64

Луфтханза

преди 14 години

Господин Сидеров, специално за вас, в нашите самолети сме инсталирали клетка за изтрезняване. Заповядайте отново!

63

Amenhotep

преди 14 години

"Езикът на омразата" е езикът на Доган, който скандираше "Смърт на България" преди 10-тина години в Джебел а вчера заплашваше с етнически бунтове, подкрепен от депутати и кметове от Анадола, които водеха политическите речи на ТУРСКИ ЕЗИК (което е забранено в Конституцията)!

62

Безстрашен

преди 14 години

За да оцелее нацията, всички от герб и а,така трябва да бъдат стерилизирани!

61

Езикът на омразата

преди 14 години

Езикът на омразата е езикът на политиците от т.н."герб" и а,така. ББ, Волен и ЦЦ са най-големите насъсквачи. Те постоянно насъскват шепата си инфантилни последователи срещу българските пенсионери, българските майки, българските студенти, българските лекари, българските онкоболни, македонците, българските турци, българските *** и всички другояче мислещи българи, които не са гласували за режима на ББ.

60

Анонимен

преди 14 години

скачени съдове...доган снощи плямпа тъпотии пиян в джебел и ответната реакция не закъснява..единия ***'а уиски, другия хвърля кюфтета..лошото е, че сидеров е Следствие на доган и хората му, а не причината..т.е..ако някой иска хора като сидеров да ги няма, трябва да я няма причината...омагьосан кръг се заформя..

59

Amenhotep

преди 14 години

БСП, ДПС и НДСВ понеже не крадоха, не рушиха, не загробваха България, не си построиха Сараи, не си накупиха лимузини и яхти и не бастисаха икономиката и индустрията, та за това искате да се върнат на власт, така ли?

58

пиленце

преди 14 години

Едва ли ще дишаш свободно и дас ес мени ГЕРБ? Проблемите нарастват, от десетилетия. А Волен наистина се държи нервно. Препоръчмвам му, сутрин да ходи на басейн, да поплува, а после на закуска и на работа. В Парламента трябва да са спокойни и мъдри хората, а не да се псуват като магарета и да истеричат. Ако ви бях шеф, щях да ви подредя всички депутати. Щяхте да сте като на парад, сутрин на работа. От 07,00-08,00 сутр. гимнастика, закуска, гласуване Добро утро!? После - работа! Обяд! Работа!

57

държавна тайна

преди 14 години

Волен ще поиска и разследване срещу Луфтханза, защото те издадоха държавната тайна, че Волен е един най-обикновен алкохолик.

56

До 54

преди 14 години

А дано, че вече не се трае !

55

Amenhotep

преди 14 години

55, свършиха ти аргументите и започна с лични обиди, а?

54

Анонимен

преди 14 години

докато има дпс, доган и еюп, ще има сидеров и атака. не е ли ясно като бял ден? докато има български граждани, които не знаят български език, ще има партии, които ги настройват срещу България, както и партии, които настройват другите срещу неговорещите. докато има хора, които не живеят в България, а идват да гласуват у нас, ще има и хора, които ще идват от чужбина да ни управляват. нищо не е случайно..

53

с 200 години назад

преди 14 години

Пет години "а,така", пет безнадеждно загубени години за нацията! "а,така", заедно с т.н. "герб", върнаха нацията с 200 години назад!

52

Митев

преди 14 години

Наложи ми се преди време да се отнеса към Комисията за дискрименация на работното място. Възхитен съм от поведението на Анели Чобанова и колегите й. По късно юристи бяха впечатлени от професионализма на взетото решение и от мотивите. М/у другото ми се случи да видя Председателя на Комисията. Направи ме впечатление, че бе много скромно облечен и ОБУВКИТЕ МУ БЯХА ИЗНОСЕНИ, НО ЛЪСНАТИ . Не съм фен на ДПС, но истината си е истина.

51

Анонимен

преди 14 години

Amenhotep znam, 4e ima6 hubava mayka, no basi maymunopodnoto lape koeto si ti !

50

идва гербавия край

преди 14 години

През месец май идва гербавия край! През юни вече ще дишаме свободно!

49

Amenhotep

преди 14 години

Ти за Европейска Комисия ли се имаш?

48

секретарицата

преди 14 години

Тоя болник Волен Сидеров защо не си подаде оставката и да напусне НС? Омръзна ми да му гледам изцепките!!!!!!!!!!!!!!!

47

Amenhotep

преди 14 години

А ... сетих се за още една ДИСКРИМИНАЦИЯ, за която Кемал Еюп не е направил нищо ... ДИСКРИМИНАЦИЯТА срещу хората, които си плащат тока и водата, въприки че им надписват сметките както си искат ... Той се застъпи за едни дето им бяха спряли тока и водата, ама им бяха спряли тока и водата понеже НЕ СИ ГИ БЯХА ПЛАЩАЛИ ОТ НАД 10 ГОДИНИ ... после тия сметки, бяха разпределени между редовните платци т.е. - всички нас!

46

Волен Луфтханзата

преди 14 години

Според Европейската комисия, изказванията на ББ, ЦЦ и Волен Сидеров са "ксенофобски, антисемитски, расистки и подклаждат предразсъдъци и дискриминация спрямо хора от различна раса, народност, етническа принадлежност, човешки геном, гражданство, произход".

45

Аз

преди 14 години

Да погледнем нещата от камбанарията на голяма част от пишещите тук.Волен бил пияница. Добре. Ами какво правят в парламента "вечно не-добре изтрезнелия" Миков и пикаещият в шадравани?Обзалагам се със всички, че още утре Комисията за защита от дискриминация ще защити ***, откраднал снощи релсите на влака, а не някой пенсионер, изпатил си от ***.