12

nqkoi si

преди 13 години

Е много ясно, че не трябва да носят. Ми то и Усама Бин Ладен с това може да си се разхожда необезпокояван... А и *** да си траят, защото достатъчно много от закостенелите им и първобитни традиции са позволени в Европа, а толерирането е дори повече от колкото трябва !

11

Анонимен

преди 13 години

ave nqma cial sviat da se syobraziava s tia

10

Варна

преди 13 години

НЕ!

9

NewGeneration

преди 13 години

Аман от комплексирани и фалшиво-религиозни мъже. В цял свят мъжете се хвалят с красотата на половинките си, а тези я крият само за себе си. Звучи ми безкрайно глупаво в XXI век при наличието на TV, вестници, списания и Internet да скриваш една жена от околният свят с бурка. За мен това е анахронизъм. Тези традиции са доста абсурдни и не би трябвало да се толерират. Това е 100-процентово лицемерие.

8

Нетолерантен

преди 13 години

Не трябва да се проявява никаква толерантност към дивашката варварска терористична религия наречена ислям.Всяка проява на толерантност е равносилна на самоубииство.

7

Анонимен

преди 13 години

Като искат да се обличат като пингвини да си ходят в Иран, Ирак или където си искат! След като са дошли в Европа ще спазват законите. А и никога не е сигурно кой е под бурката, дали е жена или мъж. Дали е терорист или просто съплуга на арабин. Така че, най-малкото от съображения за сигурност, бурките трябва да се забранят!

6

Бурков

преди 13 години

За французите революционери МОЖЕ!!!!

5

Анонимен

преди 13 години

Тези да не са от Чуждестрания легион.Много им еднакви униформите.Явно за да всяват страх у врага.

4

Апис

преди 13 години

ахаха да! Веднага се съгласих! Тъкмо гронизте кифли няма да им се виждат муцуните и хората няма да иа нужда да им слагат плик на главата докато ги плющят хахаха :))))

3

Анонимен

преди 13 години

Може,ама в съчетание с минижуп

2

anitta

преди 13 години

НЕ НЕ И НЕ НА БУРКИТЕ. ВНИМАВАЙТЕ- ТОВА И НАС ОЧАКВА -МАСОВО ПОМОХАМЕДАНЧВАНЕ...ЯЗЪК ЗА АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ(БЪРЗО ЗАБРАВЯМЕ)

1

Apis

преди 13 години

Правилно! Ако не им харесва да си ходят по милите родини да стават камилари :)))