7

учуден!!!!

преди 13 години

Пострадалият е от селото..ми не знае ли по кое време минава тоз влак и когато е учил за шофьор има една точка:СПРИ-ОСЛУШАЙ СЕ,погледни на ЛЯВО и ДЯСНО и тогава премини:не го онивенявам,а жалко за машиниста сега ,ще го влачат ,като *** по съдилища ,за да се доказва,че е невинен..

6

velofan

преди 13 години

В статията става въпрос за "нерегулиран прелез", което на мен ми звучикато НЕЛЕГАЛЕН, НЕОФИЦИАЛЕН ПРЕЛЕЗ НА ЧЕРЕН МЕЖДУСЕЛСКИ ПЪТ!А неохраняеми прелези има в цял свят - и там, както и у насте са оборудвани със светлинна и звукова сигнализация /без бариери/.

5

ДИМБИ-ДИМБИ

преди 13 години

ДО НОМЕР - 3тоз пък и той :) това село каза е турско :) ЧЕ ТО БЪЛГАРСКО ... ИМА ЛИ ? ОСВЕН ОКОЛО БЛАГОЕВГРАД АМА ТЕ ТАМ И ТЕ ДРУГИ БОЛНИ МОЗЪЦИ - МИСЛЯТ СИ , ЧЕ СА МАКЕДОНЦИ

4

ДИМБИ-ДИМБИ

преди 13 години

АКО е бил виновен , тоест - неопитен ... по-добре мъртъв на 25 години и ТО САМ , от колкото на 35 години да си мисли , че е по-добър от Шумахер и погуби 5-6 невинни човеци !!! ииииии по-бързо да умира лесно и бързо от колко да се мъчи себе си и онези покрай него , година ... две или кой знае , може и 10 , че и 20 ... рекорда е за сега е 24 години в кома ( някакъв чех , който по комунизма изпада в кома и чак миналата година се събужда )

3

евала

преди 13 години

това село е турско!

2

lol

преди 13 години

Махнаха и полигона за, това половината коли са одраскани на паркинга. От какво ли?! От това, че половинита не знаят как се паркира, в тесни улици не могат да карат и отнасят страничните огледала на спряните коли. Габаритите на колата са, под всяка критика е тези неща са елементарни какво остава за другите. Очевидно е трябват, много повече часове практика.

1

Стоянов

преди 13 години

Каквото и да се каже ще е малко! 1. В кой век живеем че още имам неохраняеми прелези.2. Шофьор е всеки в тая държава (книжка се взема за 30 дни) и после елате ни вижте как караме!