21

Tina

преди 14 години

Не могат ли политиците ни да им стъпят малко на вратовете?Заплашват ги, че ако не свалят цените ще ги помолят да напуснат българския пазар. После ще дадат пазара в България само на един оператор - монопол при ниски цени за потребителите.

20

Istinata

преди 14 години

V momenta sym v Germaniq i moga da kaja, 4e DSL-a tuka e PYLEN ***.200KB sa si smeshni na fona na 5MB v BG na koito se radvah. Ne znam kyde sa go videli toq visokoskorosten intenet v EU ama ne e tuka opredeleno. Vsichki oferti prouchih i ...INTERNETA V GERMANIQ E PYLEN ***

19

Анонимен

преди 14 години

г-н Цветанов моля пуснете нинджите и при моб оператори, те ни дерат

18

do 15

преди 14 години

Как кой корумпираните политици!

17

ДО 15

преди 14 години

От кого зависи контролът върху цените на мобилните оператори?Кой и защо позволява българите да плащат най-високи цени?от когото зависи и цената на тока примерно!

16

ъъъ

преди 14 години

ТОВА Е КАрТЕл ОТ мОШЕНИцИ

15

Анонимен

преди 14 години

do kormoiran mi izbral si lo6 dostav4ik i az sym v 4ujbina ama interneta mi e oka ina4e i az sym mnogo dovolin ot neta v bg

14

Tina

преди 14 години

От кого зависи контролът върху цените на мобилните оператори?Кой и защо позволява българите да плащат най-високи цени?

13

Foss_69

преди 14 години

Здравейте,какво да ви кажа- 8мв мобилен нет Глобул ми взеха 16лв.....срам и позорНяма държава-ако е за това да ни ограбват с такси и акцизи слушат Европа,ама сега Европа ни защитава те наглеците си траят ....скапаняци долни

12

корморан

преди 14 години

Това е защото в западна Европа се ползва изключително АДСЛ. Наследството на старите монополисти (Франс Телеком, Бритиш Телеком, ...), които не искат да загубят от спада на ползването на фиксираните телефони и за това лобират да се ползва (т.нар широколентов АДСЛ), който и от нашите БТК знаем, че е пълна помия ! Долни алчни печалбари!

11

kormoiran

преди 14 години

За моб. оператори е вярно. За нета имам обаче забележка. Според измислените критерии за широколентов достъп който са вкарали, може и да сме на 13% покритие, само че в БГ в големите градове нета е в ПЪТИ по-качествен от това, което е в западна Европа. Сега пиша от бизнес квартала на Париж и нета ми средно върви около мизерните 700 КБайта/с (рекламират ми 20 мегаБИТА) - тук това е нормално. В БГ (и в Сф, и в провинцията) нета ми е с ПЪТИ ПО-БЪРЗ от това *** тук.

10

!

преди 14 години

аз за това си купих телефон с 2 сим карти G-Tide Е71 и си реших проблемите :)

9

ЕС

преди 14 години

Колкото и да се пише и говори за тези НАГЛИ мобилни оператори в тази държава никъкви мерки не се взимат

8

Анонимен

преди 14 години

продължение на 8 И съм сигурен, че освен воля ще имат и интерес да променят нещата та било то и със задна дата ............. Да видим дали тогава ще се размотават ............ Казано по друг начин кучето скача според тоягата ............

7

Анонимен

преди 14 години

Хора - няма воля за справяне с това положение ..........Наложената глоба към настоящия момент ако не бъркам е по 5 000 лв. на месец на оператор (М тел или Глобул) и по 500 лв. на представляващите. Ако някой си мисли, че от това ги е заболяло не съм сигурен дали същия има мозък в главата. Те биха загубили в пъти повече ако намалят цените на разговорите.Моето предложение е да бъде наложена глоба от 1 % на ДЕН т.к. досегашната глобе не е довела до желания резултат.

6

Коя

преди 14 години

Еврейската комисия

5

bat Miro

преди 14 години

Ми ей го на пресен пример. Преди година си активирах услуга дето върти избрана от мен мелодия, докато ме търсят. Мелодията струваше 1.80 за година. Миналата седмица изтече и като влезнах да я подновя - 1.80, ама за 3 месеца. Т.е 400% увеличение от миналата година. Ми спрях си услугата и толкова.

4

преди 14 години

koq komisiq?

3

ивен

преди 14 години

то са само те ни останаха да си ги наврем отзад *** ни гол и се вижда от рила до добруджата

2

Анонимен

преди 14 години

глобул и мтел са нагли крадци и евтини селски тарикати , обичащи да захапват ръката , която ги храни