9

Анонимен

преди 14 години

братле, магистратурата нищо не ти гарантира... А стажа ти е ако е по разни факултетчета като асистент - лоша работа. Трябва да си оправен и да се бориш, иначе тая магистратура по топлотехника за какво я прави? Само за да отложиш момента, в който ще се чудиш какво да правиш ли?

8

Чайника

преди 14 години

Нали знаете че когато за един човек тръгнат слухове че е умрял а той е жив и здрав след това живее още много дълго. Така че да е жив и здрав човека! А за качеството на нашите управници - НЯМАМ ДУМИ!

7

Анонимен

преди 14 години

За спиране на парите са много чевръсти,ама за отпускане на пенсия,помощ за безработица ти изкарват душата.И като почнат да ти се сопкат разни лелки,сякаш ти е малко че си без работа ....Като чуя за НОИ и ме втриса

6

леле-леле

преди 14 години

Пак чиновниците-*** в бг не са виновни! И за кво да плащам данъци след като и с какви ли не компютърни системи трябва да чакаш пенсия и да разхождаш документи от едини край на бг до другия. Ба тая мързелива и нагла бюрокрация напълнена с търтени няма ли свърши?

5

Куку

преди 14 години

Според мен трябва да се види кой чиновник е виновен, и да се накара лично да плати поне 20 пенсии на човека....то бива бива простотии, ама чак пък толкова!!!

4

Ivan

преди 14 години

Po4naha da ni pogrebvat zivi.

3

pege

преди 14 години

тия са за бесилка. Не стига че човека е достигнал тая възрас атия искат да го уморат.

2

стоян

преди 14 години

това ли е съдбата на пенсионерите , това ли ще е и моята съдба един ден АКО доживея на тези години ... затова ли работим и даваме здравето си в България.... хора - бъдете хора, не чиновници ... срам ме е, работя в сферата на топлотехниката и едвам свързвам двата края ... магистратура и 3 години стаж имам ... ако имам възможност се махам от тази държава ... направете го и вие ак оне искате като остареете да сте в тежест на децата си вместо да си живеете прилично сле дгодините на пенсия ...

1

Анонимен

преди 14 години

Боже, каква мъка има в България,Боже...