16

Анонимен

преди 13 години

Може да забива момчета от къде си сигурен нали не му светиш

15

1

преди 13 години

ТОВА Е ДОБРА НОВИНА - ВЛИЗАШ В ДИСКОТЕКАТА - ЗНАЧИ ВСИЧКА СА ПЪЛНОЛЕЛТНИ! НЯМА ОПАСНОСТ ДА ПРЕСПИШ С НЕПЪЛНОЛЕТНА ;)

14

баща

преди 13 години

аз съм горд, че моя син посещанва дискотеки и сваля момичета, какъв мъж е ако не го прави

13

Хихи

преди 13 години

Бати идиотщината. Добрата идея и пушачи, и непушачи да имат право на избор се сблъсква с базовия факт, че независимо от възрастта, пушенето е ЛЕГАЛНО. Така че, да забраниш на тийнейджърите да пафкат в бар, но да нямаш никъкъв начин да им забраниш пушевето на улицата решително обезсмисля забраната. Още повече, че не виждам кой ще ги изгони от дискотеките - трябва по една кука на човек. Смешно е гадже, което прави *** от дванайсетгодишна, да не може да пуши на седемнадесет. Вятър работа.

12

Анонимен

преди 13 години

оставете децата на мера бе ***!

11

ха ха

преди 13 години

Единственият резултат от това е, че вече не само на пътя, но и в заведенията ще се чува репликата "И к'во правим сега..."

10

Руми

преди 13 години

в такъв случай дали ще могат да посещават стриптийз барове в които не се пуши, примерно ?????????????

9

Анонимен

преди 13 години

До 18-годишна възраст трябва да има вечерен час и униформа в училище.Баровете - после.

8

дад

преди 13 години

Докато родителите не поемат отговорност за децата си, колкото и забрани да направят, все тая...Още си спомням преди време, един репортаж, в който бяха заловили непълнолетни в дискотека, тогава бяха извикали родителите на въпросните деца, а един от тях ядосан, не можеше да разбере "защо са го притеснили, и какво толкова е станало, че непълнолетната му дъщеря (мисля, че момиче беше) е в дискотека толкова късно.

7

pege

преди 13 години

Забраненият плод винаги е най-хубав. Защо са тия забрани. Дайте свобода на действие па който където иска да ходи и да посещава. Защо не забранят напълно производството и вноса на тютюн и цигари? Защото има приходи еми оставете и другите да печелят.

6

Анонимен

преди 13 години

Абе, тия в час ли са? Ха да видим как ще спрат родителите пушачи да водят децата си в частта за пушачи? Или пък като купуват билети за влак родителите ще са в купе за пушачи, а децата в купе за непушачи? Поредната недомислица! Пушенето на обществени места трябва да е напълно забранено! Като ви се пуши, ще си стоите вкъщи и ще си пушите там! Или ще излизате на улицата.

5

petko

преди 13 години

KUDE SI BEEEE IGRA4!!!

4

petko

преди 13 години

eeee jalko, pylni gluposti , kakvo im pre4i na decata da hodqt na diskoteka?? i osobenno pyk pu6eneto? spored men trqbva zabranata da vaji do 16 godini. sled 16 ve4e da moje da se hodi na noshtna diskoteka

3

...

преди 13 години

Оставиха ги без най-редовната клиентела :)

2

az

преди 13 години

4e te si py6at kato razprani i izvan barovete,,,v tezi zavedenij moje da im se zamaivat glavi4kite ot 4istij vazdyh

1

ттт

преди 13 години

хахаха хората на тази възраст упражняват действия по правене на деца, те влизане в баровете забранявали хахах! Аз на 17 год бях сменил вече 8 мацки