267

Mickey

преди 14 години

И тоя *** Лозанов да си набие в тиквата, че едно от предназначенията на чалгата е ТОЧНО, новите поколения ДА НЕ МОГАТ ДА СЕ ИНТЕГРИРАТ В ЕВРОПА И В СВЕТА! А на следващия ви културен министър, Азис, ще кажа, че в България е имало секс и преди чалгата да напъпи тъй! А голи мацки и наркотиците са САМО ЕДИН ОТ ИНСТРУМЕНТИТЕ за да пропагандират чалгата КУКЛОВОДИТЕ! Между другото - никъде по света не свързват ферарита, мерцедеси , къщи палати, долари, евро, готени мацки, и наркотици с чалга

266

генчо

преди 14 години

Бойко е пич, пич та дрънка!'щото му е празна лейката!!

265

Mickey

преди 14 години

ЗАПОМНЕТЕ ЗАВИНАГИ!!!!!!!!!! ЧAЛГАТА, БЕ НАТЕСЕНА НАСИЛА, С МНОГО ПАРИ! Така комунистическата олигархия си създава МАРТЯЛА с който управлява и в новата ситуация! Не дрънкайте щуротии, че чалгата си била по принцип в кръвта на българите! ПИТАЙТЕ БАБИТЕ СИ И ПРАБАБИТЕ СИ, колко от тях са въртели кючеци преди комунизма! Или дори през 500 години "Турско" и след това, се позаинтересувайте, колко българи са се усуквали на маанета! Комунистическа ГНУУУУУУС!

264

Анонимен

преди 14 години

Тия двамата са си лика-прилика. Едни такива убави, мазни ... и много прости. Да се земат!

263

Анонимен

преди 14 години

Този иска да прилича на правешкия хитрец,но най вече прилича на хитрец от Илиянци.

262

Анонимен

преди 14 години

Внушавам ли си, или този все повече започва да прилича визуално на правешкия хитрец?!

261

Анонимен

преди 14 години

Нищо ново под слънцето. Не е тайна че за ГЕРБ гласува по-простата и необразована част от обществото ни, същата тази която слуша чалга. За жалост те са повече. България е обречена.

260

Анонимен

преди 14 години

За културата може и да не им дреме на Цветановите милиционери, но виж за попфолка е друго. Не разбирам само как Премиерът не го е срам да се появява на публични места с дебелата и отвратително грозна чалгарка от снимката.

259

Анонимен

преди 14 години

Иземването на сървърите на Читанка е акт на варварство при българските властимащи, показващи абсолютната незаинтересованост от бъдещето на Българската култура и бъдещето на българската индентичност в подрастващото поколение българчета зад граница!!!!!!! Това е изразът на Чалгарията властваща в България!!!

258

Анонимен

преди 14 години

Ами то простаците и простотията винаги са вървяли ръка за ръка. Милиционери и силиконови чалгарки - просто идилия. Made in Bulgaria.

257

до 269

преди 14 години

Трудно се управлява държава като България. 20 години разграждане не се спират за 1 година. Да не говорим, че трябва да се съобразяваме и през съществуващата финансово-икономическа криза. Лош период, но не е непреодолим.

256

Психо

преди 14 години

Има ли разлика между Бойко,Азис и участниците в гей-парада?...Май няма!

255

Голям Мишок

преди 14 години

Ужас ужас...Чалга културата води към упадък българската нация....нямам думи относно младото поколение което 99 % слуша попфолк-а и резултата е налице..промити мозъци лошо образование и от там бъдещи роби на червената номенклатура....и така 1200 г0дини....мъка мъка, колко мъка по тази земя...

254

Демокрация

преди 14 години

Като я харесва да си я вземе.

253

tulski

преди 14 години

" Министър-председателят е също главен герой в попфолк песен и се използва като образ на силния мъж " - пише Ройтерс. Дори чужденците разбраха, че това е музиката на народа, а някои хора тука още не.Премиера е човек от народа и затова има успех.

252

Коментар

преди 14 години

Сексуализирането обикновенно е признак на примитивизъм. Преди хиляди години древните туземни племена са се кланяли на мъжкият фалос, но през XXI век единствено в България го рисуват със спрей по стените на сградите в София. Не смятам, че това е особено нормално. А "сексуализирането на всичко" е доста откровено изказване от страна на Азис.

251

Анонимен

преди 14 години

Бойко на тази снимка има облагороден, човешки вид....Напоследък е все нагрочен и намусен....Явно, не му понася управлението на страната !!!!

250

Анонимен

преди 14 години

Тези са родени един за друг...Симпатични и известни,мутра и чалга певица !!!!!

249

Анонимен

преди 14 години

премиера изглежда селски

248

za 257

преди 14 години

да аз...а ти русичка ли си :)