38

аа

преди 14 години

Трагедия.Искрени съболезнования на родителите.Няма думи с които може да се изрази мъката от такава загуба.Почивай в мир, детенце.

37

Читател

преди 14 години

Съболезнования на родители на горкото детенце!!! Да почива в мир малкото ангелче! А това, че БГ няма никаква медицина, никакви специалисти-вирусолози и какви ли още не, е друг въпрос. нямат лекарства, нямат пътеки и са жалки некадърници! Това ухапване от енцефалитен кърлеж е лекуемо. Лично гледах документален филм за медици в САЩ, които спасиха точно такова дете. МЕСЕЦ, повтарям МЕСЕЦ е лежало в интензивно, поддържаха му всички жизненни функции, а то било в кома, правиха какви ли не анализи -

36

anonimen

преди 14 години

Nai iskreni saboleznovaniq na roditelite i blizkite na detenceto.Bog da go prosti!Pochivai v mir moq malka dashte nerazbrala oshte nishto ot tozi jivot!

35

do 33

преди 14 години

po princip si praw za lekarite si praw... no ne nameswai demokraciqta. Towa w bylgariq ne e demokraciq. Ako iska6 da widi6 istinskata i forma, otidi w Germaniq, Franciq, Holandiq. No ne twyrdi takowa ne6to za demokraciqta

34

Милко

преди 14 години

Бог да прости детенцето...

33

доктор

преди 14 години

Демокрацията е хубаво нещо, но лишава държавата от необходими инструменти... Едно време при откриване на заразна болест, докторята имаха право да арестуват, да налагат крути мерки за ограничаване на разпространението и т.н. Също и да изискват пълно съдействие за разкриване на първоизточника... Това не е съвместимо с демократичните представи... ще има да си мечтаеме за тия времена... бяхме на първите места в света по здравно осигуряване... но на каква цена?

32

някой

преди 14 години

ДДТ се отлага в организма и е много коварен. Ако например го приемат птици, няма да умрат, но яйцата им няма да имат черупка (няма да се калцират) т.е. популацията изчезва веднага, заедно с нея и цялата хранителна верига. Поне това си спомням че съм чел за този препарат. Относно детенцето....едва ли има по-ужасяващо нещо на света от това, да загубиш дете.

31

Пловдивчанка

преди 14 години

Много жалко за детето! Вярвам, че вече е малък ангел на небето! А по повод кърлежите ще кажа, че помня как бабите на село преди повече от 30 години всяка пролет посипваха по двора и около къщите един бял прах-ДДТ. И нямаше никакви гадини! После го забраниха, незнам защо и сега е пълно с какви ли не гадни буби.

30

sp

преди 14 години

Вирусните инфекции у нас лекуват ли се ?

29

Жо

преди 14 години

СЕГА Е СЕЗОНА на кърлежите! Не подценявайте тези малки гадинки. Оглеждайте внимателно децата, след като са играли в тревни площи /особено, ако в тревата са пасли овце!/ Цитат: "...тежката вирусна инфекция повалила детето след ухапване от кърлеж."

28

sweden

преди 14 години

mnogo sme zle sis zdravnata sisitema i eto yazik za lapetoo

27

сс

преди 14 години

Неприятна новина за съжаление да почива в мир

26

Анонимен

преди 14 години

Най-лошото нещо, което може да се случи на човек е да надживее децата си. Не го пожелавам и на враговете си.

25

Дедка

преди 14 години

Ужасно! Милото дете... съболезнования!

24

Анонимен

преди 14 години

Мислиш ли /21/,че когато лошите новини не се съобщават, всичко около теб ще е безоблачно и на хората не им се случват трагедии,или щом не се е случило на теб не е кой знае какво.Шрауса като си завре главата в пясъка и какво,може би вижда в розово. оправя .

23

мф

преди 14 години

Искрени съболезнования!

22

dido

преди 14 години

Поклон пред памета на детето! Съболезнования към родитетелите и близките му.Дано родителите съберат сили да превъзмогнат тази трагедия!

21

Wory

преди 14 години

Журналистите Вие, нямате ли си друга по позитивна и смислена дейност от това да заливате всеки ден в продължение на месец, два само с лоши новини медийното пространство?! Как една сутрин, докато чета журналистическите ви, есkраменти и си пия кафето не прочетох нещо позитивно, ново откритие и, че някой е помогнал в беда на друг, някой е направил нещо смислено и благородно, заради самите себе си и идеята в този живот и да получите нужното удоволетворение от това.

20

Анонимен

преди 14 години

В последните години масово зачестяват случаите на ухапване от кърлежи. Ясно е, че държавата не си върши работата по обезпаразитяването на паркове, градинки и прочие тревни площи. За скитащите кучета да не говорим.....Интересно защо едно време (преди да дойде така наречената демокрация) градските жители просто не знаеха какво е това кърлеж.....

19

Hanibal_Lektar

преди 14 години

Почивай в мир мило дете и кураж за родителите.