84

driver

преди 14 години

A KOGA SHTE ZNAEM KOLKO SA SUBRANITE PARI OT PARKIRANE V SINIA ZONA??? NALI PAIACITE GI IZKARAHA POCHTI NA ZAGUBA!? I STIGA STE MARODERSTVALI HORATA, V SOFIA SHTE STANE PO-SKUPO PARKIRANETTO OT VSICHKI DRUGI STOLICI!

83

някой

преди 14 години

До: номер 47Много ясно е че ако си беден и заплатата ти е под 1000 лева не можеш да си позволиш да имаш, караш и поддържаш кола!Тогава ще ходиш пеш или с градския транспорт.Аз лично съм много доволен от това решение. Предпочитам да дам 3 лева, че дори и 5 лева ако ми поискат, но ще съм спокоен че няма да си късам нервите всеки път когато имам работа в центъра и не мога да намеря място за бебешка количка, камо ли за кола!

82

Идиоти!

преди 14 години

Какъв е този център, че те в него скоро Пазарджик и Драгоман ше включат.ИДОИТИ!

81

aaa

преди 14 години

Браво , но трябва да започне да се плаща за паркиранете навсякъде в града, за да си продадат колите голяма част от мързеланковците.Не може в София на един апартамент да се полагат 3-4 коли на всеки по една.На запад обикновените семейства не могат да си позволят повече от една кола за цялото семейство, а не по нашенски една за мен,една жената една сина и една за внука.Това е недопустимо.За 2 млн. град не трябва да има повече от 500 хил коли , а не над 1 млн както сега.

80

aaa

преди 14 години

Браво , но трябва да започне да се плаща за паркиранете навсякъде в града, за да си продадат колите тия мързеланковци.Не може в София на един апартамент да се полагат 3-4 коли на всеки по една.На запад обикновените семейства не могат да си позволят повече от една кола за цялото семейство, а не по нашенски една за мен,една жената една сина и една за внука.Това е недопустимо.За 2 млн. град не трябва да има повече от 500 хил коли , а не над 1 млн както сега.

79

Софиянец

преди 14 години

Писна ми провинциалисти да наказват софиянци с безумните си предложения!според тази идея цяла София става платен паркинг.Никой досега не е отчел за какво отиват парите които плащаме за услугите на "Центъра на градска мобилност".това, което всъщност се предлага е допълнителен данък автомобил, зашото в платената зона всъщност влиза 1/2 София.

78

Тц тц

преди 14 години

Е къде сравнявате Финикс с Боко Сити , и тука сме милионери и имаме повече коли от американците. До сега парата се прибираше от една мутра , сега от държавната мутра , с какво ще оправи проблеми вдигането на таксата ? С това , че повечето хора няма да имат пари да си оставят колата в центъра ? Това ли ви е решението на проблема бе тикви ??? На *** синчетата са по *** и от наглите си бащи ...

77

някой

преди 14 години

До: 61Моловете не ги прави държавата. Моловете ги правят частни инвеститори.На тях им кажи.

76

Изнервен

преди 14 години

По 1000 да го направят на час паркирането ама в другия свят. Депутатските карти да йм се счупят дано. Депутатските кюфтета да йм приседнат.

75

Анонимен

преди 14 години

Нафъндъчиха ни го отново! Целта е точно да ни оскубете! Благодарим ти, Бойко, голямо тенкю и на тебе, Данче!

74

Анонимен

преди 14 години

Одобрявам! Таксата от един лев беше срамно подценяване на възможностите на софийските селчовци.

73

paz

преди 14 години

A кога се очаква да влязат в сила новите подземни паркинги...

72

pege

преди 14 години

Най печелившо е паркинги и гаражи.Скубането е голямо, фаида за софиянци никаква. Служебен абонамент това просто не трябва да съществува нали всички сме равни.

71

Някой

преди 14 години

До: КольоКольо Кольооооо, оди си в Мадрид като не ти аресва!В СОФИЯ също има подземни паркинги и аз лично съм паркирал в тях със всичките му удобства и видеонаблюдение и каквото се сетиш още там!След като обиколих наземните паркинги и видях че няма да се класирам влязох в подземен - обслужиха ме като бял човек!!!

70

Анонимен

преди 14 години

И какво сега ще ми събират такса, за да спирам пред нас, а ако реша да отида на гости до брат ми отделно ще ме цакат на час! Браво ГЕРБ! Народа е зад Вас ... и има намерение скоро да Ви "го" набие яко!

69

Щърбан

преди 14 години

Бое, нали обеща преди година, че ще направиш държавни ченета на всички беззъби пенсионери

68

Анонимен

преди 14 години

100 лв на час в синя зона, и всички Гоуфове ще се разкарат от центъра. Каква работа имате там ?

67

Анонимен

преди 14 години

Ха-ха-ха. Фидосва и Цачева на колелета.

66

Гошо

преди 14 години

$ 1,50 на час в центъра на Финикс, Аризона. Трагикомедия...

65

Пилот

преди 14 години

А 70- те лв. на година, които плащат хората живеещи в центъра, за да си паркират колите пред къщите остават, а крадци неедни?!