41

Анонимен

преди 13 години

След успеха в София над популацията на бездомни животни, от 4-ри лапи съобщиха, че ще изпратят екип, който да кастрира и бездомните акули в Австралия.

40

НАП

преди 13 години

Истината е ,че този сърфист е бил данъчен инспектор в Австралия.А акулата не си е плащала данъците и естествено е била наказана.

39

Акула вегетарянец

преди 13 години

От сега нататък видя ли сърфист,бягам на далеч!Въпреки обичта ,която изпитвам към вас хората.

38

БЪЛГАРИН0359

преди 13 години

Това май малко като оня между другото хубав български филм "Кит"...

37

samodiva

преди 13 години

Ами да ! Тук няма нужда от Гринпийс защото те само се събличат голи като протестират за щяло и нещяло и така само ще улеснят работата на акулата...Просто бъдете добри бе хора ! Превърнаме се в по- големи животни от животните. Този младеж трябвало по - кротко да го дава. А сега тази акула е получила стрес и кой знае колко време ще и трябва да възстанови психическото си равновесие !

36

milen

преди 13 години

Да, наистина коментарите са направо убийствени, и мен ме развеселиха доста приятно.

35

Анонимен

преди 13 години

Австралия веднага да бъде сложена в "оста на злото",международни санкции за Австралия.

34

Четири перки

преди 13 години

Четири перки да е в Австралия, тия простаци ще изтрепят акулите бре!

33

Цвтан Цветанов

преди 13 години

Очаквайте акция "Сърфистите"!!!

32

ruma

преди 13 години

искам да изкажа моите благодарности на всички онези, които са написали такива просташки коментари - отдавна не съм се смяла така рано сутрин, докато чета поредните гадни новини! чудесно начало на деня, благодаря ви ;))) дори смея да кажа, че по-голямо удоволствие ми доставя да чета поредните глупости из коментарите, отколкото самите новини... :)

31

някой

преди 13 години

Трябва да сложат табели по плажа: Внимание! Опасни сърфисти! Акулите да внимават!Наскоро имаше пак един такъв случай - някакво момиче тийнейджърка сърфистка така беше халосала една акула по главата с дъската си че сигурно е видяла звезди горката акула. Много зачестиха случаите на акули пребити от сърфисти!

30

Capo di tutti capi

преди 13 години

Край със сърфиста,акулите вече са му вдигнали мерника.Те(акулите) са като мафията държът се взаимно.Ако не акулите,ще го съдим в Хага.От:Движение за Права и Свободи на Акулите - ДПСА

29

Анонимен

преди 13 години

забравих НОВИНАТА НА ДЕНЯ ! в същата категория ББ пръцна ЦЦ се *** ... - не това е в раздел политика !

28

Анонимен

преди 13 години

Там неговите приятели му направили турникет, за да спрат кръвотечението от ухапванията по крака му.тая акула да не го е глозгала ???? бати и вица .... седи си пича и Яяяя акула му глозга кръка....

27

!

преди 13 години

Сега ако ревнат защитниците на животните дето е пердашил добичето...

26

Mozaka

преди 13 години

Акулите са опасни само докато са във водата! Ако са на брега отивам и им бия един шут ако тръгнат да ме хапят!

25

BBH

преди 13 години

Падам от смях с Вашите коментари :D

24

Четири лапи

преди 13 години

Чудесен повод да си отворим офис и в Австралия. Там ще изнудваме сърфистите, така както в София гражданите, които ритат кучета при самозащита.Четири лапи, Бул. Скобелев 39, ет. 2, ап. 4

23

Безименен

преди 13 години

Е ти изкара акулата по тежка от слон бе... Няколко тона била :)))) Много филми си гледал и... въобще чел ли си нещо някога макар и малко за акулите ? :)))

22

Четири лапи

преди 13 години

Ние ще проверим случая и ще искаме наказание за сърфиста, който така грубо удря животното.Пускайте ни благодарности в пощенската кутияЧетири лапи, Бул. Скобелев 39, ет. 2, ап. 4