36

Nasko

преди 14 години

Прави са сините, Тегленето на заем, ако сме в блгоприятна фаза за това е положително, но само ако е целеви за Пътната Инфраструктура, тя ще поеме и открие доста работни места, а получавайки заплати, тези хора ще стимулират икономиката и производителите, успоредно с това намаляване на администрацията е също положително, както и полицията, ако само се стискаме, няма ли да се осерем накрая??Европейските държави правят постоянно инвестиции, а 1млрд евро не е сума, която не би изплатила Държавата !!

35

sedesar

преди 14 години

Наистина вече една година бившите комунисти от герб и *** им атакисти, която и област докоснаха-следва само разсипия. По-зле за съжаление се оказаха и от социалистите. Така ще е докато ни управляват комунисти и докато на всички възлови места стоят само комунисти и милиционери.

34

Карина

преди 14 години

аха, той бате ви Ваньо ще ви оправя все батаците, пък после да плюете, свърши тази, сега се е паднало на други и им е ред да се упражняват върху вас и за ваша сметка естествено :)))))А на Командира поне шлифера можете да дъФчете до насита за успокоение на собствената ви мудрост :))))

33

пепо секса

преди 14 години

да бе, да.ама да висе чуе думата,нека хубавото ви наде,призове любовниците си пред парламента,то ще е множество...дори и референдум може да свикате..

32

Бачо

преди 14 години

Еи прав беше Яне като каза,че тези от ГЕРБ са крадни и лажци и че ще ограбят народа....ама ние нали сме много умни и го обявихме за луд.

31

baykolu

преди 14 години

Виж ченге гербаво, тази тема е сериозна! Върви да сереш в другата! Знам, амбициятат ти е да прогониш от тук всички нормално мислещи и действително желаещи да коментират хора, като изливаш педалския си спам на едро. Знам и защо е така, защото коментарите са насочени срещу главния ти началник - милиционера Боко! вероятно ще успееш, ако се постараеш както обикновено! Но едва ли ще убедиш поне един от мислещите хора тук, че гербавото ви милиционерско управление става за нещо! Да, ще им запушиш устите посредством досадата и отвращението, която ще предизвикаш в душите на нормалните, мислещи хора! Това ще е твоята малка милиционерска победа, но тя ще е Пирова победа! Едва ли някой ще промени мисленето си! Но....като се замисля, едва ли това е от значение за теб! Ти нямаш толкова мозък, за да се замислиш чак толкова! Пък и целия ви стил е такъв, показен и безсъдържателен....

30

Анонимен

преди 14 години

БАЙКОЛЬО МНОГО СИ ЧЕРВЕНВ СДС ИМАШЕ МНОГО ПОСТАВЕНИ ЧЕНГЕТА И ЗА ТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕНЯКОЙ ДИСИДЕНТ-АМА ИСТИНСКИ ДА ОСТАНА В СДСИСТИНСКИТЕ ХОРА КОСТОВ ИЗХВЪРЛИ ДА НЕ МУ ПРЕЧАТСЕГА КАТО ЧЕТА НЯКОИ НЕЩА СЪВСЕМ СЪМ СИГУРЕН -ДС СИ СВЪРШИ БЛЕСТЯЩА ПРЕХОДАБКП ПРЕВЗЕХА ДЪРЖАВНИТЕ КАПИТАЛИ ДОКАТО СДС ВОДЕШЕ МИТИНГИКРЪГЛИ МАСИ АЛА БАЛА ЖЕЛЬО КЛАТЕШЕ ГЛАВА И КОЙ.... ДРУГИЯ БИТ

29

Dan до baykolu

преди 14 години

Байно пак се появи твоят клонинг, пиши си под други никове както го правеше до сега, явно е някой от сайта!

28

Анонимен

преди 14 години

Идва виденова зима запомни гербаджио драскачо ама тогава какво ще ми драскаш много ме интересува или пак ще ми се оправляваш с ланшния сняг

27

Анонимен

преди 14 години

СК като си оттегли подкрепата - голям праз!Герб и Атака са си ръка за ръчичка с пълно мнозинство. От самото начало. А откакто Бойко прилапа и 2/3 от електората на Сидеров са си вече просто неразделни.Събраха се! Лика-прилика. Големи лафове, тупане в гърдите и като резултати - уредиха своите роднини и толкова. Останалото - пълен батак :)

26

СЪН СЪНУВАХ

преди 14 години

ДЕ ДА БЯХ МИНИСТЪР НА ФИНАНСИТИ !ДЕ ДА СКЛЮЧЕХ ДОГОВОР С МВФ. ДЕ ДА МОЖЕХ НА РЕСТРАНТЬОРЧЕТО ОЩЕ ДА ДАВАМ ПОРЪЧКИ И НА ДРУГИТЕ.ЕДНА ГОДИНА ПОДЪРЖАМ ТОЯ *** ПОЖАРНИКАР И ЕДИН ЛЕВ КОМИСИОН НЕ ВЛЕЗЕИДАТ ИЗБОРИ 1ДУМА НЕ ОТВАРЯ ДА МЕ ПРАВИ ПРЕЗИДЕНТМЕСТНИТЕ СМЕ ГИ ИЗГУБИЛИ ПО СЕЛАТА ОТДАВНА В СОФИЯ ЯСНО НЯМА ШАНСГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ ЩЕ СЕ ПРИСЛАМЧАТ ЗА СИЛНИТЕ НА ДЕНАБОЖЕ ОСТАНА МИ САМО ДА ПОДБУТВАМ ПУДЕЛЧЕТО МАРТИН И ДА ВСЯВАМЕ ПАНИКА АКО СТАНЕ ПАТАКЛАМА МОЖЕ ДА НАМАЖА БСП ОЩЕ Е АУТ-МОЙ РЕД Е

25

baykolu

преди 14 години

Е тя щото компанията от другата страна е просто слънце!!!!Боко .....и Болен....Даже не се нуждае от коментар! Само двете имена говорят достатъчно! Е, естествено, само за хората с мозък! На другите им звучи добре!

24

Анонимен

преди 14 години

Стани стани юнак балкански от сън дълбок се събуди Избори Избори Избори

23

Деян

преди 14 години

'Ние, можещите, водени от незнаещите, сме направили толкова много, за толкова кратко време, с толкова малко средства, че вече сме се специализирали да правим и от пясъка въже.'И така от 20 години насам. Костов, както и всички управлявали България да мълчат.След ГЕРБ? Какво? Аз викам навън. Да живеем извън България, като общаци, да видим тогава, господа власт имащи, кого ще управляват наркоманизираните ви деца, които изучихте с наши пари навън?

22

ГРЕБер

преди 14 години

Пак ще ни кацнат. Само се правят на велики.Наши хора са все пак.;)

21

Анонимен

преди 14 години

айде бе човек идвай да оправяш тази загубена държава че умирамееее

20

фен

преди 14 години

Хайдееее, и тези в опозиция.Голяма компанийка се заформя там:Лудите на Яне.Крадливите на Гея.Некадърните на ***...... сега светло и тъмно сините

19

Тъй, тъй ...

преди 14 години

....... А те не искат да четат, упрекна управляващите Костов......Ха-хааа!Костов нещо се е объркал. Я да прегледа сърцераздирателното интервю на Слънцеподобния където Самият Той говори за "книжките". :)

18

Анонимен

преди 14 години

Къф си ти бе, Костов?

17

Българин

преди 14 години

Бате Ваньо и Мартин да идват да оправят батаците,защото,честно Ви казвам,аз и децата ми втора Виденова зима нямаме сили да преживеем!