227

БЪЛГАРИН0359

преди 14 години

Мдаам, как се щави народ - вземат му се парите за данъци, за да се купят 116 мерцедеса, после тия 116 мерцедеса се продават и парите от тях - отново НЕ у данъкоплатеца...Фен съм на ГЕРБ и тая мярка с евтините возила я исках отдавна, ама поне малка част от парите от продажбите дайте я на болница, я на някое училище...барем да ме не е яд че съм участвал в покупката на 116 мерцедеса с мойте данъци по станишево време.

226

Умен чичко

преди 14 години

Мило ми Цеце, ха да направиш едно добро дело.Ха направи нещо, та любимите ни народни избраници да станат САМО 100 работещи бройки.Тогава ще трябват и мъничко на брой возила, па макар и да са Рол Ройси.Народните любимци да приемат закони, които да ВАЖАТ поне 5 години а не да се променят по 5 пъти на година.Тогава народните хрантутници ще заседават на сесии а не като сега НОН СТОП!

225

Black Beard

преди 14 години

Да си ги купят депутатите. Нали техните *** са разкарвали. Какво само ще ни предлагат бараки втора употреба. Малко ли са другите по пътищата.Пък по евтино е с градския транспорт. Така ще бъдат по-близо до тези, които са ги избирали.Така ли се пести по време на криза?

224

ла ното не лети

преди 14 години

не съм виждал летящи фекалии...ама щом казваш че си такъв ОК

223

тъп

преди 14 години

изгонена от КОЙ е изгонена ....да не би случайно от некъФФФ парт.вожд на ПАРТИЯТА

222

Да не цапаме форума

преди 14 години

И понеже не е мястото да ти доказвам в колко неграмотни идоли си се запленил, както беше лафа за лай_ото и орела - аз отлитам! ;)Живей си с твоите заблуди!

221

И кво ме интересува

преди 14 години

И кво ме интересува кого изритал ГЕРБ?!? Че те много изритаха, че и много назначиха! Сред първите бяха и доста ***-хрантутници, евала за тях, но имаше и кадърни които не бяха с тях! По-жалкото е че от новоназначените (техни хора) болшинството са абсолютни неграмотници - тая *** на снимката отгоре е жив пример - в в Плевен е изгонена за некадърност от общината! Бодигарда на вожда на БКП е против БСП - смееех!

220

прост си много

преди 14 години

ГЕРБ изрита кмета на Горна Оряховица, иска оставката му..........ЧЕТИ АЛАНКОЛОУ....недей плямпа простотии

219

Прост си като гербер

преди 14 години

*** си като гербер - изобщо не ме трогваш с БКП-то си бе ***, аз съм си антикомунист по рождение! А, и да те светна - те *** че не сте им първа радост, не сте, но с тази плиткоумна идея, която сте възприели да наричате комунист всеки недоволен от неграмотните ви опити за управление в стил "опит-грешка" изобщо не помагате на неграмотният си вожд Бойко тиквата!!! Даже напротив - предопределяте му съдбата за след изборите! Че нали така комунистите си загубиха гласовете с "БойКойстов"

218

ТАКА СЕ КАЗВАШ ТИ

преди 14 години

МАЙМУН-БКП

217

Така ли се казваш

преди 14 години

Така ли се казваш бе кратуно нещастна, "маймун"?Ха-а-а-а, не се учудвам, хайде бий си инжекцийката и се гътай бе гърбав ***!На най-обикновена човешка добродетел (честност се казва - за по-глупавите като теб), ти даже и не можеш да реагираш адекватно ами си признаваш какъв си - "маймун"! Е то това го знаем вече бе тикво! Едва ли на някого му е убегнала липсата на какъвто и да било интелект у теб!

216

denko

преди 14 години

маймун

215

До №222

преди 14 години

Аз в живота си никога и никого не съм лъгал бе, да не се казвам Дянков!!!

214

До №221

преди 14 години

Споко, ако наистина си комунист, аз никога няма да стана такъв, колкото и да ме отвращава популизма и неграмотността на настоящите, но пък със сигурност ще си дам вот-а час по-скоро да ги изритаме от политическата сцена тези гърбави сотаняци!

213

Антигербер

преди 14 години

ТОТО преди малко гледах някакъв репортаж по новините и видях Бойко,нямаш си напредстава какво драйфане му хвърлих.Отиде ми закуската заедно с обяда.ТУУУУУ

212

Антигербер

преди 14 години

Денко я кажи ти НАПИСАЛИ СИ ДОМАШНИТЕ?

211

ТОТО

преди 14 години

ОООООХХХХХХХХХХХ ДОБРЕ ВИ ЗАРИНАХ Л.Й.А.....и водата 3 пъти пуснах....ооооо олекна ми

210

денко

преди 14 години

лъжеш ти си БКП

209

Антигербер

преди 14 години

Е приятел добре дошъл при нас....един свестен човек който разбра истината за гербавите

208

Антигербер

преди 14 години

Абе и на мен ми се повръща като ви видя ама няма как живеем в демокрация,колкото и да не му се иска на бат ви Бойко.