГНИЧНА ЗНАЧИ ЗАМЕСТИТЕЛ НА ОРГИНАЛА ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА ВИ НАМАЛЯТ БРОЙКАТА РОБИ ЗАБЛУДЕНИ

17

Язе

преди 13 години

Кога думнал реактор у Припят, ората яли заразени храни, а за елито били проверени. Сега народо яде ГМО-та и разни ***, а елито телета ранени с "органична" трева /демек органични телета/ Къде е разликата питам язе?

16

Папа Йоан-Павел Трет

преди 13 години

Дали вече е приела ЮДАИЗМА....Вероятно....Лакомията затри поредните християн-безбожници...

15

Анонимен

преди 13 години

"Органична" означава био. Така водят продуктите на запад, които са чисто екологични, без изкуствени добавки и торове - "organic"

14

Анонимен

преди 13 години

Да и е честито на Челси, да има хубава сватба, щастие, добро семейство, здрави деца и дълъг живот! Учудвам се, че има може да има толкова много злоба срещу едно момиче, което се омъжва. А за това че родителите и са известни и богати, тя не е виновна, напротив от дете, когато баща и беше президент, Челси се държи изключително скромно за разлика от наследниците на други богати и известни родители-например Парис Хилтън.

13

Анонимен

преди 13 години

Жени са за евреин, който работи във финансова пирамида. Тежката финансова криза в САЩ, от която придължават да фалират банки в САЩ и доведе до рекордна безработица и в България. беше причинена от спекуланти като Челси и Марк и техните финансови пирамиди и измамни схеми.