91

последни новини 2010

преди 13 години

Припомням ,че на борда на Турският кораб МАРМАРА ,който претърпя страшно клане миналия понеделнк; пътуваше последната оцеляла от холокоста еврейка която съобщи след инцидента ,че деянията на нацистите бледнеят пред деянията на ционистите.

90

До узиел гал

преди 13 години

С това ,което си написал в коментар 91 ясно се показва мисленето на всички кривоносковци.И още веднъж показва защо Хитлер ви е правил ***.Жалко ,че не успя да ви изкорени до дъно.Колкото и да е бил луд явно е усещал каква напаст сте

89

Узиел Гал

преди 13 години

Който обича Палестина - границата с Турция е на югоизток. Вземате си автобусчето, после през Сирия, и сте там. Лек път.

88

Узиел Гал

преди 13 години

Доста си далеч от истината. Хамас е ислямистка издънка, която бива солидно финансирана от Египет и чиято цел е да прокара тяхното влияние там. Вече не е така, защото на египтяните им дойде акъла, и сега дори те участват в блокадата. За водолазите съм писал по-долу, а ако израелското правителство е отказало международно разследване, това си е тяхна работа. И за това съм писал. И никой не може да промени факта, че Израел няма да падне и ще се бори докрай срещу мюсюлманските фанатици.

87

До Узиел Гал

преди 13 години

Можеш ли многознайко да кажеш "Хамас " от кой бяха създадени и финансирани за да разбият единствата на паледстинците и да го противопостави на ООП-да ти помогна.От Израел и тогава им беше удобен Хамас.А това с използването на мирни граждани като щитове е вярно колкото е вярно ,че тия водолази са били въоръжени.Просто си бомбардирате бежанските лагери защото там "се крият терористи".Защо като сте прави сте против международно разследване на инцидента-защото явно пак вие сте виновни

86

Totenkopf

преди 13 години

Ей,лъжлив юдеино,спри да приказваш глупости,гнусната ти пропаганда е жалка !!!!!!!

85

Узиел Гал

преди 13 години

Да кажем, че ситуацията е истина. Не бих го приел, но последното нещо, което бих направил, е да се препаша с една бомба и да взривя училищен автобус. Като не им изнася, да си намират автомати и да влязат в открити сражения. А не да се крият по дупките и да избиват невъоръжени.

84

kalabalukov

преди 13 години

Мнение от форум:"Не защитавам арабите , но поставям нас Българите на тяхно място . Ами , ако един ден изпаднем(не дай Боже) в тяхната ситуация ? Виж какво става . Евреите изкупуват Българска земя . Ти съгласен ли ще си да отнасеш куршум в главата , при опит да спасиш децата си от глад , говоря за хуманитарните помощи , които предизвикаха инцидента . Съгласен ли ще си да разделят България на две , и да ни избиват като кучета ?? "

83

Узиел Гал

преди 13 години

Колкото до ядреното оръжие - ами хубаво, да дадем на Иран, на Судан, на Йемен, на Либия, на Ливан да си правят ядрено оръжие. И после ходи та гледай кой предизвиква Трета световна.

82

Узиел Гал

преди 13 години

Кога Израел е взимал заложници и им е отрязвал главите ? Кога Израел е взривявал автобусни спирки и пътнически самолети ? Що не кажеш още веднъж, че Израел не се различава по нищо от мюсюлманите ? Всеки път, когато са загивали цивилни при израелска военна операция, това е защото терористите са ползвали цивилните като щитове, за да бъдат хвърлени после обвиненията върху Израел. Защо светът не рева по този начин, когато обезглавиха българските шофьори в Ирак, или журналистите в Афганистан ? А, де?

81

Анонимен

преди 13 години

А кои сте вие че да решавате кой да живее и кой да умре? Мислиш си че Израел има ядрено оръжие, но всъщност имате само носителите, ядрените глави са в САЩ и ще бъдат пренесени при тревога или обявяване на война, защото дори и най-големият ви съюзник не е толкова луд че да ви даде ядрено оръжие. А в сравнение с главорезите на МОСАД, арабските терористи са невинни шестокласници.

