32

Ковачева

преди 13 години

Упс.Без да исках се сигнализирах за неуместен коментар.Ама въпросът ми си остава - Как е възможно да има такъв бюст при това скелетично телосложение?Тези учени не са ли обърнали внимание на тази аномалия?Възможно ли е да тежищ 25-26 кг и да имаш бюст, който да тежи 1,5кг.?

31

Анонимен

преди 13 години

kade moga da vidia istinska snimka na momi4eto niakoi znae li kade ste ia gledali

30

Ковачева

преди 13 години

Картинката е ужасна и положението също.Това, което на мен ми направи обаче силно впечатление е , че тялото и е наистина скелетично, но пък бюста и' е доста голям.Много странно не мислите ли? Хич не ми се вярва да са силикон, много странна аномалия.Аз като сваля 5 кг. веднага губя от гръдната обиколка.....

29

Delyan

преди 13 години

EEE секи ден го чета този сайт *** една снимка сложете на тази ***, мели или там с тръгълното лице...

28

Анонимен

преди 13 години

Абе, правите си майтап, ама да не дава Господ да ви се случи.

27

rowena

преди 13 години

23 и това е живот!хората се борят за оцеляване дори и болни други здрави се самоубиват. зависи дали ти се живее или не!хубавото, всеки сам си го прави и избира,какво да бъде то.

26

IRCPoliceman

преди 13 години

Ето това ще Ви покаже за какво точно става въпрос!

25

Малко по-сериозно

преди 13 години

Днес.бг, по-доста отвратителен начин сте представили историята - едва ли не като върха на сладоледа - момиче, яде каквото си иска, не наддава, красива снимка, нямаща нищо общо, сензацийка... Същевременно нещата са доста страшни и ако бяхте публикували снимка на момичето всички празнодумци тук щяха да словоблудстват по-малко.

24

някой

преди 13 години

До: Номер 14Абе аз като опитен ще ти кажа, че съм ял и понички, ял съм и "донъти" - все същото си е! Е, мога да различа американска поничка от българска, ама иначе няма принципна разлика.Иначе то и село Волски Брод звучи малко просташки. Друго си е да кажеш ... Оксфорд (в превод на английски).

23

popo

преди 13 години

хамериканците са свикнали да преяждат затова гопод ги наказва. да не могат да се наситят.

22

war

преди 13 години

Dr.House im trqq

21

Dan до Сияние

преди 13 години

Не твърдя, че някой от днес.бг го е измислил.Не за първи път превеждат такива статий както по-долу ги нарекох "баластра", защото е много по-лесно да го преведеш от някой измислен чужд сайт който си привлича читатели с такива измислици (там са много по-доверчиви читателите) а и виждаш колко коментара има под него отколкото да измисляш такива статий на границата на невероятното!

20

де

преди 13 години

Това живот ли е? :(

19

Kate

преди 13 години

Леле страшна гледка е . Горкото момиче , дано открият как да и помогнат. Е новината няма начин да е нова след като тя е на 21 години :)

18

Сияние

преди 13 години

Today just might be the best day of life!! Just can't wipe this smile off my face!!" she wrote on her Twitter page."Sharing my story with the world is very close to my heart!"Това са думи на момичето , то самото иска да сподели историята си .. Никой не прави сензации на нейн гръб , без нейно желание

17

Jabulani

преди 13 години

Ям на всеки 15-20 минитс, за да си поддържам дъ енерджи. Приемам смол порции чипс, бискитс, чоколит, пица, чикън, кейкс, донъти, айс криим, спагети и всякакви подобни ол дей лонг.Така ще изглежда даже още по-добре!

16

Анонимен

преди 13 години

Ох! Това си е голямо нещастие! Дано има шанс да живее момичето!

15

Анонимен

преди 13 години

Като прасето на Пурко от "Господин за един ден":0

14

Сияние

преди 13 години

Е значи прежведат измислиците на световни сайтове. Провери ако искаш и разбираш нещичко от английски. Хората даже са сложили снимки , а за наше добро днес.бг не са .. Наистина за наше добра , тази жена горката просто е плашеща :( На никой не му пожелавам .. :(

13

Анонимен

преди 13 години

Принципно споделям мнението ти за чуждиците, но в случая няма пълна равнозначност между понички и донъти. Донътите са доста по-различни, пък и разнообразни. Поничката е... абе всички знаем какво. Не е съвсем същото