20

Йово

преди 13 години

Не говори така ще те помислят за кумонистка, а това е вредно в общество като нашето, тук всеки който не е със Борисов или Костов и не мисли като тях, за тях е кумонист и анархист. Швейцария е малка държава но всеки и сваля шапка защото полетиците и държат на своето а не се продава за жълти стотинки.

19

juli

преди 13 години

Ti otkude znae6 4e USA e milicionerska durjava?Da ne bi da si bil tam.Az jiveia tam i moga da kaja 4e tova ne e viarno i vsi4ko koete pi6ete za tiah sa pulni komunisti4eski gluposti.To4no tova kazvaha na naroda mrusnite komunisti predi 89a,a vie komunisti4eski podlogi im priglasiate sega no vas triabva da vi iztriat ot liceto na zemiata.Vsi4ki komunisti da budat uni6tojeni do edin,ograbiha vsi4ko v tazi durjava.

18

Миленка

преди 13 години

Много сте прав, но богатите са богати на гърба на бедните....на такива като нас. Крайно време е да вземем нещата в свои ръце, да се освободим от хамериканското робство, което ъсипа за 20 години любимата ни родина. България падна отвътре, политиците съсипаха вече изброените неща от Нинка и армията ни. Бог нека да ни помогне в тежката и неравна битка....не на хамериканското иго. Не искаме вече да сме им парцали в ръцете.

17

Йово

преди 13 години

До като има *** полетици(в БГ винаги ще ги има за жалост) ще сме на дъното и в европа и на всякаде, САЩ си следват плановете за гоаподство а ние им пригласяме като в хор като роби. А да не забравяме че господаря и да става по богат това не грее роба той все си е роб.

16

Миленка

преди 13 години

Здравейте! те водят агресивна и окупаторска политика. Болката ми е, че нашите политици ни продадоха на тях преди 20 години-така съсипаха образованието, науката, селското стопанство, промишлеността, здравеопазването...Прочетете за плана Ран-Ът, сега навлизаме в последната фаза-рязко намаляване на населението. Преди време един американски посланник съвсем открито заяви в Боровец "Вие не ни трябвате повече от 4 милиона". Ужас, трябва да се отървем от тях.

15

Йово

преди 13 години

САЩ само на хартия се спазват човешките права Миленка, там е милиционерска държава който е ходил знае, проблема е че ние взимаме все лошото от САЩ а не взехме от тях като например съдебна система която е много по добра от нашата.

14

Миленка

преди 13 години

Как какво правим там....разбирам, че въпросът Ви е риторичен:) Идва време да кажем не на хамериканското робство в родината ни. За 20 години я съсипаха държавата, а населението бе опростено, чалгазирано, бигбрадъризирано до краен предел. П.С. само не разбрах защо изчезна коментар номер 12!

13

Миленка

преди 13 години

Естествено, радвам се, че имам разумни сънародници като Вас:). Те все по-трудно си прикриват имперските амбиции свързани със завладяване на Света. хората питат къде е страшното оръжие, което Ирак уж притежаваше. Та нали уж заради него почна войната там. Също питаме къде изчезнаха няколко вмилиона иракчани и афганистанци? Защо хора години наред стоят в затворите като Абу Гдариб и Гуантанамо без съд и присъда. Къде са правата на човека-хартата за военнопленици е жестоко и зверски погазена!

12

Йово

преди 13 години

Какво правим ние в Афганистан. Пилеем пари на данъкоплатеца нали той е много богат, пари за АЕЦ Белене няма а за война намериха.

11

Нина

преди 13 години

Да, така си е Миленка! За жалост страхът в обществото беше толкова силен, че никой не посмя открито да попита защо харчим пари за Ирак, защо позволихме втората по залежи на петрол държава в Света /Ирак/ да не си изплаща заема от два милиарда /само главница/, защо увеличаваме контингента, когато сме в криза и се режат заплати и какво ли още не? Защо се съсипа образованието и науката и под чие давление, как се създадоха ликвидационните съвети през 92г. и се изклаха елитните животни и още много..

10

Милена

преди 13 години

Не е било комунизъм, а социализъм. Не го забравяме, но не живеем в миналото, а в настоящето. Изминаха 20 дълги и мъчителни години под хамериканско робство. Идва време да кажем СТИГА, не на продаването на България на САЩ!

9

за 6

преди 13 години

недей забравя за 65 годишното комунистическо иго...........

8

ЦЦРУ

преди 13 години

Не ще ви изпратим зърно заразено с Аспергилоза и ще позабавим съсипването на образованието и науката ви. Леко ще отслабим и натиска над българските майки, но пък за сметка на това ще подпомогнем още повече ромските.

7

ББ/ЦРУ

преди 13 години

Хайде да увеличим още контингента в Афганистан, виждам, че хамериканските ни "приятели" се затрудняват. В благодарност този път може да не ни изпратят толкова отровна царевица:))

6

Анонимен

преди 13 години

Пфу..20 годишното хамериканско робство ни разруши...:(((

5

Анонимен

преди 13 години

На американците сме им добри приятели във войната срещу...за петрола , ама не сме достатъчно добри за безвизов режим , виж гърците , които нямат контингент по пустините им се позволи да влизат в УСА без визи , оттам нататък няма много какво да се коментира. А сега да ги изнесат *** , кво търсят там тия алчни *** !?

4

Анонимен

преди 13 години

Да видим утре как ще отговаряме на децата ни защо сме били в Афган и защо сме убивали ----------Спавка : Добри Джуров за Чехия

3

1111

преди 13 години

Да видим утре как ще отговаряме на децата ни защо сме били в Афган и защо сме убивали афганистанци.Никоя държава от НАТО не увеличава контингента си само боко си праща хората да *** за американси интереси.Да прати депутати и министри,и без това за нищо не ги бива,,поне да изкарат някои долар

2

Анонимен

преди 13 години

Идат уж превземат страната укрепят се във 5-6 форта и чат пат излизат на акции и постоянно дават жертви--- това не ти е работа,,,

1

Анонимен

преди 13 години

Така е като се бутат навсякъде тъпите амариканци!