509

Буревестников

преди 13 години

*** и турчеляците са си такива.... Колкото повече им позволяваш и им отпускаш каишката толкова по НАГЛИ И БЕЗОЧЛИВИ стават копеленцата !!!!! Питам.... кой им позволява това а? :( В колко държави е пълно със *** и турци.... някъде да сте видяли и чули да си позволяват това което си позволяват в България ? Или да имат такива ПРАВА като тук? Не сте нали? И няма да чуете си мисля аз ! ГЕНОЦИД СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ В СОБСТВЕНАТА НИ ДЪРЖАВА ОТ ТУРЦИ И *** КОЙТО НЕ МОГАТ ДА СИ НАПИШАТ ИМЕТО ДОРИ

508

Анонимен

преди 13 години

То добре, ама каква ли ще я свършат? Има ли ***, който работи?

507

сисо

преди 13 години

едно нещо е сигурно полицията има нареждане да не закача много потенциалните избиратели -***.също така и вик ,енерго да надписват сметки на българите за да избиват разходите-това не е ли геноцид срещу нас?

506

Анонимен

преди 13 години

Да Правилно ......... но при Боко одете щото там е изпълнителната власт ....

505

анто

преди 13 години

на *** нищо не им правят защото им трябват за изборите-българите не им трябват те създават главоболия и много питат и искат това е българия която след 20 години ще стане *** и турска

504

обикновен гражданин

преди 13 години

държава няма , полицията спи ,народа спи, българите останаха малко, какво да правим ?

503

emo

преди 13 години

абе незнам дали е правилно да ги убиват *** при такива престъпления,скоро гледах филм за американски затвор,всички бачкаха яко,спяха на открито...абе тегава работа....за това вместо да ги вкарват в нормален затвор да ги храниме ,нека да се възобновят лагери като Белене ,разни кариери ,мини и там каторжен труд докато навършат 99 г.Хем да вършат нещо полезно,да си изкарват хляба и да видат какво е труд.

502

Анонимен

преди 13 години

В Румъния също има много ***, даже процентно повече от нас. Но не съм чул за такова *** произволие, каквото има тук при нас.Там хората имат голям респект към полицаите, а *** въобще не могат и да си помислят да нападнат полицай. Сега не знам как е, но преди години вечер имаше обходни двойки полицаи с автомати

501

Българин

преди 13 години

Моите най-искрени съболезнования до родителите на убитото момче. Бог да го прости.Най -строги наказания за убииците.Чета дискусите и се чудя дали не сънувам -Такава омраза ,такова пративопоставяне каточели някои ви е изпил мозъка.Защо ? Много сте "ербап",но пред РС-то.Какво искате ? Да се бием .Срещу кого ?Само *** ли извършиха убииство ? Забравихте ли убития студент Балтов ,убитата студентка във Варна ,убития вратар на мл. хокеен отбор и още много .Кой ги уби ? *** ли ? Помислете.

500

коко

преди 13 години

Бог да го прости момчето Уважаеми Цецо,полицаите операция "Дремещ полицай" ли са провеждали?Защо ги е страх от ***?Защо за всяко нещо се правят на рамбовци пред българите а с *** се държат приятелски?За това ли държавата им плаща?Явно държавата не може да защити своите данъкоплатци.Проклет да е този ,който дава каквото и да е на ***,дори когато това са деца.Радвайте се,когато видите умиращо от глад ***.САМО СМЪРТ ЗА ТЕЗИ ЖИВОТНИ.

499

Серж

преди 13 години

Подкрепям 625, но за да се променят тотално нещата трябва да се променят първо законово-да има ясни правила за действията на полицията при такива случаи, при които да се изключи възможността от тълкуване, за да не може след това адвокатите на *** да пледират за оневиняване /били пияни, или афектирани и др. подобни глупости/. Да се разшири периметъра на случаите при които трябва да се употреби на оръжие от полицаите-при неподчинение, особенно при нападение над полицаи да се стреля на месо.

498

-

преди 13 години

Ситуацията вече е нетърпима...мисля че достатъчно подигравки изтърпяхме от смешните и безмозачни наши политици...стига!

497

valentin

преди 13 години

Greshish!!!Rom i *** sa edno i s1shto!!!Takiva kato teb koito gi laskaqt i se pravqt na tolerantni ni dovedoha do tova polojenie!!!

496

работеща

преди 13 години

до Държава-парадоксТочно така е - учиш,за да получаваш добри пари,а плащаш данъци да издържаш неграмотни и мързеливи ***.Те получават помощи и детски,а ти не.Те чакат държавата да им построи жилища , а ти теглиш кредит и изплащаш цял живот.Ти спазваш законите,а те не.И на всичкото отгоре са все те дискредитирани!!!Писна ми от тази пасмина!!!Няма ли да се намери правителство да ги постави на място!Имам предложение- за две деца получаваш детски,заповече и не искаш да ги гледаш-безникаква помощ

495

valentin

преди 13 години

Ti,koito si se pisal tur4in-Shte te pitam pra-babati s kamila ot Anadola li e doshla navremeto v B1lgariq!???D D DMai turcite sa opravini tvoqta baba a ne nashite!!!Zatova si s tursko ime,a nie sme s b1lgarski!!!

494

slujitel

преди 13 години

stiga be xora...stiga ste pluli policaite.ta nali i te sa stegnati ot ustav....*** posiagat i na policai...dori gi biat i ubivat,no ako iskarat or1jie ......s1d....dori i obez6tetenie 6te plati na mangala....ako go nare4e dori ***....s1d...ako posegne na mangala.....s1d............e kade e gre6kata????? mangala ima prava....policiata...ne.....ostava ednata pokaznost na uniformata...mangalska ....eto ia gre6kata

493

Да!

преди 13 години

Храни куче,да те хапе!

492

Азъ

преди 13 години

Никой не засяга ромите.Тук всички скачаме на ***,особено от гетата!!!Разликачта между тях и *** по улиците,че *** не вземат помощи

491

Neon Knight

преди 13 години

Хора, има ли между вас някой, комуто още да не е ясно на чии гласове ще разчитат гербаджиите на следващите избори?! Спомнете си изборите в Габрово! *** стават все по-нагли! Докато при оня, пикаещия в шадравана, с тролската муцуна само крещяха "Смърт за българите!", при Цецо Физкултурника вече вкарват този лозунг в действие. И "родната полиция" ги пази! Пази тях, ***! А ние, българите - остава ни сами да се браним! Или да изчезнем! Буквално!!!

490

Анонимен

преди 13 години

Има само един начин тези *** да бъдат полезни ,предлагам държжавата да разреши да се проеждат всякакви експерименти с тях( воени медицински...) и да се разреши свободния лов ,така хем ще се оправиме демогравси хем ще развиеме наука с парите спестени от омощи за ***.