628

321

преди 14 години

Ako sydim ot Bibliata nqkoga horata sa jiveli MNOGO poveche godini ot nas . Pri polojenie, che ( spored Bibliata pak kazvam ) horata sa jiveli po 150 - 200 godini , kakyv e problema tq da rodi na 90 ? :)

627

маги

преди 14 години

За пс.заболяванията има литература в нета .Би било добре да прочетеш малко и тогава да изпадаш в истерии.А ако на това на видеото му казваш"човещина"...........Две деца умишлено родени с дефекти -казвам "умишлено защото така наречената "майка " и "лекарка е знаела за последствията .500 грама тежащо дете с 5 часова операция -пази боже от такава човещина.

626

маги

преди 14 години

до 608-не мога да разбера истериите и грубостта ти -сигурно си имаш причина ,колкото до генетичната обусловеност на пс. заболявания - потъси в нета-има много литература ,стига да ти се чете .колкото до пс.отклонения при стресови ситуации и за това пише -прочети и после изпадай в истерии.Колкото до познатата ти -съжалявам за нея .Но с тази жена случаят е съвсем други го има на видео.Две увредени деца.

625

и.и.и.

преди 14 години

Мола, премахнете вече този статия

624

ДДД

преди 14 години

Не знам на кой свят се намирам от ужас. Това което виждам и чета ме убива. Как ще са й слаби бушоните бе ***, като се вижда как мъжете изпитвате оргазъм когато тормозите жените си. Не казвам че няма свестни мъже, но са ужаснто малко на фона на простака българин. Той не носел отговорност за тези деца и не го интересувало - ей *** ти си с психично заболяване.

623

bonev

преди 14 години

MAHAITE Q TAQ STAIQ

622

ЧЕ

преди 14 години

тези дечица ако оживеят са обречени да живеят като кръгли сираци в държава в която нямат никакъв шанс като такива. тази жена е родила две дечица обречени на нещастие. не зная как това може да я направи щастлива майка освен да задоволи личната и самоцел да се реализира като такава. а що се отнася до морала на лекарите осъществили тази гавра с природата просто нямам думи...

621

Анонимен

преди 14 години

Е*аси! Тая се е праскала до дълбоки старини! Като девиза на царската фамилия - вярност и постоянство.

620

ДО vgm

преди 14 години

Е да, ама едва ли е било IN-VITRO.

619

до vida

преди 14 години

Да беше осиновила мен , с образование съм, къща, кола и 2 апартамента имам, карам колело, яздя кон.. не пушя, не пия,, категория луксШегувам се на фона на тази тъжна картинаГорките бебенца дано Бог им даде силички !

618

Анонимен

преди 14 години

Много ясно, че позната ти поначало си е имала слаби бушони, щом са и гръмнали. А и за да я остави мъжа и не ще да е била съвсем наред.

617

vgm

преди 14 години

Библейската Сара е родила на 90г. за пръв път!

616

Анонимен

преди 14 години

Ох Боже, дано оживее тази малка душичка !Душата ме заболя като го видях това детенце. Защо показват такива неща ? Дъщеря ми е на 9 и от половин чяс откакто видя е замислена и ме гледа уплашено.Дали нормален човек може да остане безразличен !

615

vida

преди 14 години

tazi jena ne e sas vsi4kijt siZa6to ne osinovi 20 godi6no dete.^tjha da j razre6atgorkite deca.i lekarite si eksperimentirat.....njmam dumi

614

до 608

преди 14 години

то генетично ли се полудявало?че на моя позната и гръмнаха бушоните /шизофрения/ след като мъжа й я заряза за по-млада, гръмнаха им колата, заплашиха я че ще и отвлекат сина... в рода им няма психично болни хора в поколенията назадтака че разбирачке, не си застрахована от лудост, не че ти го пожелавам, ама ти сама си го търсиш! много компетентни се навъдихте, само едно забравихте- човещината!

613

Анонимен

преди 14 години

лиленце, точно това мислене, което демонстрираш ти, е пример колко ни е *** народът! какво значи станалото - станало?! това да не е животно - разгонило се, вдигнало опашка и станало! хората избират дали да имат деца и когато го правят с разум, те съзнават, че с избора си поемат и отговорност. какво значи всички ние да се погрижим за децата?! никой не е длъжен да понася последствията от чуждите лоши избори!

612

Шоп

преди 14 години

Има си съвсем обективни критерии за това кой е нормален. освен това има и начини да се разбере дали заболяването е генетично обусловено. Ти явно си от другата страна на барикадата. Странно как признавате докторите за достатъчно компетентни да вършат подобни дивотии, но не им вярвате, когато казват, че някой не е със всичкия си.

611

маги

преди 14 години

до 627 -не съм разбирачка .Порсто съм -МАЙКА .И не съм съгласна някой да дава живот ,за който не може да носи отговорност.А на видеото се вижда точно това .Не зная каква е причината да ме обиждаш без да ме познаваш -но аз съм видяла страданието от близо и за това съм "разбирачка" -не разбрах защо ти защитаваш възпроизвеждането на психично болните и създаването на борни и нещастни деца.Аргументирай се -аз стоя зад мнението си -направи го и ти!

610

321

преди 14 години

V sluchaq si mislq, che dyrjavata ima po-golqma vina otkolkoto maikata , a NAI-golqma vina ima onq gad, koito v imeto na parichkite i e napravil izkustveno oplojdane s qsnoto samosyznanie , che tq prosto ne e dobre. Az ludia ne moga da go sydq, toi si e lud, no moga da sydq onzi, koito pretendira, che ima nalichie na zdrav razum.

609

До всички

преди 14 години

От къде на къде нарочени за психичноболни ще бъдат така дискриминирани, от къде на къде сульовци ще решават кой болен и кой здрав........ Вие сте напълно ***, защото умните са толерантни. Нямате начин, по които да отцелеете и когато нямате аванта от някой които видимо ви превъзхожда се превръща в болен БОКЛУЧАРИ......