8

Анонимен

преди 13 години

Ама вие сте биле много умни бе, я си представете да живеете в Северна корея и децата ви да умират от глад за да може лидера да прави оръжия с които да заплашва Южна корея и САЩ. Ако зависеше от мене до сега 20 войни да съм направил срещу Фенян , че да сложа край на мъките на хората в Северна корея. Затова аз напълно подкрепям САЩ.

7

Василев

преди 13 години

Позволете ми,всички честни и достойни хора,които искате да водите мирен и разумен живот,най-искренно да се изсера в устите на алчните,безскрупулни, жадни за убийства американски животни и техните слуги- лакеи от целият свят.Благодаря Ви за вниманието!

6

зрънчо

преди 13 години

защото израел и южна корея са им съюзници,защото политиката им е американска.а ким чен ир е дебело прасе и ***-също като теб!!!

5

зрънчо

преди 13 години

абе северна корея е по голяма империя на злото ама айде едно време плюехте ссср сега плюете сащ. то гроздето като е високо ... ама всички дето разсправят че било империя на злото ако получат изведнъж зелени карти ще хукнат бързо към летищата да стигнат час по скоро на територията на тази зла империя.смешни сте И ЖАЛКИ !!!

4

САЩ нагледци

преди 13 години

САЩ защо не замразят покупките на оръжие от Израел?!?Защо не забранят покупките на оръжие на Южна Корея?!?То така мн лесно,налагат санкции после правят някоя провокация,уж гръмнали нещо тяхно и почват войната.

3

666

преди 13 години

"Експеримента Северна Корея също е към своя край. Макар и един от последните от опитите върху цели народи, той далеч не беше такъв и по значение. Амин и здраве за загиналите. Голям Бате иде."Баба Илийца

2

Анонимен

преди 13 години

Само войни и убийства искат тея американци,представете си вашето дете да бъде убито поради алчноста на американците и предизвикана война от тях...някой трябва да ги постави на място

1

Анонимен

преди 13 години

САЩ империя на злото