219

Анонимен

преди 13 години

Това пък от къде го измисли бе ? :)))) Имам съсед свещенник, женен с 3 деца. Имам и приятел, млад свещенник и той е женен скоро му се роди първото дете. Ти от къде черпиш информация. Аз познавам достатъчно свещенници и всички са женени с деца. Айде стига пропаганда вземи веднъж поне влез в църква.

218

NEMO

преди 13 години

Парад на простотията за пореден път ни занимавата с проблеми които не са важни.Не ме интересува кой какво прави в своя дом.Обратните насаждат своите проблеми на обществото за пореден път.Никои не ви дискриминира докато не почнете да афиширате'различноста' си и да се правите на повече от обикновенните хора с нормални наклонности.Имате си заведения ходете да се купонясвате там и оставете нормалните хора на мира!!!!

217

ГЕРБ

преди 13 години

Кога бтв ще направи разследване на гнусната ни педофилска "православна църква". Защо не разследвате как попове от България и Гърция, правят оргии в малки хотели в София и в манастирите. Как през деня ялизат с расо и се настаняват в хотела а вечер се прибират по стайте с малки *** и им лапат ***. После вие *** ходите по църквите и им целивате ръцете... Скоро като ви въведат и "вероучение" ще имат още лесен достъп до децата ви!

216

Анонимен

преди 13 години

Иван аз бях на парада в Берлин и макар да не съм лесбийка, не вийдам какво лошо има да се толерират инакомислещите. Това, че съм била там и не ме прави извратенячка/ мери си думите !!!Извратеняци има и от хетеросексуалните, ако не и по/големи!!!

215

Лесбийка

преди 13 години

Да, точно така, Бате!!! Ние тук оплюваме гнусните извратеняци, не смей да изразяваш мнението си, ако е различно от моето и това на блеещото стадо!!!

214

Борислав

преди 13 години

Бате, тук говорим за вредата от гей-парадите върху нашите деца и върху обществото, ако ти се философства - намери си някой форум на тази тема!

213

никой

преди 13 години

Принципно всеки нормален човек би трябвало да бъде И против чалга инвазията, инвазията на всякакви "националистични" елементи, на пошлостта, откритата демонстрация на всякаква сексуалност и перверзия... но последните са дори на почит в нашето общество...Винаги ми е било интересно защо при такива събития винаги се употребяват едни и същи несъстоятелни аргументи против - като децата, християнската вяра и прочее... Може би няма други по-добри?

212

НЕ на....

преди 13 години

Всеки нормален човек трябва да бъде против хомосексуалната инвазия, против хората парадиращи с умствените си недъзи, и против тези които вместо да се срамуват от сексуалната си ориентация търсят съмишленици в лицето на нашите деца и очакват аплодисменти за това. Не трябва да се допуска разрастване на гей епидемията в нашата страна.

211

Иван

преди 13 години

ХИВ-позитивният 43-годишен *** Харалд Фасанели нахапа шест или осем човека на гей-парада в Берлин миналата седмица. Да им е честит СПИН-ът (до няколко седмици ще стане ясно колко от нахапаните са заразени) на всички извратеняци, дръзнали да маршируват на това срамно содомско сборище!!!

210

Аз

преди 13 години

Въпрос на култура е да знаеш кое е допустимо и кое не. Още по-важно е да го отстояваш и да не допускаш да се разпространява! Може и да не ги убиваме с камъни, както библията изисква, твърде меки сме. Но поне да ги изолираме ив никакъв случай да нямат публични изяви, които застрашават морала на децата. Подобен гей парад е заплаха за обществения1 ред и морал и като такъв по закон трябва да бъре забранен! Кнетицара да помно е идват избори и тогава ще я питаме забранила ли е гей парада!

209

Анонимен

преди 13 години

А кога тия брадати *** ще скочат срещу разпространителите на дрога, срещу педофлите и останалите ***? Никога нали! Защото според тях си е в реда на нещата 12-13 годишни деца да се друсат и после да се... с първия срещнат! Браво!

208

God is a DJ

преди 13 години

В този смисъл някой бе казал, че библията е най-известното печатно произведение в света. Милех си ..... дали печелят добре онези които са и издатели ? Чисто любопитство

207

Боян Георгиевски

преди 13 години

Силна организация на безименната bg тълпа.Реакции на изнасилени, нападащи всичко друго, но не и насилниците си (за предпочитане някой безпомощен)... може би защото освен ниска култура, робска психика, промито съзнание и комплекс за постоянна "преебаваност", българинът има онази всеизвестна характерна черта на социопата, на когото винаги другите му пречат, само той е прав и убав,а ако нещо се обърка той е "ЖЕРТВАТА". Разбира се винаги е по-добре всеки ден да се парадира със силиконов "сексапил"..

206

God is a DJ

преди 13 години

Колкото искаш цитати от произведения на фикцията можеш да даваш пък било то и озаглавени "завет". Давай си цитати само не карай другите да се съобразяват с тях. Това е !

205

перо

преди 13 години

тези от синода трябва да носят байрака,но са културни и не парадират, като обикновените ***.

204

:)

преди 13 години

Да ти кажа защо е нужно: Защото това им го подават от запад - техните западни другари-***! И това не е всичко - това е само началото! После ще искат "права", да осиновяват деца, да се учи в училище че да си *** е ОК, ще искат да се дават под съд тези които са им казали нещо накриво, напр. че се целуват в парка пред деца! И още много, много други неща! Четете - в Америка и западна Европа е така! Това са болни мозъци и нормалните им пречат! За това няма да се спрат!Ще останете ли безразлични?

203

..........

преди 13 години

Нямам нищо против тях, но защо е нужно да се парадира с това, ние да не сме тръгнали да правим парад на хетеросексуалните...е може някой ден да сме малцинство и да правиме и ние !

202

Анонимен

преди 13 години

Гейове вземете пример от Деян Неделчев Икебаната и марш на Канарските Острови !!!

201

Анти-Гейзо

преди 13 години

ГЕЙОВЕ РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ НЕ ВИ ИСКАМЕ, ХОДЕТЕ СИ В ХОЛАНДИЯ, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ИЛИ САЩ И ТАМ ПАРАДИРАЙТЕ !!!

200

аз

преди 13 години

Един интелигентен и културен човек никога няма да изложи сексуалната си ориентация на показ. А, "интелигентните" и "културни" гейове я "развяват" като знаме и едва ли не искат да им ръкопляскаме. Ето това ги прави ненормални в очите на нормалните хора.