67

ан

преди 14 години

стига с тези отживелици да се подготвят тестове подобни на американските и се пуснат на изпитда се провеждат в специални училища за да не преписватдругото е пълна заблудаако нещо умеят сегашните ученици,то е преписванетофакиринезаменими

66

Анонимен

преди 14 години

те са три плика, изтеклата информация е за трите варианта, което е един голям голям жокер- едно е да научиш 3 теми, друго е 30 или колкото са там общо

65

Пич

преди 14 години

Ехххх, и каква е разликата с предишни години !? Единствено, че този път се посочиха виновни. От както се помня винаги е изтичала информация за изпити, матури и т.н. Е този път имаме виновни и за това единствено можем да направим реверанс към сегашното управление.

64

АЛФ

преди 14 години

Колко удобно, счетоводител без никакъв достъп до темите ги е издал. Ама при въпрос към образователния министър кои са хората имали достъп до темите, същият отказал да ги назове, а по принцип това би трябвало да са Игнатов, Коджабашева, Милена Иванова и някакъв тайствен експерт, но тези хора по презумпция са невини, защото са наши хора. А по някаква щастлива случайност една от дъщерите на въпросният счетоводител е абитурентка, а другата танцьорка в "Шоуто на Слави". Колко удобно

63

clearly

преди 14 години

. Това е кьорфишек. Няма такъв център за интеграция към МОН. Пълна глупост .Има центъра за образователна интеграция на децата и учениците от етническите малцинства към МОН..Друго главният им счетоводител не се казва Красимир Лефтеров, а се казва Димитър Каварджиков и той няма достъп до матурите. Пълна простотия на дивия физкултурник Цецко е това.

62

Студентка

преди 14 години

Колега, пише се "пОмия" :))

61

tulski

преди 14 години

Като му гледам писанията на този "стедент" ми е ясно, че е сигурно от Свободния Университет в Павликени.

60

Костова

преди 14 години

До студентМили ми студенте,как с такъв правопис стана "стедент"?

59

korc

преди 14 години

Едно време научавахме темата за матурата от радио -Свободна Европа и си беше цяло приключение. Слушаш тихо радиото защото съседите слухтят и докладват. Именно заради Свободна Европа въведоха 20 теми от които се изтегля една.Голям цирк беше - на високи постове само деца на активни борци и пак изтичаше информация. Открай време са си продажници копелетата.

58

tulski

преди 14 години

Обаче остава неизяснен въпроса, как този или друг чиновник са знаели, каква тема ще се падне, без да са теглени още. Има едно обяснение : в " плика " всички теми са били Вариант 2. Иначе другия вариант е, чиновника да е ясновидец.А и след, като са дали информацията в интернет, как са възнамерявали чиновниците да си получат печалбата, как да им се плати ?

57

 

преди 14 години

и какво като е бил нетрезвен човека, може ли да му очерняте името на първа страница. Вие понеже в днес.бг сте трезви по цяла нощ, всяка нощ. Да ви имам и сензациите и имената му с главни букви. Всичко се връща, и на вас ще ви се върне някой ден :)

56

СТУДЕНТ

преди 14 години

Абе Госпожа, очевидно сте заблуден учител с комплекси за т'ва какви възможности има детенцето :). Нямате си на идея колко мразя старата гадна и комунистическа система, която е наложена в образованието. Като се има предвид, че в по малките градове и села се преписва най-много, въобще не ми обяснявайте колко са нагли софиянците :D. Сички селяни се целят към София и са по и по нагли... Затова повечето млади хора с взможности правим нещо за да излезнем от тая пумия.

55

LORI

преди 14 години

То пък един бизнес ела се остави-те го сложили там да възпитава-а той казва на *** темите-Смешно-трагично е!

54

питащ

преди 14 години

На какво правно основание ще се анулира матурата на упоменатите 70 човека? Как са установени и на какво правно основание са разпитвани ако това е направено? За това че са чели информацията която е публикувана в Интернет, която е глобална мрежа и свободно достъпна. Как ще докажат че до тогава те не са се подготвяли, а са чакали до последния момент някой да публикува темите който ще се дават и да се подготвят само по тях. Типично за България която е всичко друго но не правова държава.

53

Инан

преди 14 години

Едва ли този е виновен...Всичко е скрито покрито и едва ли ще излезе истината.Колкото до други изтекли теми през годините, и това е вярно,за жалост

52

Иванова

преди 14 години

Искам всичко да знам !Това го знае всяко хлапе!Какво се чудите.......

51

жоро

преди 14 години

Навсякаде има корупция-пари имаш в България пръв ще си винаги за всичко!

50

1111

преди 14 години

Мисля, че този счетоводител е бушона, който изгърмя първи, той е само дилър. Основните играчи са други, на по-високо ниво и те са в този бизнес от години.

49

Анонимен

преди 14 години

Понеже това момиче е от училището, в което аз съм учил, ми прави впечатление, че на всяка новина, която е свързана по някакъв начин с образователната система, вие слагате все нейни снимки. Поразчупете малко, моля ви! Не вярвам да е особено трудно да снимате някоя класна стая, ако трябва дайте аз ще ида и ще ви дам снимки, просто разнообразете малко!По темата: Интересно ми е как ще анулират работите на тези 70 души, щото вероятно те са казали и на свои приятели и става въпрос за по-голям брой.

48

Анонимен

преди 14 години

Добре, де, майче, не прочете ли в статията, че тези ученици, които са знаели темата вече са установени и работите им ще бъдат анулирано. Хем си учител, чети, бе...