77

Анонимен

преди 14 години

Imam chuvstvoto che v BG vsichko e pozvoleno.Ili kamanite sa mnogo meki ili kalta se e povtvardila che vseki si prishporva nasam natam bezproblemno.

76

Анонимен

преди 14 години

тая да не е от някой филм на дейвид линч ?

75

до-Veselin

преди 14 години

Веселинчо, инвитро бебетата са най малко съмнителни. Подбира се както яйцеклетката така и сперматозуида, стига доктора да не е пиянДруг е въпроса с износиането и здравословното състояние на майката.По света има много инвитро бебета които отдавна не са бебета дори самите те си имат бебета, но и тук всяко нещо има своята граница, в случая организма на бабата не става за тази работа и ако се докаже че доктора не е психопат и ако орита му завърши със смърт трябва да бъде съден за извръщение

74

Анонимен

преди 14 години

Съд,бе..съд бе хора за тоя дето я е "оплодил"Няма ли някаква лекарска етика и морал тука бе,какво е това нещо..Като ги слушам лекарите как го защитават.."не бил нарушил закона",*** променете го тоя закон бе,докато още някоя и друга 60-70 годишна не е решила да си "осмисля" живота и обрича деца на нечовешки мъки..Знаете ли вие какво е "белодробен кръвоизлив " всички вие които така защитавате "мечтите"и???

73

Macbeth

преди 14 години

Ni6to protiv jenite, koito imat potrebnostta da budat maiki v naprednala vuzrast. No za6to li to4no tazi jena mi se struva psihi4eski neuravnovesena. Gorkite dechitsa!

72

жена

преди 14 години

Искам да напиша нещо добро за тази жена но,не мога.Задоволила си е егото...това е.Аз съм майка и знам колко е отговорно,трудно особено ако си сама да отгледаш и възпиташ дете.Болно ми е за тези дечица.

71

Анонимен

преди 14 години

Kakvito pacientite - takiva i doktorite !Taq nali ba4ka6e v PSIHODISPANSER ? E, ne e li stanala kato pacientite si s maniakalno obsebva6ti misli i jelaniq?Izkudkudqkala e totalno, ama jalko za bebencata. Mnogi jalko !

70

Анонимен

преди 14 години

Така ли нямаше отговорни лекари да прекратят бременността на това куку. Защо допуснаха да създаде и обрече на мъки още две същества.

69

Machiavelli

преди 14 години

Тая заслужава един тупаник с отворена ръка, ама такъв тупаник да и се зашлеви, че да се събуди и да се осъзнае, обаче да и изкриви вратът, че да неможе името да си каже, а пръстите и да изтръпнат, че да неможе да подписва нищо.

68

yellow

преди 14 години

tva na snimkata .....ox izrodiq malko na jokera ot Batman mi prili4a , ne ne e sme6no vyob6te .Milite de4ica ,ama te lekarite sa za eb...ne i

67

Анонимен

преди 14 години

хората се притесняват от ослепяване,когато бебчетата са в кувьоз 1 седмица. тази кукувица ги обрече на месеци в кувьоз. изобщо не ме убеждавайте,че е нормална,и не ми ги пробутвайте тези за мечтите. тя е лекарка. за такова бъдеще на децата си ли мечтае,или да има кой на нея да и сменя памперсите ? изперкал егоист !-това е тя за мен.

66

Биби

преди 14 години

Като гледам тия малки мишлета в кувьозите с залепени очички и висящи отвсякъде маркучи ми става безкрайно мъчно за бедните им измъчени души. Опитвам се да се убедя, че не чувстват нищо и не ги боли, но по вероятното е да се мъчат ужасно.Всичко на този свят се плаща - и докторите и тази очевидно не сама жена ще платят. Господ да се смили над децата.

65

Анонимен

преди 14 години

ин-витро струва 5 000лв. след това за проследяване на бременност,все едно ин-витро ,или нормална са 450 лв. след това за раждане-между 650 и 2450 лв-зависи дали си в майчин дом,дето не те и поглеждат,или си в клиниката на щерев-дето ти свалят кожата... стигна ли ти информацията? бебетата нямат отклонения.скоро показваха първото ин-витро момиче-вече е майка.в англия е.

64

Veselin

преди 14 години

ще ме извините за правописните грешки :)

63

Veselin

преди 14 години

Тия инвитро бебета са ми супер съмнителни ,интересно ми е как израстват ,имат ли някакви отклонения ,колко често боледуват и така нататък .Но общо взето хората по добре да си усиновят ,отколкото да дават тия пари които сигорно са много .Много о рекламират това инвитро ,но неказват какви пари струва и какви резултати дава .

62

Ясен

преди 14 години

Бабата е супер гаден ЕГОИСТ+ *** доктори!

61

ха ха ха

преди 14 години

я,какво младо булче...цялото в бяло....и с 3 кила червило...сигурни ли сте,че не е девствена.

60

H2N1(A)

преди 14 години

до Кукуригу от H2N1(A)Доста странен начин на мислене имаш... Ами дай по твоята логика да не се лекуваме,а?! Или да не си правим животоспасяващи операции... Мисълта ми беше, че всякакви изтрещели кукундели има и че щом не й е време да ражда,а й е време да гледа внуци - просто да не се запложда.А при теб как ти говори Майката Природа - по GSM-a ли ти звъни или факс ти праща? ;-)))))

59

кравар

преди 14 години

тая с министърката на здравеопазването да не са сестри и оная гледа на лудо и не само гледа...

58

Анонимен

преди 14 години

Яд ме е за мъките на това детенце, толкова много че не смея никого да виня.Наистина само чудо сътворено от Бог може да го спаси !