38

Анонимен

преди 14 години

Кърджали не е ДПС ...... там живеят граждани на РБ , политиците да си мерят *** другаде. проектите са нужни за града и регийона...

37

.neutralen.

преди 14 години

Е вие за кого бихте гласували,при положение ,че всички крадат????

36

.neutralen.

преди 14 години

Мисля си,че всеки разумномислещ човек,прави разграничение между ДПС и обикновените турци.Аз мразя ДПС и много искам да ги видя зад решетките,редом с БСП-арите и др...Факт е,че ГЕРБ нещо въобще не ги разследват ДПС-арите,явно има някакво споразумение...Другото нещо в случая с ДПС и турците в БГ,е че ги разбирам обикновените турци защо гласуват за тази партия.Представете си,че сте в чужда държава,в която всички тамошни политици крадат,в тази държава има и ваша етническа партия-и тя краде.

35

али

преди 14 години

Всички са се подвисвали и не е имало натиск, това са пълни глупости, че хората са били манипулирани. От политическите репресии всеки се влияе, българи, турци, помаци .... неможе да има обяснение за одобрени - 100% финансирани от ЕС проекти... проверките са норрмално нещо никой не е против тях. Въпроса е дали е нормално един обект да има 13 проверки.....

34

антитурчин

преди 14 години

Ако прочететат Конституцията,тьпите неграмотни турски ***,ще видят,че тяхната миризлива партийка е незаконна и трябва отдавна да е забранена,разчитат само на неграмотни тапири,които не знаят нито бьлгарски нито могат да пишат и четат,така че да не ми говорят че са бьлгарски граждани-МАРШ В ТУРКИСТАН,МАЙМУНИ!

33

gte

преди 14 години

90% от подписалите се не могат да пишат. :)

32

Един Българин

преди 14 години

Направо ги е насмела. Малко по-умно следващия път :). ДПС е вредна за целия народ и особено за гласоподавателите си . . .

31

ЕС

преди 14 години

народа 20г се оплаква от дпс, ама никой не го чува ТАКА ЧЕ НОВАТА ВЛАСТ ДА ДЕЙСТВА Последните избори у нас му дават това право

30

&&&

преди 14 години

Da zabranqt DPS s zakon!!!Kakvo 4aka o6te Borisov!!!???

29

Антитурчин

преди 14 години

ДПС е турска, мюсюлманска, сепаратистка и анти-конституционна партия и това дори децата в детската градина го знаят.И продължавам да се чудя защо ли още не е забранена.Май бат Бойко има нужда от нея.И той като предните управляващи е готов да клекне пред тези мафиоти от ДПС.Нали заедно вършат далаверките.

28

Анонимен

преди 14 години

Не ме интересува как се казва депутатката. Важното е какво е казала. Верно, че не можем да познаваме всички, а и ми писна от едни и същи муцуни в парламента, вече 20г. като абонирани са.

27

БЪЛГАРИН

преди 14 години

Недоразумението Шакир да каже , какво разбира под политическа репресия и знае ли какво ще се случи с лидер на политическа партия в Европа и САЩ,ако заяви публично,че е милионер в зелено, без да може да докаже произхода на милионите си!!!

26

Кърджалиец

преди 14 години

Убеден съм, главата си залагам, че поне 90 % от подписалите се, въобще не са знаели какво подписават.За съжаление безмозъчните овце тук са огромно количество.

25

Tyr4e

преди 14 години

da nqma prochka za nikoi.Koi tyr4in iska da bade kraden ta dori i ot tyrci.Vinovnite v zatvora

24

бг

преди 14 години

Те и братя Галеви бяха платили на хора от Дупница да протестират-бяха се събрали на мегдана почти целия град в тяхна подкрепа-направо възмутително явно хората ги е страхи мутрите все още имат голяма власт над хората. Ц. Ц.давайте с акция "Мутрите",че да им секнат номерата!

23

Сашо

преди 14 години

"За кокошка - няма прошка, за милиони - няма закони" Доган ***. Ако не го вкарат на топло да пукнат и прокурори, съдии и правителство.

22

Анонимен

преди 14 години

Когато има престъпление, ако ще и 100хлд. човека да се подпишат да не се разследва, престъплението, нарушението си е нарушение. Това се нарича правова държава. Но необразованите и лесноманипулируемите турци по тези места не го разбират. За жалост обаче го разбират техните лидери. Затова още по-силен натиск на държавата. А и все пак 50хлд. мусулмани не трябва да могат да влияят на държавата и да могат да я спират в това да упражнява влястта си.

21

7777

преди 14 години

ryskoto pede e vinovnoTo ni prodade na tiq ***

20

&&&

преди 14 години

DPS sa vinovniTiq mrasnici ostavixa tyrcite da ni kradat

19

Анонимен

преди 14 години

nali vinagi mnozinstvoto e pravo! v sluchaq tova sa 53400' te!