8

Иван Нешев

преди 13 години

Явно Община Пловдив счита за най-разумно велосипедистите да си носят на рамо велосипеда, докато стигнат до т.нар."велосипедни алеи". Пълен абсурд, но такива са ни общинските съветници. Те вероятно биха забранили и бебешките и инвалидните колички, но явно не са се сетили още. Общинска полиция по скоро да следи за автомобилите, които карат по главната улица и разместват и чупят, грозните иначе, бетонни пейки по Главната улица. Градът ни се превръща в грозен и античовечен. За съжаление.

7

Gaskoing

преди 13 години

но нека всички който са измислили тази забрана ВЪН! ВЪН! ВЪН!

6

аз

преди 13 години

Абе Крумов,информирай се пък тогава пиши тъпотии.Знаеш ли как е в другите страни-в Холандия например.В нормалните страни мислят за хората,и там човек има право на избор,неможеш ти да ми казваш как да се движа.То от тая цивилизация сме на тоя ред.

5

Gaskoing

преди 13 години

Ами ако утре вземат да ни глобяват че сме пеша и пречим на колите да паркират на бордюрите... не е ли същото, ако ми поиска някой глоба че карам колело ще му разбия муцуната, поне един зъб да падне да се накефя после и 1000000 лева да ми вземат

4

RED

преди 13 години

ТИ ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ ДА МЕ ГЛОБЯТ ЯЕ СИ КАРАМ КОЛЕЛОТО

3

krumov

преди 13 години

Глупава идея!!! Хората по света стимулират обществения транспорт, колелата и алтернативните методи за придвижване, само в БГ нещата са пак в обратна посока

2

Анонимен

преди 13 години

За да направят велоалеи трябва да накарат общинарите поне веднъж в седмицата да ходят на работа с колело.

1

Полицай

преди 13 години

Тази "глоба" е една смотана гадно голяма провокация целяща нещо, което скоро ще се разбере какво е.Това е абсурд, пълен абсурд е да глобиш велосипедист..... ай стига бе, това е най... тъпня. *** шефове и управници.