43

kum KrImena Stara...

преди 13 години

Glavata si otrezvam cse NE TI E VUOBSTE IZVESTNO :K O I e LITLE RICSHARD--hhaaahaaha....krawooo

42

Анонимен

преди 13 години

МНОГО Е ВАЖНО ДА СЕ ВНУШИ НА ГРАЖДАНИТЕ, ЧЕ МВР Е ВСЕСИЛНО, МОЖЕ ДА ПРАВИ КАКВОТО СИ ПОИСКА И ТО ВСЕ Е ЗАКОННО. ТАКА СЕ ПРАВИ ДИКТАТУРА НА ТЪПАНАРИТЕ.

41

Poo

преди 13 години

*** off

40

Дядо Мраз

преди 13 години

Наистина е много оригинално, както и името на поредната операция с гръмко име и невероятен резултат. А какво ще каже "уважаемият" български съд! И какво казва той, по случаите от миналата есен до сега. Колко са издадените ефективни присъди, колко са останалите с мярка задържане под стража от всичките тези операции, колко са обвинените. Има едно правило във физиката, важащо и навсякъде - количествените натрупвания водят до качествени изменения - много операции и задържани, никакъв ефект!

39

зз

преди 13 години

Дано и останалите хора от Стара Загора не са толкова неграмотни като теб...

38

Обява на съдията

преди 13 години

1000 лв. на калпак за пускане от ареста.

37

миризлива партенка

преди 13 години

Поредната миризлива партенка на пудела на ББ. Искат да отвлекат вниманието на хората от истинските проблеми на обществото - здравеопазването, безработицата, безпаричието, липсата на перспектива, вездесъщата престъпност, корупцията, вдигането на цените на парното, газта и тока, безхаберието и мутренската същност на режима на ББ. На кой обикновен гражданин ще му се промени живота от това, че мутрите на ББ показно са хванали други мутри и че Цецо изстрелва поредния си вербален еякулат, по този случай? На кого ще намалят сметките на парното, газта и тока след това героично постижение?

36

Фрунзе

преди 13 години

Браво на Цветанов!!!!!!! Всички, вкл. Европа, оценяват усилията му по достойнство с изключение на щепа червени ***!!

35

Анонимен

преди 13 години

Много оригинално!!! Сигурно с подобни коментари си най-страшния пич пред блока, в махалата!Питай ги тези, които ще бъдат арестувани днес...дали Цецо е имал само 7-ци и 8-ци в ръката. Те да ти кажат!Иначе май се мислиш за оригинален ;)

34

Съдия

преди 13 години

'Що си губят времето тия полицайчета не знам. Ще ги освободя и тези от "Организираната престъпна група"!!!

33

за нищо не става

преди 13 години

Когато някой за нищо не става, той става полицай. Когато някой хептен за нищо не става, той става министър на вътрешните работи. Когато някой е абсолютна нула, него го избират за министър-председател (не става дума само за сегашния).

32

brigante

преди 13 години

шах, шах, две пешки метър и валат:) 'щот' сме на всичко коз:P

31

ВП

преди 13 години

Дали да гласуваме за Ахмед Доган на следващите избори !!!!

30

KRIMENA ST ZAG

преди 13 години

Pu Printcip,IM GRUNDE GENNOMEN triabva da sa spazva gramatikalnusta ,i da sashtistvuva litiraturni pravila za pisani...Gramoten,,LEW NIK.TOLSTOY priznava faf idin intimin SMALL TALK sas Torgenif(spisovatil) t4i NI mo sa utdava pravupisa--Uba4i satvuril Graf TULSTOI ANNA KARENINA,,,,VOINA i MIR,,,VOSKRESENIE........Gramotin,ti vladeish li SHUMERU-AKADSKI i VAVILONSKI,fsashtnusd??!!!!

29

Дядо Мраз

преди 13 години

Абе Цецо, за какво го вика този Всичко Коз, като имаш само 7-ци и 8-ци? Поне две валета и една покрита деветка да имаше, да го беше викнал, ама ти нищо! Така е, като разчиташ на партньора, а не на ръката си!

28

KRIMENA ST ZAG

преди 13 години

I N D == Apsuliutno Ta Putkrepiam-To4nu tva pravad KOMONIStiTI...As sam t4ela Komonisti4iKI MANIFESD-uba4i M R Z A komonizamA..

27

грамотен

преди 13 години

Кременке, научи се първо на правопис и правоговор и тогава пиши и си казвай мнението.

26

--

преди 13 години

стига с тези показни акции и провокативни названия на операции бе бойко , радвам се,че се бориш с престъпността,но не помагаш не бедния българин и го правиш още по мизерен! никой не е доволен от теб!ПС: всеки те ненавижда ***!!!

25

КРУМ

преди 13 години

точно така. все са недоволни ОРАТА, ама незнаят ЩО

24

!

преди 13 години

Поздравявам МВР за акциите, и се надявам този път да успеят годни доказателства, за да не стане пак "ние ги хващаме, те ги пускат".