71

идиотите

преди 14 години

*** от праламента да си ходят на работа с личните си коли като всички хора в България, които си плащат данъци. Ако не искат - има автобуси и влакове. В София да се движат с метрото-слънце, или да ползват маршрутките. Ама тези *** се взеха прекалено много на сериозно!!

70

Анонимен

преди 14 години

В България дали има и 5 милиона от които 3 са пенсионери и деца.Как ще се управи тая държава като тия *** са 240.Та ще се натискат и по 20 само и само да останат.Да се намали броя им на половина,да се правят на луди

69

Анонимен

преди 14 години

А на квотен принцип ли ще ги подбират? :D

68

7777

преди 14 години

Да намалят броя им,какво се правят на луди!Ние сме малка държава,кой ще ги издържа като 3 млн са в чужбина!!Децата и старците ли!!??Най много 100 трябва да останат

67

1111

преди 14 години

Франция е 10 пъти по голяма от България, 66 милиона плюс колониите им е около 69 милиона и имат 570 депутата.Как народа ни успява да издържа тия 240 депутата а и лукс да им осигурява.На България и се полагат не повече от 70 депутата,защото много хора раbотаят в чужбина и как пенсионерите и децата ще издържат 240 мръсника които за нищо не ги бива.

66

1БГ

преди 14 години

Или Трабанчета, по точно нищо!

65

A?

преди 14 години

Аз смятам,че е най добре да черпим от опита на Швеция! Страна която е излишно да коментирам колко по - напред от България е във всяко едно отношение...За парламента им има 2 (две) коли на разположение!!! Едната е за премиера,a другата е за официални визити на чужденци...т.е. да има с какво да посрещнат гостите! Останалите с колелото или кракомобила!А сега ми кажете на Българският парламент за какво са му тези автопаркове?!A?

64

bonev

преди 14 години

da vi kaja 4udq seee ne6ti4ko, imam edna stara JIGYLKA dali da ne q DARQ na ministrite, 4e mi stana JAL

63

bbva

преди 14 години

10 KOLI IM STIGAT DA GI ZAKARAT DO ZATVORA. S MINISTRITE I GOCE S NEGOVITE HORA. IMA EDNA PESEN NA AZIS: U.RI

62

юнака

преди 14 години

Намалете тия търтеи от 240 на 80 броя унгарците ги намалиха и ние трябва.файда от тия мързиливци няма.Да отиват съкратените да метат улиците .

61

жижи

преди 14 години

истинските икономии могат да бъдат само ако от 240 депутата останат 120 ще се спестяват над 3 милиона и половина от заплатите им. обаче тогава се развалят сметките и интересите на мафията която ги командва . ще се промени много баланса на партиите а от това ги е страх адски много.

60

Анонимен

преди 14 години

на дпс не трябва да се дават коли,мнго фондове окрадоха и сега всички са милионери да се возят в каруци.

59

&&&

преди 14 години

Да се съкратат и депутатите,и без това за нищо не ги бива.Коли трябва да имат само президента и правителството,всички останали мижитурки трябва да работят да покажат резултати за ги возят.Народа мизерува тия некадърници имат коли на разположение дори през ваканцията и week end.На сметната палата същО да се вземат колите.

58

Анонимен

преди 14 години

А за Доган-летяща чиния

57

Анонимен

преди 14 години

хайде казаха за Австрия имат само 6 коли ,няма да ослабнат ...даже и командировчните са много 70 лв. им стигат няма да се угояват за родопа.

56

tulski

преди 14 години

Не е добре тази работа. Не одобрявам. Би трябвало да се увеличи автопарка на парламента и то с автомобили съответващи на ранга " депутат" - Кадилак, Ролс-Ройс, Джагуар и др. Може и няколко хеликоптера. Народните представители трябва да имат по - пълноценен контакт с избирателите.

55

Анонимен

преди 14 години

ХАХАХА, ходели на срещи с избирателите!!! Наглоста им няма граници!

54

Анонимен

преди 14 години

е добре де има ти лични коли и бензина не е кой знае колко за техните заплати, като са ги избрали да се бръкнат...........

53

СИВО

преди 14 години

И депутатите минават в сивия сектор.Защо не кажат какви са им привилегийте за частните си коли - всичко се плаща ,гориво,винетки,застраховки и данък.Не искам служебна кола ,а да имам безплатни консумативи за нея.Това се казва - ДЕБЕЛООЧИЕ или ***.За какво говорим.НО тяхната логика е - Къде сте вие,къде съм аз.

52

ууу

преди 14 години

да им раздадат каруци