21

Анонимен

преди 13 години

Г-да *** русофили, за разлика от вашите изкривени разбирания поляците мислят за собствената си страна и не искат нови 45 години да бъдат слуги на тъпите и миризливи мужици.

20

Анонимен

преди 13 години

Бря и тва полячище на снимката как сам се е взряло в "светлото бъдеще"

19

Анонимен

преди 13 години

Грузия най близия съюзник на САЩ в Кавказ! ВЕЧЕ СЕ РАЗПАДНА!!!!НИЩО НЕ НИ ГАРАНТИРА СЪЮЗА НИ С АМЕРИКА, НАПРОТИВ, КОЙТО Е С АМЕРИКА КАКТО КАЗАХ ХУБАВО НЕ Е ВИДЯЛ!

18

Анонимен

преди 13 години

Сащ защитават Турция и нейните интереси! Конкретен пример, седемдесет и някоя година Турция напада и окупира остров Кипър, която е трябва до стане гръцки до броени часове, и Турция и Гърция са в НАТО! Познайте кой печели от цялата работа - Турция ест. С това турско малцинство в България никакъв САЩ не ни трябва! Само Русия, именно благодарение на сюза си със СССР Живков ги изгони половината и на всички им смени имената без да има война между България и Турция!!!

17

99

преди 13 години

В септември ще решават за PRO то в България,до тогава трябва да сме свалили саакашвили,преди да е захапал вратовръзката и ние опитали няколко руски бомбички

16

Анонимен

преди 13 години

Стъпят ли американците някъде НЕ си отиват!!!!!!! Хайти - независимо кралство, нападнато и окупирано от САЩ, сега е щат! Косово - вече над 10 години са там, Афганистан - 9, Ирак - 7, Германия - 65 години, цяла Западна Европа имат бази от ВСВ насам и си остават там! В Турция имат ядрени ракети,сега в Полша ракети.Единствено само Виетнам и Северна Корея ги победиха е не ги допуснаха на тяхна територия! Но стъпят ли и в България тежко и горко ни!

15

Анонимен

преди 13 години

Няма да се учудя ако това продажно дупедавско и некадърно правителство ни вкара и в някоя война, която не е наша.

14

Киро

преди 13 години

Жалко че и нас ни повлякоха в измислената им война .. а външния министър евреин ли е путио ли е гледам вчера на една снимка с евреиска шапчица и целува оназ тяхната свещена стена в Израел ... НЕ ОТИВАМЕ НА ДОБРЕ !

13

Анонимен

преди 13 години

E, значи няма да сме само ние клеканчовци. Радвайте се, другари милиционери.

12

llll

преди 13 години

Бугарите са лош съюзник не избиха евреите, не нападнаха СССР.. Хитлер не може да ги принуди.. Обаче *** от САЩ са *** и упорити имали бол пари храчили, за агенти за лобисти за фондация Отворено Общество.

11

Анонимен

преди 13 години

Полски ***

10

Анонимен

преди 13 години

Какво ти е нормалното бе, Аец Белене на кого щеше да прави ток? На Русия или България, Гърция и Италия защо искат Южен поток? Защото е супер изгоден за нас, вместо да минават танкерите през Босфора,защо ресурсите да не минават през България?!Аз нямам нищо против и Набуко. Ти номер 7 имаш супер изкривено, глупаво мислене, какво искаш България да няма икономика ли или само американски инвеститори и ракети да има тук?! Аман от такива продажници като теб,отвращаваш ме!

9

кухи кратуни...

преди 13 години

знаеш ли защо германския президент беше сменен преди няколко седмици? (принудиха го да си подаде оставката и си избраха нов.) поинтересувай се и тогава приказвай такива неща.

8

УФО

преди 13 години

Ся сигорно нашите ИбрикчиЙ звънят телефони и те да подписват да не останат по назаде .. очакваЙте и такава новина ЗА България :) Само дето се бутаме между шамарите и нищо хубаво не ни чака с тез "умни" управници и смотаните капиталисти и масони от Америка

7

нормален човек

преди 13 години

"Полша подписва за ПРО"Така правят умните хора, а глупавите лузъри подписват за АЕЦ Белене, Бургас- Алесандрупулис и Южен поток. :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р :Р ээ

6

Анонимен

преди 13 години

Когато стана земетресението в Хаити първото нещо което направи САЩ беше да пратят тежковъоръжена армия да окупира стрината им страна, уж да охранява, какво не се знае!

5

Анонимен

преди 13 години

Американски пионки и гъ...з....о лизци!!!!!!!!Отвратителна работа!!!!!!!Все едно стават поредния щат на Америка, но който е бил с Америка хубаво не е видял, примери много - Ирак, Югославия, Южна Америка, Япония!

4

Black Beard

преди 13 години

Е имаше на картата на Европа една държава Полша.

3

Анонимен

преди 13 години

Хилъри Клинтън никога няма да стъпи в България,защото е наясно с каква простащина ще се сблъска тук !!! Наясно е какви противоречиви сигнали отправя нашето правителство и към САЩ, и към Русия !!!

2

Салахадин

преди 13 години

Усещам как след известно време ще се срещат германски и руски войски на една река да ядат и да пият!!!Още скачайте поляци още!!!