183

А КАЖЕТЕ СИ

преди 14 години

КАТО ЧЕТЕ ЧОВЕК РАЗЛИЧНИТЕ САЙТОВЕ И НЕМИНУЕМО СИ ЗАДАВА ВЪПРОСЪТ,КОЙ СТОИ ЗАД ЦЕЛЕНАСОЧЕНОТО НАСАЖДАНЕ В ОБЩЕСТВОТО НА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ПЕДЕРАСТКИ ЦЕННОСТИ?ЦЕНЗОРИТЕ ОТ САЙТА МНОГО СТЕ АКТИВНИ В ОТРАЗЯВАНЕТО НА ИЗМИСЛЕНИТЕ ПРОБЛЕМИ НА СЦЕПЕНИТЕ ХАЛКИ-КОЙ ВИ ПЛАЩА?КАТО ТРИЕТЕ МНЕНИЯТА И СЕ КРИЕТЕ ЗАД НЕЗАВИСИМОСТ КОИ ЦЕННОСТИ ЗАЩИТАВАТЕ?ИНТЕРЕСНО ДАЛИ ПРОКУРАТУРАТА ЩЕ РАЗСЛЕДВА КОЙ ФИНАНСИРА МЕРОПРИЯТА И ВОЯТ В МЕДИИ КАТО ВАШАТА?МОЖЕ ДА ТРИЕТЕ!

182

Анонимен

преди 14 години

между другото, какво ще кажеш за чудесния български обичай окървавената риза на жената от първата брачна нощ да обикаля цялото село? колко интимно, нали?

181

Анонимен

преди 14 години

Исландците са големи националисти(знам го от опит), но все пак са допуснали такива бракове.

180

БОТЕВ

преди 14 години

Господа да сте виждали животно гей.Тази ненормалност е на психо основа.

179

???

преди 14 години

нищо не пишат- коя е активната

178

Анонимен

преди 14 години

а, значи всичко може, само да не става на площада, така ли? какво ли мисли иисус за това? между другото, аз и на площада не съм видяла някой да прави секс... тези паради не се правят с цел популяризиране на сексуални практики, а на обществена кауза.

177

аз

преди 14 години

Това какво правя с жена ми си е моя работа, ясно ли е? Не го въвирам в очите на никого, както правите вие! Сексът е нещо интимно, с него не се парадира по площадите!

176

Анонимен

преди 14 години

казах съюзи, които са приятни и приемливи за всички страни. в твоите примери едната страна няма как да даде информирано съгласие.

175

Анонимен

преди 14 години

между другото, ти с жена ти/мъжа ти как го правиш? през дупка в чаршафа по време на овулация? защото останалите сексуални практики също са непродуктивни и по твоята логика - противоестествени...

174

аз

преди 14 години

Какви други съюзи - между мъж и дете, между мъж и животно, между мъж и дърво, между мъж и робот, между мъж и божество, между...ненормалник и ненормалник?

173

Василев

преди 14 години

Добре, че българите не сме като тези.Стабилният ни ген и природно високият ни интелект, не ни позволяват да паднем на това смехотворно и по скоро жалко ниво.Това е.

172

Анонимен

преди 14 години

хахаха - най-обичам да споря с такива като тебе, които ми сочат като източник на познание, истинност и ПРАВИЛНОСТ някакъв сборник с примитивни разказчета. никой не отрича съюза - брачен, сексуален или какъвто и да е - мъжду мъжа и жената. по същия начин не бива да бъдат отричани и други възможни съюзи, които са приятни и приемливи за всички участващи страни. човечеството няма да се затрие от това, както не се е затрило и досега.

171

ju

преди 14 години

Много се смеете на изостаналите арабски страни и техните разбирания, но сте също толкова смешни (например за Исландците) :)

170

аз

преди 14 години

Това е нормално. Бракът между мъж и жена е осветен от Бога. Иисус е извършил първото си чудо в Кана Галилейска именно на сватба между мъж и жена, а не между мъж и мъж. Бог е създал човека като мъж и жена, а не като мъж и мъж или жена и жена. Ако беше иначе, как човечеството щеше да оцелее до днес? Как щеше да те има и теб? Даваш ли си сметка, че вашите "бракове" и сексуални влечения са противоестествени?

169

Педофил

преди 14 години

А нас кога ще ни огрее демокрацията, и ние искаме да ***

168

mima

преди 14 години

леле опитвам се да си представя, как би изглеждало когато до това дръвче застане другото....но то другото може и да не е дръвче а кит около 150 оки.....така поне е според британската етикеция.....за тези не знам......

167

Анонимен

преди 14 години

какви ти частни тържества, като обибипквате и оревавате целия град, засипвате го с балони, да не говорим за тумба-лумбата, дето ви следва навсякъде по петите?! на вас пък кой ви каза, че сте приятни за очите и за ушите?!

166

a4

преди 14 години

Че това държава ли е ?

165

аз

преди 14 години

Знам това. Цитирах НК за тези, на които не им пука за Библията. Защото, както виждам, тук е пълно с такива.

164

Анонимен

преди 14 години

ДО 164. Преди да съчинят, тъй цитирания Наказателния кодекс на Република България, Библията първа е дала определнието. Така че си заври онова нещо наречено наказателен кодекс, отзад и прочет що е то "содомия" в уикипедията.