80

Анонимен

преди 13 години

Ти сблъсквал ли си се с ортодоксален евреин - от онези с плитчиците - пълни ***, живеещи в 16-и век. А знаеш ли че по старозаветно време, когато са били разделени на Израил и Юдея, в Юдея е бил създаден първият закон за защита чистотата на расата, законът на нацистите е правен по негово подобие.

79

До Узиел Гази

преди 13 години

Кои сте вие ,че ще определяте кой да има или да няма оръжие.Вие по нищо не се различавате от арабите-освен това ,че САЩ стоят плътно зад вас и се правят на умрели лисици.Само ,че когато полетят бомбите ще го духат всички.И защо не си оповестите ,че притежавате ядрено оръжие.Справката показва ,че за Израел няма информация ,а се предполага ,че притежават.В крайна сметка от филмите за войната аз симпатизирах на евреите ,но сега те просто ще подпалят света и започвам да съжалявам ,че не са ви изтреб

78

Узиел Гал

преди 13 години

Надали щеше да се случи нещо по-различно в България, ако Турция беше изпратила кораб с "хуманитарна помощ" за някое ислямистко движение в Родопите.

77

Узиел Гал

преди 13 години

Израел има атомно оръжие още от 60-те години, и това е напълно приемливо, като си заобиколен от ненормалници...А Иран НЕ ТРЯБВА да има такова, защото е теократична, радикална ислямска държава. Страна, в която пребиват жени, защото носят джинси, а не бурки, и където за дребни престъпления режат ръце, не трябва да има такива оръжия. Израел е стожерът на цивилизацията в Близкия Изток. А арабите през последните 1000 години освен кланета и екзекуции друго не са постигнали.

76

Анонимен

преди 13 години

Никоя държава не е против Израел, но и никоя държава не е със Израел с изключение на САЩ, но това е нормално, защото САЩ е истинската обетована земя на евреите, знаеш тези неща по-добре от мен.

75

stanyo

преди 13 години

Никакво (израелско) гражданство за нелоялните!Израелският политолог Нев Гордън отчита притеснителни тенденции в израелското общество. Наскоро демонстранти, безусловно подкрепящи властите, скандираха идеи като тези от заглавието на новината срещу тези свои сънародници, които са възмутени от пиратския райд на турския кораб. В статията са цитирани и други лозунги срещу евреите, проявяващи човещина такива са: Предатели, които обичат арабите!, ***! и разни други откровени цинизми, които няма да цитирам.Случаят не е изолиран: Репресират и гонят от работа съдията и университетски преподавател Ричард Голдстоун автор на доклада за ООН, описващ зверствата на израелските войници при операциите в Газа; Израелският командос, убил петима от деветте екзекутирани активисти, получава медал за храброст; Калифорнийският депутат Брад Шърман иска повдигане на криминални обвинения срещу всички американски граждани, участвали във флотилията;

74

До узиел гал

преди 13 години

Държавите ,които си изброил ,че са против Израел граничат с него и затова са против него.А тези които не са против са на хиляди км от там и не им дреме.Я кажи евреино имате ли ядрено оръжие и защо и към вас не се подхожда като към Иран,който американците нападнаха само заради слухове ,че нещо правели.А вие си кътате бомбите и никой нищо не ви казва.Защо е така.А арабите си бяха много добре преди да им сложат тоя таралеж в гащите наречен Израел.А за да стане някой терорист има причини и то сериоз

73

Mango

преди 13 години

Ал Джазира:В случая се късае за невинни рибари водолази активисти джихадисти,които са били въоръжени само с харпуни за риба и са решили да скъсат блокадата и да нахранят кръвожадните терористи,ГАЗАрите от ивицата с прясна рибка,още призори.

72

Анонимен

преди 13 години

Че какво да ти доказвам? Вие сте еднакви - и арабите и евреите са членове на групата на семитските народи - имате една кръв и еднакви гени, различни са само религиите ви. Ако не вярваш, прочети малко древна еврейска история.