42

Анонимен

преди 13 години

Като гледам снимчицата не мога да се въздържа да не попитам , а къде е Фори Светулката

41

Дядо Петър

преди 13 години

Продължавам при всеки случай да питам от какво се издържат тези двамата.Които продължават да пушат публично, независимо от повишаването на цигарите.Но и този път няма да получа отговор.

40

Бобо

преди 13 години

Често си задавам въпроса защо има синдикати и кой ги храни.Та нали ние народа избираме депутатите те срещу народа ли работят,че да трябва някой да ни защитава от тях. Май е време да създадем организация която да ни защитава и от синдикатите.

39

Анонимен

преди 13 години

Вече нямам познати които плащат членски внос , интересувал съм се и никой не ми посочи и той да има такъв познат . Та питам кой ви храни бе господа синдикалисти , щом не сме работниците , значи е другата старана от която уж ни "Защитавате"

38

София

преди 13 години

Синдикатите: Дайте ни тук премиера за пенсиите!----------------------------Ами изчакай до вечерта,що се репчиш сега?:)И да не забравиш да свалиш цаките!:)

37

работещ

преди 13 години

СИНДИКАТИ е равно на СИНКОВЦИ ТАРИТАКИ.Полза никаква за работещите, кой им плаща високите заплати, скъптие офиси и лимузини на тези синковци?

36

мария

преди 13 години

Синдикатите са най-големите мишки, търсят само изгодата и никога до сега не направиха нещо в полза на народа. Предадоха учителите в стачката им, предадоха лекарите, предават всички, които внасят членски внос - събирачи на пари, прости и ненодялани измамници. Само хвърлят прах в очите на хората, но вече не им вярваме. За нас те са просто поредните *** върху гърба на на народа.

35

Анонимен

преди 13 години

Спокойно-от 2011 год минималната пенсия ще е 2000 евро.Разбира се възрастта за пенсиониране става 110 год ,а минималния стаж 85 години .Честито на печелившите.целта на Правителството е да направи така ,че няколко години да се пенсионират минимален брой хора .Няма пари

34

Ава

преди 13 години

27, целият афоризъм е така: Земята се върти и ти се возиш без пари. И както се очаква, всеки ми натяква, всеки ме кори, дори за гратисчия ме смята. Това вече на нищо не мяза, спрете земята, искам да сляза.Доколкото помня, авторът на този шедьовър е Турхан Расиев.

33

_I_

преди 13 години

Какви синдикати са това? По лоши са и от казионните навремето. Да си спомним как се подиграха с учителите и стачката им през 2007 година, как само я "отложиха" за септември месец 2007 и нищоооо! Кой им вярва вече, имат ли членска маса? На гол тумбак чифте пищови!!!

32

ха-ха-ха

преди 13 години

А бе приятелю 20г като се крадеше къде бяха тези ***

31

Синдикалист

преди 13 години

Няма синдикат в света, който да е в състояние да реши какъвто и да е проблем, ако няма подкрепата на членовете си! Силата на синдиката е в голямата членска маса. И в същата онази солидарност, за която писах одеве! Колко от вас познават синдикалните си лидери във фирмите където работите?! Колко биха излезли и биха застанали срещу директора, ако се организира протест?! Не може да чакате синдикатите да свършат всичко вместо вас, без вас! Вие сте синдикатите! Другото е абсолютна глупост! Не отричам, че всички правителства до сега работеха в тази посока - към отслабване и обезкървяване на синдикатите! Те имат интерес от това! Но и ние, работещите също дадохме своя голям принос! Масово се отказахме от членството си, масово се примирихме с орязаните си привилегии, и масово възприехме убеждението, че синдиката са някакви абстрактно съществуващи лидери, някъде в топлите канцелирии! Забравихме, че това е НАША организация, която е силна, когато ние сме силни, когато сме солидарни, и когато не се страхуваме да защитим интереса си! Така че, не че лидерите са слънца, не искам да ги защитатавам, но те са само една малка част от проблема!

30

norm

преди 13 години

И аз съм за референдум,стига синдикатите да поемат организацията и разходите по него.

29

до 6

преди 13 години

Извинявай! Мисля че и двамата се рабираме какво искаме да кажем, няма смисъл да спорим .Аз разбирам че възрастните хора имат нужда от уважение и по добри старини, надявам се че и ти ме разбираш че и ние младите имаме нужда от подкрепа и то сега.

28

Анонимен

преди 13 години

Ами хайде, като не сте съгласни с предложенията, убедете хората, че сте прави и ги изкарайте на стачка. Можете ли?! Мисля, че сте неспособни да организирате каквато и да е подобна проява.

27

Анонимен

преди 13 години

К'ъв премиер, к'ви пенсии? Спрете Земята, искам да сляза!

26

Анонимен

преди 13 години

извинявай за 6 се отнася

25

нервна

преди 13 години

Двамата посочиха, че е необходим референдум за предпочитанията на българите Подкрепям идеята за референдум.Аз като редови бълг.трудещ се,работя от януари до май за държавата,който доход ми се изземва от нея под формата на данъци и осигуровки.Искам да изразя на този референдум категоричното си несъгласие държавата да ми изземва още повече от дохода,за да пълни с тях бездънните одържавени каци НОИ и НЗОК.

24

Анонимен

преди 13 години

и какво обидно има в поста ми кажи

23

ИВО

преди 13 години

НА ДАНЧО ХРИСТОСКОВ МУ ОСТАВАТ 5 ГОДИНИ ДО ПЕНСИЯ И СЕ ЧУДИ КАК ДА СИ УДЪЛЖИ ДАЛАВЕРИТЕ В НОЙ ,А НАРОДА КОЙТО РАБОТИ ТЕЖКИ ПРОФЕСИЙ ДА УМИРА ЛИ .