15

Миро

преди 14 години

Битката на Гоце е да спаси Мария Стефанова, Маргарита Пешева и останалите корупционни титани. Ако оцелеят тези измамници, ще продължат медийният разврат, слугинажът и рушветите. Това е жизнената среда на Гоце и компания.

14

Анонимен

преди 14 години

Ами виждам я всеки ден по всички телевизии по сто пъти! Ти не живееш ли в България?! Не гледаш ли новини?!

13

!

преди 14 години

E нали ДПС си имат медии чрез подставени лица, какво бучат сега.

12

Един

преди 14 години

Като гледам снимката за " пълната" пленарна зала се питам от къде изникнаха тези 136 гласа, сигурно поне 50 са липсващи.

11

Бате

преди 14 години

Естествено, ГЕРБерчетата в купом с Костовисти, депесари, Яневци и куп друга ненужна палач си развяват байряците. Само, че да помнят - и тях така ще ги проверяват и обвиняват.

10

Анонимен

преди 14 години

и къде я видяхте тая мутра,че не ми е ясно......приказки от 1001 нощ

9

Анонимен

преди 14 години

Тя цялата държава ни държава е упрвлявана от бивша мутра, ти за градовете се загрижи! Само че, тая мутра няма да я приберат, поне докато е на власт....пък после ще видим!

8

Анонимен

преди 14 години

що говориш глупости....една магистрала не могат да направят,в цялата провинция заплатите са на минималната и всеки един град е управляван от бивши мутри,които сега ги пребират

7

Анонимен

преди 14 години

И браво на ГЕРБ,каквото и да правят пак ще гласувам за тях,колкото и да са лоши,по-лоши от БКП и ДПС няма да са ....

6

Анонимен

преди 14 години

Трябва да се направи един списък с всичките помии на Фес ГОЦЕ и да се пусне навсякаде,че като направи сега партия хората да го заплюят както му се полага.Че като се знаем бая хора ще се излъжат да подкрепят това ***!

5

БЪЛГГАРИИН

преди 14 години

пОЛИТИКА НА СИЛАТА Е ДА ПОДПИШЕШ ДОГОВВОР ЗА ТРЪБОПРОВОДАА КОГАТО 98% ОТ НАСЕЛЕНИЕТТО НЕ ГО ИСКАТ, А НЕ КОГАТО СЪБОРИШ ВЕТОТТО НА ЕДИН ДОНОСНИК.

4

Аз

преди 14 години

Ако СЕМ беше институция, която върши нещо, то трябваше да забрани помията БИГ БРАДЪР и турските сапунки. Но не го направи. Т.е. НЯМА НУЖДА ОТ СЕМ!!!Не 5 члена, ами да се зкрие СЕМ и тунеядците от нея да връщат заплатите.

3

Анонимен

преди 14 години

Първанов паша вече никой за нищо го няма в тая държава. Сам си е виновен

2

Анонимен

преди 14 години

Баси пародията правят от БСП и ДПС вече.....като видяха,че падат от кораба на ВСИЧКИ РЪКОВОДНИ МЕСТА сложиха пак техните си хора с нови мандати,и сега не им изнася....естествно.Да им имам и лицемерието,тия *** колко години правеха само политически назначения,ТЕ НЯМАТ ЕДНО ЕКСПЕРТНО НАЗНАЧЕНИЕ ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ !!! Тръгнали сега пак да се пулят.....със закон трябва да им забранят партиите.

1

нормален гражданин

преди 14 години

Ха наздраве Гоцко...май пропастта надолу няма дъно,а??