57

:)

преди 13 години

Исляма е пренесен на балканите основно по времето на османската империя. Турция се явява неин наследник. Огромната част от мисюлманите на балканите се самоопределят като турци (не без помощ от ТР). Е ти ми кажи с кого да свързваме исляма в нашия регион ако не с Турция "многоумнико"? :))))

56

Анонимен

преди 13 години

И весника не е скопски както Труд не е Софийски вестник ами Македонски!

55

Анонимен

преди 13 години

Вестникът отбелязва, че най-големите суми, с които се финансира строителството на джамии в Македония, влизат в страната незаконно най-често през България, Турция и през летището в Косово.НЕ АМИ ОТБЕЛЯЗВА ЧЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ СУМИ ИДВАТ ОТ КОСОВО ПА ТУРЦИЯ И СЛЕД ТОВА БЪЛГАРИЯ.....

54

Славица

преди 13 години

Глупости, изопщо не пише така в сайта на Нова Македония....Значи как си извъртвате историите само да създавате напрежение....Не ве е срам!!!

53

brey

преди 13 години

кое му е неуместното на коментара - че има препракта към вестник Нова Македония...при това е посочен източник ? както сте направили и вие..при това не става въпрос за друга , а за същата статия ?!

52

brey

преди 13 години

и защо ми изтрихте коментарчето ? защото пуснах линк към оригиналната статия в "Нова Македония" ? Че и вие сами сте си написали източника..и някой друг с повечко мозък в главата ще си я открие сам..Боже и това доживях..Имало свобода на словото..къде ? в България, в днес. Ето ви още веднъж заглавието поне оставете, ако от друго ви е страх..че ще ви четат повече например ха хаМилиарда евра инвестирани во радикалниот ислам - вестник Нова Македония

51

Анонимен

преди 13 години

Като ги видя тези надупените и ми става...хубаво на душата.

50

gtf

преди 13 години

тука съм съгласен с вас - на македонците все ние сме им виновни... иначе се натискат за паспорти. Строг визов режим за тях !!!

49

Мъглата

преди 13 години

номер 38! Напълно съм съгласен с теб! НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С ГНУСНАТА СЪРБОМАНСКА ***! НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТ !!

48

Mъглата

преди 13 години

искам да помоля братята болшевико-сърбомани да спрат да плюят по България!Не сме им виновни, че са толкова умствено ограничени и духовно осакатени! БЪЛГАРИЯ НЯМА ВИНА ЗА ПОМИЯТА В ИЗМИСЛЕНАТА ИМ БИВША ЮГО РЕПУБЛИКА!

47

brey

преди 13 години

Пък не мога да ви разбера, защо винаги асоциирате исляма, мюсюлманите, джамии, минарета и разни от сорта с Турция ?! Някой тъпоумен като подкрата великата идея и всички овчици след нея..повтаряте едно и също.Нито турците са написали Корана, нито пък са единствените,изповядващи исляма.Но нали така ви е удобно, все друг да е виновен, все друг да натопите,вечните жертви сте вие..

46

Dakata

преди 13 години

Bravo Evropa za evropeicite--Turcite v Aziq---ama otidete vav FACEBOOK da vidite kakvi gavri pravqt s nas tezi CHITACI---masovo se zaselvat v BG Deliormana e palen s Turski Jurnalisti,da se izgonqt i da se zatvori granicata zavinagi---SMART NA DOGAN!

45

bg.wikipedia.org/wik

преди 13 години

Република Турция (на турски: Türkiye Cumhuriyeti) е държава, чиято територия е почти изцяло разположена в Азия (92%), а останалите 8% на Балканския полуостров в Югоизточна Европа.Тия никога в Европа!Европа за европейците!

44

Darina

преди 13 години

Abe mrasen rqzan Anadolski *** Marsh v Anadola kakav *** darjish v krasiva Balgariq,T.Jivkov sbarka ---izgonivi i trqbvashe da zatvori granicata zavinagi mrasna napast takava.Kakav *** darjish po nashite forumi.

43

до: Осман

преди 13 години

Ти Gypsy Turk DOMUZ, мъглос в Ориента при кюрдите!Ние тук в Европа турски *** не искаме.

42

Анонимен

преди 13 години

Мюсулманската дъга в развитие а с това и идеята на турския външен министър (приятела на Младенов), Турция в границите на Османската империя.

41

321

преди 13 години

Хора, ето едно доказателство, че в това отношение македонците ВСЕ ОЩЕ са по-зле от нас . Но нека товаа не ни успокоява. Ние водим скандали за това жените да не се снимат със забрадки, а там 10 години строят по 300 джамии . Аз не казвам , че и при нас няма да стане така , но хубавото , че имаме още време . Запазете българското ,горедейте се с него. Имайте деца, радвайте им се!

40

българин

преди 13 години

Прави са македонците !

39

бай Иван

преди 13 години

този път може да се съгласяса със съседите ни

38

Васил Левски

преди 13 години

до Осман А бе ***, защо не си ходиш в тъпата и *** Турция, че ми писна от вас нещастници смотани, резани п...и сте и такива и ще си останете.Ако зависеше от мене, нямаше и да остане спомен от турска джамия в България.България на българите.Ще ми пише в форума нещастника му с *** турски