72

Анонимен

преди 14 години

Ако комунистите бяха управлявали добре и ако не бяха крали толкова много , народът щеше да ги избере пак да управляват Нямаше да има нужда сега да плащат на разни *** да пишат тук така злобно срещу управляващите

71

Fani63

преди 14 години

Правителството е одобрявано от 46%, а армията от 42%.....Не ми е ясно на армията какво и одобравят....Сигурно министъра и....Ай стига бе.....

70

ДФГ

преди 14 години

ТИ СИ *** НЕ СИ ЧЛЕН НА ГЕРБ ,КЪДЕ ТИ Е ЗАПЛАТАТА БЕ ,ЗАЩО НЕ РАБОТИ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА БЕ АГЪНЦЕ,НАЛИ ЦВЕТАНОВ МОЖЕ И ТЯХ ДА ОПРАВИ ИЛИ МАЙ НЕ ИСКА

69

Браво, Цветанов!

преди 14 години

Напълно одобрявам действията на министъра Цветанов и екипа му. За пръв път от 20 години някой РЕАЛНО да се бори с престъпниците и мафиотите. Друг е въпросът, че съдебната система не работи, т.е. работи ПРОТИВ действията на МВР. Трябва много радикални реформи в съдебната система. Пожелавам успех на г-н Цветанов. За уточнение на поръчковите сини и червени дръскачи - не съм член на ГЕРБ.

68

сгс

преди 14 години

ВСЕКИ КОИТО ОДОБРЯВА БОРИСОВ,ПОЛИЦИЯТА ИЛИ ЖУРНАЛИСТИКАТА Е *** КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА МИСЛИ И ЗОМБИРАН МОЗЪК,КЪДЕ СА ВИ ЗАПЛАТИТЕ КЕДЕ Е ИНФРАСТРУКТУРАТА,ДУПКИ И МИЗЕРНИ ЗАПЛАТИ ,А ПО МЕДИИТЕ САМО ЛЪЖИ И ПОРЪЧКОВИ МАТЕРИАЛИ.ПАРИ ЗА ЗАПЛАТИ ИМА,НО ТАКА СТЕ ПО ЛЕСНИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ ,МИСЛЕТЕ И РАЗСЪЖДАВАЙТЕ ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ ВЕЛИКИ НЕЩА ЗА ЕДИН МАФИОТ-ПРЕМИЕР,КОМУНИСТ...

67

Fani63

преди 14 години

Полицейщината се харесва на българина...Защо ли ?

66

Златко

преди 14 години

Ти наистина си помия!И или съзнателно ръжеш и мажеш, или толкова ти е акъла.Каква "справедливост" бе ***?Искай повече пари и по-добър живот бе .Всичко друго са глупости за ***.

65

ЗА 62..

преди 14 години

ЯВНО, БАБА ТИ ВАНГА Е ИМАЛА ПРЕДВИД, СИМЕОН ДЯНКОВ!ОТКАК ,ГЕРБ СА НА ВЛАСТ-НЯМА УБИЙСТВА И ОТВЛИЧАНИЯ.БРАВО НА ЦЕЦО!!!!ЕВАЛЛА НА БОЙКО!...ТОВА СЕ ИСКАШЕ В ЗАДАЧАТА!

64

Анонимен

преди 14 години

Ехаааа месията дойде ка'иш.

63

петров

преди 14 години

Е, не че очаквах нещо разумно да напишеш, ама, казвам да пробвам.Не съм се излъгал, няма разум. Само бълнувания на един онанист.

62

Червената помия

преди 14 години

Не , Златко, Българина не е кръвожаден.Но иска справедливост.Искаше и тогава равен старт, но едни стартираха по-равно от другите.Народа не иска тези, които му набиват в главите да е инициативен, да работи, да си плаща данъците , да не *** държавата, да не точи ддс и други такива нормални работи, да правят точно обратното, да покровителстват контрабанда, да рекетират от високо ниво бизнеса, да са забогатяли на гърба на другите от дебелоочието си и участието си във властта.

61

sgs

преди 14 години

Политически поръчки,всеки знае каква мафиотска структура е МВР сетри,братя,баджанаци,приятели,братовчеди,и др.Кого лъжат не мога да разбера МВР е толкова прогнила система дебелаци с кореми,корумпирани и назначени връзкари.Това е жалката истина лъжи на социолози поръчани от другаря Борисов...

60

Наблюдател

преди 14 години

Мдаа...права беше леля Ванга /мир на праха и/ като каза в последното си интервю преди да почине:"България ще се оправи, но няма да е скоро, след 10 год ще дойде човек отвън, добър крояч и шивач, не политик"10 год минаха и той дойде, само дето не е шивач, а пожарникар.

59

Анонимен

преди 14 години

53/ПетровОтдавна съм забелязал безумните ти коментари.На въпроса "Какво да правиш" ,ти отговарям веднага.Удари си тъпата глава в стената!

58

петров

преди 14 години

Наистина няма нужда от коментар, защото същите тези хора имат право на глас не само пред НЦИОМ но и пред избирателните урни.

57

Анонимен

преди 14 години

49Абе иДИОТО а шефа на хунтата в Чили??Сещаш ли се какво стана с него??А да се сещаш че тези събития бяха осъдени от целият Свят??И кога за последно беше в Чили та знаеш че там "се е оправило всичко"???Аман от видиотени ***!

56

А

преди 14 години

На тия цъвули разплути от армията не разбрах- кой и защо ги одобрява, поне да да ги пращат да събират реколта по селата.

55

Анонимен

преди 14 години

много ама мноооого вярно!!!!!!!!!!...нека повечето разберат за какво иде реч... а имено...КАРАЙТЕ СЕ (социалисти, демократи и т.н.) А ПО ВЪРХОВЕТЕ - ЛАПАТ КАТО "Стиви Уондър"...

54

Румен Петков

преди 14 години

то в статията си е казано "Над средното е одобрението към работата на полицията сред възрастните хора, сред ниско образованите хора и сред живеещите в провинцията." какво да му коментирам?

53

Червената помия

преди 14 години

Благодаря, и лек ден.Отивам да работя, че трябва да се плащат и данъци, я виж каква дупка е зейнала в бюджета?Бойко разчита на мен и такива баламурници като мен да я затиснем, а не на НЦИОМ.