12

PPP

преди 13 години

Гледай филма "Плесен", и после твърди че си нямаме в БГ такава. Черната плесен е смъртоносната, която се развива в мокри и влажни помещения. например м/у плочките в кухнята или банята а може и по тавана или стените. Едно време са изгаряли целите къщи заради черната плесен ако се появи и развие по стените. И в никакъв случай не се чагърта плесента, защото се разпръсват спорите в въздуха и се вдишват по-лесно така...

11

онбашията

преди 13 години

изпълзяха разбирачите :)няма справедливост в тоя живот ей, толкова много знаещи и разбиращи от всичко хора, а държавата в калта под ботуша на тъпия американец. разбира се, разбирачите и на това имат обяснение, няма нещо на тоя свят, дето разбирача да не може да обясни за 5 секунди, и то със снизходителна усмивка на уста. :)

10

Анонимен

преди 13 години

V NC ima pleseni ot koito 4ovek moje da razvie redica zaboliavania.. Tuka v Bulgaria si niamame takiva...

9

Анонимен

преди 13 години

Как пък са се събрали и двамата податливи на тази плесенне са умрели от свъхдоза а от мухъл звучи логично

8

Мърфицид

преди 13 години

верно е, някои плесени са смъртоносни, но ако бъдат изядени известни количества от тях. иначе как да стане?

7

pebble

преди 13 години

"Плесента поразява милиони хора всяка година. Симптомите на натравянето с нея варират от обрив и настинка до увреждане на нервната система и накрая смърт. Възможно е в дома ви да има плесен, но вие да не я виждате може да се развие например на гърба на тапетите или под килима ви. Точно това я прави толкова опасна." Копирах това от друг сайт, за малко повече разяснение.

6

Дядо Мраз

преди 13 години

Хора, осъзнайте се, човек съществува редом с плесента от своето съществуване, изградил е определен вид антитела, вимунизирал се е към нея, дори я ползва за лекарство, а изведнъж, се появява някоя нова по вид, и причинява смърт, тая новата да не е мутирала от радиация, да не е станал някой ядрен взрив, който да е причината за тази мутация и аз да съм то пропуснал по новините?

5

Дядо Мраз

преди 13 години

Абе нали се сещаш, че в такъв случай, и чистачките и прислужниците трябва да са си отишли. Пък мъжът и чак 5 месеца след нея, и то от същото - да бе, да. Знаеш ли кога ще повярвам. Ако е имало плесен наистина, употребата на наркотици намалява имунната способност на организма, и той се разболява по-лесно, така ч е възвожно, но без наркотици тук не се минало, както и при никой холивудец. Ама това да не са видяли плесена, значи чистачките им са били мърлячки!

4

Анонимен

преди 13 години

Наркотиците кво ли не правят. И за да замажат случката и да остане имиджа им неопетнен са измислили тая извънземна космическа плесен която трепела. Що не дойдат в БГ и да видят що е плесен,мухал,влага и др. хайде,че големият кораб минава.

3

гоги

преди 13 години

Не са били мърлячи и 100% са имали чистачки може би жилището им е огрмоно ,и не ся видяли знае ли човек.

2

Дядо Мраз

преди 13 години

Да бе, да! И кой го откри това, доктор Хаус ли? А това, че са имали плесе у тях, какво значи, че са били мърлячи, живеещи в мърсотия, демек животни. На ме по-правдив ми се струва факторът наркотици!

1

онбашията

преди 13 години

фак! направо като епизод от доктор хаус.