26

Анонимен

преди 13 години

До номер 10 (Гого)Напълно съм съгласен с теб приятел!Г-н Янев мисли позитивно!Гласувах за него,и пак ще гласувам за него!

25

Анонимен

преди 13 години

Тази *** Цачева много си позволява !!!!

24

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ са цирка ....

23

Ivan Grozni

преди 13 години

Едно време в израз на келешлък и ние си просехме гонене от Другарката да се покажем ,че сме "мъже"... явно Янето е останал там някъде в началните класове...

22

Джери

преди 13 години

За пореден път, но не и за последен,представителите на Република България се подиграват с гласуваното им доверие,като се представят както подобаващо.Яне Янев е с ниска култура и е доста несдържан в изказванията си.Ако беше с всичкия си щеше да се засрами от това , което казва или предстои да каже.Нямам против коалицията, но Яне Янев е жалка картинка.Всеки в тоя парламент вика - "Дръжте крадеца".Това обикновено е репликата на крадеца.

21

хах

преди 13 години

"Яне единствено е истинска опозиция и е абсолютно прав ..."Май ти си от платените, а не другите. Или може би познаваш мнооого бегло историята на БГ не последните 1300 ами последните 15 години.

20

Анонимен

преди 13 години

Герб в да се махат, лъжци и простаци.

19

Язе

преди 13 години

Циркаджииииииии!

18

MayDay

преди 13 години

Яне ле, фурнаджийска лопато :)))) Утре ще се коалираш с НДСВ, за да вкарате 2 депутата :))))

17

MayDay

преди 13 години

Яне беше най-яростния противник на ДПС , БСП, Станишев, ГОце и Сие... обаче кво стана след като Бойко го изрита от властта? Спаси главата на ГОЦЕ като излезе от гласуването, приглася на БСП-арския вой и стана най-големия враг на ГЕРБ! Яне, яне.... разкрит си!

16

Мнение

преди 13 години

Те децата в първи клас знаят че се гласува с чужди карти и че системата не работи, само тея в парламента не знаят. Те може да си го обиждат Янев, може и да е смотан, ама поне им го казва в очите .. а пък те сега "не бе не ни е пробита системата" .. ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ е пробита !!!!!! За нищо не става .... и за *** не става .. защото е пробита!!!!

15

Анонимен

преди 13 години

Пич, кой му даваше на Яне данно от ДАНС и го ползваше за марионетка.Яне е една ***, която и спряха кранчето и сега се чуди как да си завърти зад..ка и какъв маймунджолък да направи за да го азбеляжат.А относно системата за картите.Би трябвало изобщо да няма такава и всеки да си гласува съвестно.А това, че има пропуск и може по някакъв начин да се заобиколи не означава, че е кой знае каква новина!Това ми прилича...видяло детето, че може да избяга от час без отсъствие и вече голяма радост!

14

mind twist

преди 13 години

Заглавието е супер :)партията трябва да открие ге-скандал-цирк-парад, и да направят една колационна тройка със Гей Стани Шеф и Ехбет Д.Ухан.

13

Анонимен

преди 13 години

Луд умора няма.

12

123

преди 13 години

За мутрата-премиер мнението ми е еднозначно - след 2-3 год в затвора.За Дянков обаче смятам, че не е толкова *** и некомпетентен колкото изглежда. От информацията събрана за него мисля, че е доста способен финансист. Въпросът е дали не обслужва интересите на СВ и МВФ и ако го прави...в каква степен и докъде ще ни докара това.

11

anitta

преди 13 години

Янето е ***, тоя път цецка колкото и да я плюя се е показала 100 % пич и се е държала адекватно!! Пълен позьор

10

?!?

преди 13 години

Ей, каза ми един познат преди време: " Влизат няколко картечари в парламента, заключват го с вериги и никакво излизане докато не се оправим!"Смях...

9

Гого

преди 13 години

1/Яне даде Мургина на прокуратурата ..и в момента тече ДЕЛОТО..2/Яне разкри изборните машинации в Турция и САЩ И ОТЗОВАХА ПОСЛАННИЦИТЕ ...3/ Яне ИСКА НОВА КОНСТИТУЦИЯ И НАМАЛЯВАНЕ БРОЯ НА ДЕПУТАТИТЕ НА 100.. !!! ПОД ВСИЧКО ТОВА С ДВЕ РЪЦЕ СЕ ПОДПИСВАМ И АЗ ..КАКВО ИСКАТЕ ВИЕ ТУК ,КОИТО ГО ПЛЮЕТЕ и ми кажете ЕДИН ,КОЙТО Е НАПРАВИЛ ПОВЕЧЕ ОТ НЕГО В ПАРЛАМЕНТА ..

8

Анонимен

преди 13 години

Яне е пич от кърпич,прави ги на луди ..ама той поне на работа оди а тия от крадливата партия дпс и на работа не ходят..тях Цецка дали ги гони .

7

мънки бизнис

преди 13 години

ха-ха-ха, българското Народно събрание! поне банани да растяха отпред!!!