13

Анонимен

преди 14 години

Хванали били още един... смях. Да не би някой от другите да е в ареста. И тоя ще го пуснат след ден-два. Понеже няма хляб за народа, му сервират зрелища. *** много евтини бе, латиноамериканските сапунки са по-смислени.

12

л.л.

преди 14 години

Бих предпочела днес да вивя и прочета нещо за празника, усмихнати деца,весели младежи, от тези негативи на човек му става още по-зле.

11

ссс

преди 14 години

Другото което ме озадачи беше опита на БСП в края на мандата им да разменят 4 сгради в СОфия.Една от ,които недостроената сграда на НАП на Цариградско Шосе,още една сграда на Дондуков и още 2 в центъра на СОфия за строеж на сграда която трябвало да бъде построенна от Ирен Кръстева.Това било получило съгласието на Станишев.Аз не доумявам ,какъв човек е бил Премиер на тая държава....Все едно да дадеш 4 марципана за един дето сега ше го пекат.Щяли са да нанесат вреди на бюджета за десетки милиони

10

ssss

преди 14 години

Е не са прости момчета...По времето на царя отвлякоха сина на действащ министър на Вилхем Краус...Така 3-то правителството вече...Но Герб им го начука...Това което правиха наглите,не е по силите на обикновенните хора...Добри са поне това не може да им се отрече....Не ги хванаха толкова заради професионализма на МВР,а толкова колкото заради изтичане на информация...Така групировка трудно се управлява.....

9

Анонимен

преди 14 години

Глупости , както винаги последно време.Били го търсили от 19.Февруари.Голям смях.Къде са го търсили?Защо не казват?В Сградата на Полицията ли?Г-нът , който са арестували, си се разхождаше необезпокояван из София.Поне аз съм го виждал два пъти от 19.Февруари на обществени места.

8

Ice

преди 14 години

В днешно време те уважават ако си лош, но ***

7

Знайколюб Смукоцицов

преди 14 години

Жалко че този борец в полицията не го" респектират" малко ... малко респект ама да помни цел живот кога е бил в ареста ...

6

Анонимен

преди 14 години

Ти ако се възприемаш като овца, аз не!!И ще ти кажа защо! Защото ми писна да живея в най-корумпираната страна в ЕС. Писна ми да свързват БГ само с престъпност, мутри и олигарси. Писна ми на където и да се обърна да виждам мутренска физиономия в кола за 200хлд. Е с някоя засукана проста силиконка до него. Писна ми ценностите в БГ да са такива, че ако си ***, но си престъпник, крадеш, търгуваш с наркотици или си просто на някой комунист или депесар човек, ще живееш добре.

5

Iron man

преди 14 години

кога от днес.бг ще сложат актуална снимка на някое събитие?ако има катастрофа слагат линейка,ако е пожар слагат пожарна,ако е престъплание слагат полиция.така всеки може.седите си в офиса,крадете новините от другаде,слагате някакъв смешен фотос и хайде простаците да четат.

4

Анонимен

преди 14 години

Давай Цецо! И да не ти пука от такива "***" коментари като на N2.

3

ov4ar

преди 14 години

sigurno si e poru4al ov4arska salata s rakija 4oveka, a te go arestuvat. Bezobrazie

2

до ЦЦ & ББ

преди 14 години

ДИМКИ И ПУШИЛКИ ДО СКЪСВАНЕ!Ама така и трябва. Иначе току виж народът се сетил че е гладен и с празен джоб.Продължавайте в същия дух момчета. Само така. Глад и бой за този *** народ.

1

кравар

преди 14 години

дали са го изчакали човекът да си дояде??:))