74

Анонимен

преди 13 години

Ако се случи това храните да се оправят герб ще бъдат винаги на власт.

73

бау-бау

преди 13 години

Влизам в месарски магазин и гледам към витрината. В 2 тави седят кайми-на едната пише,че е от 40% телешко и 60% свинско,цената е 5.80 лв/кг. В другата тава седи "мляно месо", с цена 7.80 лв/кг. Питам продавачката: "В по-евтината кайма има ли месо?". Тя се усмихва, а аз избирам 1 кг. бут,който смилам и го отнасям вкъщи. Това е положението-сега кебапчето може да стане 1 евро, но гаранция,че е истинско месо НЯМА . Дали не е начин да се вдигнат цените? Аз не вярвам на етикети-у нас всичко е менте

72

Ром

преди 13 години

Добре изгледжа....дано скоро има избори, че пак да ни охранват с такива работи от кучешка кайма и вкисната бира...

71

Анонимен

преди 13 години

Браво на ГЕРБерите,алчни производители натъпкаха храните ни с химия и китайски пълнители и отпадъци.В момента в кремвиршите има-рога,копита,суха смляна кожа,четина,целулоза,соя,осем вида "Е"/консерванти,стабилизатори,емулгатори.Вчера посегнах към руло с малиново сладко-100 гр имаше в него точно 10 "Е"та.Салаамите в Европа нямат нищо общо с това,което става у нас.Саламите произвеждани тук са по Европейски стандарт за кучешка храна.

70

NM

преди 13 години

Има, има просто подминаваш рафтовете с цена над 10,00лв там са тези от истинско месо

69

До номер 8, 49, 50 и

преди 13 години

И другите червени петна. Яжте смлени кучешки опашки, като ви е сладко.И пресовани котешки изпражнения на суджук.Те са най-евтини, има ги,продават се на всеки ъгъл от ***, вашият електорат.

68

IND

преди 13 години

Да ясно е, че ще са по-скъпи тези продукти. Но ако си купя дори и по-радко ще знам, че са качествени и после няма да имам проблеми с корема или на по късен етап да хвана рак например от некачествените продукти, които продават в момента.

67

Tanya

преди 13 години

Dai Boje i tova da se sluchi !!! TREBVA KONTROL SRESHTU ALCHNITE !

66

Анонимен

преди 13 години

КОНГРАЧУЛЕЙШЪНС БОРИСОВ И НАЙДЕНОВ ЗА ТОВА ДА ЯДЕМ КАЧЕСТВЕНА ХРАНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

65

Анонимен

преди 13 години

Сега министър Найденов,ако оправи и пиячката,само за ГЕРБ ще гласувам.Стига сме се наливали със Китайски спирт.

64

IND

преди 13 години

Сега няма кебабчета и кюфтета и всякакви саламови изделия от чисто месо. Просто не е изгодно да ги правят, защото няма стандарти и човек няма как да ги различи от останалите.

63

Анонимен

преди 13 години

Пак ще отквиваме топлата вода, имахме БДС - махнаха го, уж заради европейски директиви.....

62

Анонимен

преди 13 години

До 46:Повече от явно е, че ти си живял не повече от тези 20 години за които споменаваш. В противен случай щеше да знаеш какво е истински колбас, кебапче или наденица. Зачеркнахме БДС и смело възприехме европейските стандарти. После рипнахме че ядем кренвирши без месо. Сега връщат БДС, за да оправдаят последващите високи цени. Аз като потребител искам допустима цена за качествен продукт. Помня този вкус.

61

Анонимен

преди 13 години

стига да имаш пари в джоба. че нещо откакто герб са на власт парите ни изчезнаха от нашият джоб, за да се влеят в чужди джобове (или по-скоро банкови трезори)

60

NM

преди 13 години

Браво на тиквите от ГЕРБ, пак откриха топлата вода, ами и сега си има колбаси и кебабчета от месо, но не струват 3,90 за кг. Та колко ще се зарадваме след стандартите, когато видим рафтове с цени от 10,00 лв на горе, пък било то и Стара планина. Не беше ли по-добре тези смешници да помислят за омършавялия доход и стандарт на българина, нека колбасите от новите стандарти да са на старите цени, тогава шапка им свалям..размечтах се...

59

IND

преди 13 години

Браво на правителството! Постепенно връщат БДС и ще можем да хапваме и качествени продукти!

58

Анонимен

преди 13 години

do 51Зер трябва всички да разбираме от политика! Нали затова има политици?!Кога ще започне всеки да си върши работата и да няма нужда лекарят, учителят и архитектът да разбират и от политика?!В момента, за да живея нормално един човек му се налага да разбира от медицина, право и счетоводство... поне! Как да стане?!

57

PSP

преди 13 години

И сега кво? Влизам в магазина и казвам на намусената лелка зад щанда да ми даде две кръгли и едно продълговато старопланинче... WTF! А на ония хартиено-соевите как ще им викаме, че нещо не ми стана ясно? Мерките са прекрасни и съм абсолютно за тях, но паралелно с това трябваше да се затворят 70% от лайнарниците, които бълваха отровите, а скапаните им собственици да преведат на МЗ всичките си печалби през годините... и разбира се да влязат поне за 20 години в затвора!!!

56

Владко

преди 13 години

За мен е по-важно да сложат на всички продукти с ГМО някакво означение. Или може би ще е по-малко работа да се сложи обозначение на тези без ГМО? Аз си мисля, че на 100% има ГМО във всичко.

55

катя

преди 13 години

браво 49-ти. наистина много истина събрана в няколко реда.