126

Анонимен

преди 14 години

Прав му път! Ако иска да играе.... ***! Голмайстор на националният отбор! Сложете си ръка на сърцето и ми кажете дали си спомняте дори един негов гол! А головете на Ицо, Емо и т.н. ще ги помним докато сме живи!То разбира се и отборът беше друг тогава но.....

125

T

преди 14 години

Как може да сте толкова злобни и да не употребявам други думи. Митко е дал много повече на България от колкото всички от вас взети заедно в тоя скапан форум. Такава е цялата държава, злобна, завистлива... ПРОСТА! За това няма управия. Няма и да има. ПРОС НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА. Успех Митко, дано останеш в Юнайтед много години!

124

Анонимен

преди 14 години

Чао Бербо, с теб и без теб сме гола вода !

123

Анонимен

преди 14 години

Бръсссссс... И с него, и без него - пак толкова (не)могат

122

ура

преди 14 години

Един балетист по-малко. Не ни трябват наблюдатели от близо на терена. Сега поне има шанс да направи нещо отбора, като играе с пълен състав. Той и в Манчестър беше почнал много да търка пейката и пак го мързеше да играе.

121

Кофти, Пич!

преди 14 години

Eдва ли Митко има по малко врагове в Англия отколкото тук, но сте прави, не се отказва от там. Защо? Не мисля, че в Ман Юн му дават повече свобода, от колкото в националния отбор. И там и тук имат претенции, защото трябва да вкарва!!! Да играе, да бележи!!! Ше спрат да го критикуват когато го направи. Сега му виновни българските журналисти. Смях. Голям спортист се отказва заради журналистите. Барби можеше да се докаже точно срещу Англия. Но...

120

Анонимен

преди 14 години

mite e nai golemia , ati si naoi prostia!!

119

Фен

преди 14 години

Благодарим ти Митьо, сега имаме шанс за класиране на европейското !

118

Анонимен

преди 14 години

sigorno e kasal w pedal4ester 4e towa mu e problema , nemoje da se wastonowoiawa i ako se otkaje ot nazionalnia ste mu e polesno i ste beleji, 99 prozenta e taka,*** golema

117

Анонимен

преди 14 години

колко си ***...... ми именно това, че не се отказва от Ман Ютд показва, че не отношението на *** като вас е причината да се откаже от националния !

116

CZD

преди 14 години

90 % от феновете на Ман Ю искат да го изритат в Русия а този си седи, не вкарва голове и ходи на педикюр! *** безобразен.

115

а

преди 14 години

А Мартин? Стенли? Пелето? НЕ са борци ли? Неееееее... Само Барбито вечната резерва е исктински борец... Хахахахах ще сме смачкам....

114

BRAVO

преди 14 години

to4no taka! pyrviqt normalen komentar. MARSH OBRATNO V BIAD DA SI OPRAVISH PRI4ESKATA, BALERINOV!!

113

Кайзер Созе

преди 14 години

Мите ти си най-големия благодаря ти че се отказа от националния, тези смешници не заслужават да играят до теб.

112

хахахах

преди 14 години

А като медийте в Англия го разкъзват защо не се откаже и от Манчестър, А? Егоистичен ***...

111

hahaha

преди 14 години

Най-накрая!!!! Благоевградски бек! Барби ВЪН от Националния отбор. Какво го защитатавате това егоистично и алчно момче? Защо? Един важен гол? Присъствие във важните мачов? НЕ, НЕ и НЕ! Само голове в контроли, срещо Грузия, Малта и иоще безброй футболни колоси!

110

малкият сашко

преди 14 години

да за съжаление напълно си прав

109

--

преди 14 години

A taka! HAHAHA!! Rezervatov obratno vav FK ZEBRA - Novi Iskar

108

Тони

преди 14 години

Какъвто и да е Бербатов нима другите ни футболисти показват нещо повече? След като и в клубния отбор играта му не върви е видно, че не симулира. Ако и мен всекидневно ме плюеха съотечествениците и аз бих се отказал от националния. С каква мотивация да излезне на терена след като във всички посоки среща само озлобени погледи.

107

ДАА

преди 14 години

Да доволен съм ! Тоя гелосания нищо не играе ! А като е капитан Стенли играе в пъти по добре ! Мецански и Божинов е в пъти по добре от тоя !