27

ДО 13-ТИ

преди 13 години

Да ти я поопресня с нещо свежичко - кой опоска наполовина резерва и въпреки това всичко си остава спряло, а?! Айде, ще ти помогна - на Бойко тиквата неграмотното правителство! И да не почнеш като всички кухи ГЕЙбери със заучената фраза "комунист" - винаги съм гласувал ПРОТИВ *** и ДПС, даже последно за ГЕРБ гласувах! Уви, повече никога!

26

Предложение

преди 13 години

След като генералъ знае какво ще е заключението от екологичната експертиза за Бургас - Александруполис, защо харчи пари за нея? Направо да го спира и това е. Може и вариант да направим генералъ професоръ и направо на него да му изсипем целия хонорар за оценката. Аз съм съгласен - някой да има против?

25

Анонимен

преди 13 години

Натовското ПРО ще пази с руски ракето- зенитни комплекси . Това беше заявено от Аню Анев онзи ден.

24

Анонимен

преди 13 години

Симо, Доган, Овчаров, Станишев и Костов са за затвора....Немедленно...Веднага...Сега...Без отсрочка....

23

Този пък25и

преди 13 години

Изкара Доган светец.едва ли не живи мощи.А пък за крадлив Симо даже и не споменава.Само от неговите милиони доказано присвоени може да се изплатят тези задължения,подписани пишман договори ,хайде да познаем при и от кого-др.Р.Овч.СерГей и компания.

22

отговорче

преди 13 години

Руснаците си вземат обратно отработеното гориво и си го преработват.

21

Анонимен

преди 13 години

Баси шоуто...американски военни бази ще пазят руски АЕЦ, а натовски ПРО ще ни пази от Русия и Иран...Турлугювеч от всякъде...21 век,***, глобализация и прогрес...

20

не много умен

преди 13 години

Може ли по-подробно , моля? Какво значи "го получиха руснаците" - получиха даром , за да го монтират в Белене , платиха за него без ангажимент да го монтират в Белене или нещо друго ? Кой им го дари /продаде/ ?

19

До Ай сиктир

преди 13 години

Стига с Костов ,ама няма как-ТЕЦ-1 ,който вече е пред пуск е негово дело-има клауза ,че ще се купува тока от него за 142 лв за 10 години , като сега тока от държавния ТЕЦ-2 е около 65 лв,а от АЕЦ-а е около 35лв.Може ли да сметнеш за какво става въпрос.За РМД-тата ,"Нефтохим", " Балкан" и още стотици заводи и предприятия харизани на едни хора няма да говорим.Милиардите щети нанесени от Костов можеш ли да ги сравниш с милионите от Доган

18

въпросче

преди 13 години

На мен пък ми е интересно, кой град или село в България ще поиска в землището му да се закопаят ядрените отпадъци на българските АЕЦ когато дойде време да плащаме сметката...

17

две оценки

преди 13 години

Хибридът Борисов е заповядал да се изготвят две оценки за екологическите последици от проекта Бургас - Александруполис. Едната, за американския посланик и за ЦРУ, от която да произлизат огромни щети и че проекта няма да е печеливш. Втората, за всеки случай, от която да произлиза обратното, че проекта няма да причини замърсяване и че ще е много печеливш.

16

200 000 от Майкъл Ч

преди 13 години

А откъде ще намерим едни 280 млн. евро? 1) Костов ще вземе нови 200 000 от Майкъл Чорни. 2) От богатите гербави митничари. 3) От Цветелинка, продавачката на винетки. 4) От Стенли, бат Бойко ще му хвърли един хубав бой. 5) От Маргините, за да не влизат в пандиза. 6) От цигарената мафия, за да не ги ловят. 7) ...

15

Иван

преди 13 години

Ти си много ***, мойто момчеза ресурс на старите блокове явно не си чувалсигурно си мислиш, че Козлодуй може да работи още 100 години

14

Ай,сиктир

преди 13 години

Стига вече с тоя Костов бе, алоо БСП дружинката съвсем се изтъркахте.Я вижте другарите ви Р.Овч.Доган енергетика,крадливия Дедо,Гея и всичката останала ***!

13

Анонимен

преди 13 години

Мартине, откакто стана ортак с бай ***,вече не си същия...Изказваш се неподготвен и си с мърляв външен вид. А колкото до парите, Костов да ипотекира 1/6 от собствеността си в Златни пясъци и да тегли кредит за реактора !!! Да заличи малко срама от ограбването на България, през неговото управление!

12

Анонимен

преди 13 години

Всеки българин е икономист, финансист, експерт. Всеки българин е по-умен от всеки друг българин.

11

10-и ноември

преди 13 години

... В случай , че не съм доволен от правителството.... как да го изразя?!.....мога ли да отида да протестирам?!.... мога ли да скандирам пред парламента и да хвърлям камъни?! .... тогава ще подаде ли оставка г-н Борисов?!

10

Анонимен

преди 13 години

Костов има пари...Да помогне на Бойко. Приятел в нужда се познава!!! ха ха

9

5225

преди 13 години

Той да не би да е спрял да краде а? Този ни разгони фамилията той е за....

8

Анонимен

преди 13 години

martine 6to ne pita6 za parite kostov sergei maslarova dogan i vsi4ki ostanali