77

Гост

преди 14 години

Страно защо ще се прави изключение за този университет, ако се направи изключение ще бъде атакувана БГ в европейският съд от другите университети, това е вид държавна помощ в този случай. Има много неизвестни, по скоро се опасявам да не стане като изнесените филиали от Ловеч в Смолян от там незнам къде, и накрая студентите само за плащат за диплома по която няма да работят или както обявите за юристи, търсят се ама само от СУ им плащат, на другите по ниски заплати или трябва да се доказват.

76

ники

преди 14 години

Във всеки областен град университет... с рейтинг на прогимназия.

75

Анонимен

преди 14 години

Типично по български отново сме недоволни! И какъв е извода - не ни трябват университети, ами дайте да закрием и училищата, дано тогава да останете доволни.

74

уважаващ

преди 14 години

Уважаеми,защо е тази злоба?Според мен всички сте от Перник,защото много добревладеете наречието,което впрочем не знам защо наложихте,като пернишко.Докатоне се научим как да се държим и уважаваме взаимно ще ни управляват точно потази система,която ние сами си налагаме.Желая хубав,приятен ден на всички!

73

Кирил

преди 14 години

Най-после селяците няма да ходят в столицата, че и без това се пука по шевовете от селяци!

72

lucc

преди 14 години

Хехехе .. приемният изпит ще се провежда на Голф 2 - трябва да се направи дрифт на плаца! :D

71

80

преди 14 години

Таа година европейски, от догодина- световен!

70

STAMAT

преди 14 години

Перничани доказаа,че никой не е по-голем от винкело на *** Слави.Сега щоо,а не докаат и на дръжавата,че и нема по-голем унивеситет от ниинйо.А?

69

sd

преди 14 години

" Какво си завършил? Компютри."Още на този отговор и кандидатът за работа получава шут в ***. Такава специалност "Компютри" няма. Една примерна специалност би звучала така: Компютърни системи и технологии.Ама нека си правят университет. И селяните искат да завършат НЯКАКВО образование все пак.

68

Анонимен

преди 14 години

kolichestvo vmesto kachestvo :) znaete li kolko choveka s bulgarska diploma sa namerili realizaciq v chujbina ? vmesto da ima 3-4 elitni universiteta, koito da privlichat prepodavateli ot chujbina i da ima nqkakvo shto gode svqstno obrazovanie...

67

Анонимен

преди 14 години

Е па я го знам беее.....СКАКАУЕЦ!

66

До 66

преди 14 години

Усещаш ли се, колко са ти глупави аргументите?

65

Калин

преди 14 години

перник с университет.. само на университети го докарваме, а университетско образование на примитивно ниво, кой ще плаща? в столицата има минно геоложки институт той ще съществува ли? и за него ли плаща ме? що то у перник трябвало да университет, а *** нека има .. а *** за столичният за какво да плащаме?

64

8 годишен

преди 14 години

а това село ПЕУНИК има ли го на картата

63

krikri

преди 14 години

АЗ ПЪК СЛЕДВАМ " ЛОГИСТИКА И ПСИХОЛОГИЯ НА ЛЕПЕНЕТО НА ПОЩЕНСКИ МАРКИ С ЕЗИК " В ДОЛНОВОДЕНСКИЯТ УНИВЕРСИТЕТ , КОЙТО Е ФИЛИАЛ НА СОРБОНАТА !!!!

62

До 63

преди 14 години

Ясно ти дори не си прочел статията, но иначе пръщиш от компетентност! Цитирам - "наскоро парламентът прие закон за академичната дейност, който забранява на един професор да преподава в два университета"

61

Спонги

преди 14 години

60 и малко повече коментара. Има още 37 свободни места за професори в Перник. Утре заминавам за там.

60

Иванчо

преди 14 години

Е то пък като се придобият едни знания в Перник.... Майка си плаче... Най-много как да форсира Голф-а на втора... То е много ясно, че този университет е създаден за некадърните асистенти и доценти от ТУ, които от 15 години не могат да пробият поради това, че са бири в РабФак-а преди това... А колкото до знанията ми, дори това че там четях и афишите по улиците, са повече от тези които ще придобият в Перник

59

До 58

преди 14 години

Кажи ми само един западен университет, които да е изцяло на издръжката на държавата?

58

Аргумент

преди 14 години

Преподавателите са малко и когато преподават навсякъде , в това число и във ВЕликия Пернишки университет, качеството на преподаване спада съотвено спадат и знаниятъа преподавани на перничани. Ама и аз съм се загрижил :)))))))))))))To държава няма та университети ли.