64

tulski

преди 13 години

Повечето от вас явно не разбират същината на проблема. Хващате се за второстепенни подробности - забрадките, как щели да ги снимат и т.н..А изпускате главното. А то е, че в християнска и европейска държава се налагат ислямистки канони на Шериата. След забрадките ще последват други работи - държава с два официални езика, две официални религии и т.н. Опичайте си акъла и помислете, докъде трябва да бъде нашата толерантност !

63

Анонимен

преди 13 години

много искам да забрадя един имам отзад.

62

Анонимен

преди 13 години

На 13.07.10 г френския сенат ще гласува закон с ,който се забранява на всички публични места ходенето с шамии,бурки и др.Закона предвижда високи глоби ,а тези които принуждават жените да носят такива атрибути ще лежат 3 /три/ години затвор.Не желая да пиша коментар.

61

velofan

преди 13 години

Днес.бг, не трийте част от коментара ми, като не Ви харесва, трийте го целия!!!ДА ПОВТОРЯ:Аз съм съгласен да им правят снимка със забрадка, но при едно условие: снимка в цял ръст и с гол ***...

60

Анонимен

преди 13 години

Абе докога тези ще ни занимават със себе си....Забрадки да слагат в Ориента...България е светска държава....

59

velofan

преди 13 години

Аз съм съгласен да им правят снимка със забрадка, но при едно условие: снимка в цял ръст

58

123

преди 13 години

do Amenhotep:И като си подаде оставката,кой трябва да дойде? Дай име

57

Amenhotep

преди 13 години

Цв. Цветанов: "МВР няма данни за наличието на радикален ислям в България."ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА!

56

киро

преди 13 години

може ,САМО ЧЕ И ЕДНА МЕТЛА НАБИТА В *** ПО ЕФЕКТНО ЩЕ Е ЗА СИКИЛМИШИТЕ, няма лошо и снимки,снимки,снимки

55

Анонимен

преди 13 години

Много просто - като искат със забрадка - няма нови лични карти, няма нови паспорти - няма детски помощи, няма банки, няма работа, няма чужбина - стоят си в къщи и мъжете им ги хранят по забрадки, плащат всеки път глоба, че ходят без лични документи - какъв е проблемът :))))

54

Поручик

преди 13 години

Ама , гледа ли да са с обръснати джанки ?

53

дядо Коцо

преди 13 години

Няма нужда да правиш плашило за градината,тези от снимката са идеални бостански плашила!

52

Анонимен

преди 13 години

Няма нужда да ходиш на южния полюс.Ето ги пингвините на снимката.

51

Анонимен

преди 13 години

Нека искат бе. Няма кой да има даде. Дуган го изяде, сега Боко командва, а той фереджета много обича - ще им го боцне където трябва

50

Бьлгарин

преди 13 години

Искате вие забрадки и новини на Турски език-ама искам да станат от гроба-Капитан Петко воевода,Инджето ,Ангел воевода,Стефан Караджа и Левски и тогава ще ви питам -забрадки ли ще искате или турски ***.

49

аСФ

преди 13 години

Така става от много демокрация! Да живее бай Тошо и комунизма!

48

saseff

преди 13 години

tozi imam triabva da mu se otreje onaia rabota i da mu se navre v ustata.takiva hora sa opasni i miastoto im e v BELENE.samniavam se tazi mahla v Pazardjik da e turska.tam e palno s *** i v pove4eto slu4ai podobni *** v kraina smetka stava vapros za *** a ne za turci

47

до 31-ви

преди 13 години

Те и във франция искаха да се снимат със забрадки и да ходят на училище с тях.При положение че там имат няколко милиона мусюлмани,не като тук, от френското правителство кратко и ясно им отговориха:,,Франция е светска държава и такива са законите в нея.Всеки който живее в нашата държава/франция/ е длъжен да спазва законите и да се съобразява с тях''-това както виждате не подлежи на коментар от никой.Но там политиците им са държавници а не мазници като нашите.

46

пак Сатанаил

преди 13 години

а, да не забравя...моята религия ми повелява да се снимам по...организъм...така че, искам да се снимам в момент на ерекция!!!иначе се оплаквам веднага, че са ми погазени човешките права!!!

45

Анонимен

преди 13 години

за съжаление нашите власти са на твоя "акъл" и за това БЪЛГАРИЯ е та тоя хал