128

Анонимен

преди 14 години

тройната коалиция та тройната коалиция. То е ясно че борисов други думи не знае ама само тази да изболзва много стана на бедния българин горкия борисов не иска никой друг да прави партия само той тоест САМО АЗ. е за негово огорчение ние сме в свободна страна и всеки може да прави каквот си поиска

127

ke fanem pa shisheto

преди 14 години

Boce, da kae kvo she da e toz proekt na Goce.Proekt li ,e Polet li e, Prilep li e?ot ko go strah Boce ta teka nalita na Goce,sho ono da si bil agent i padar edno vreme naistina si tegne osobenno ako i posle tui onui, a, ko kaza?

126

Анонимен

преди 14 години

ей, ама на сън ви стряска тоя куку, четири месеца не е писал и пак бойкогъзолизците само като им кажеш `ку-ку` се *** от страх...що бе :)

125

АЛФ

преди 14 години

Абе ти не си ли изпи хапчетата, прогресивно оглупяваш. Момче вземи се в ръце, тези псалми прошепнати нежно в ушната ти мида от твоят господар - Пожарникарят от Банкя, ти действат прогрсивно шизофренично.

124

АЛФ

преди 14 години

На никой друг няма да се сърдите, господа от ГЕРБ, освен на вашият господар. Ако не се беше заял с Първанов, същият щеше да си изкара мандата, со кротце и со благо и да потъне в забвение. Но не би, селският хитрец от Банкя реши да си прави ПР върху гърба на умряло куче, разбирай Първанов, и след като усети, че прави безплатна реклама на Президента, почна да вие като ощипана девственица.

123

Анонимен

преди 14 години

ТРЕВОГАКакто "Сега" вече писа, правителството предвижда при актуализацията на бюджета фискалният резерв да бъде намален от сегашните 6.4 млрд. лв. до 4.5 млрд. лв. Вчера идеята бе разкритикувана от икономистите."За пореден път се вижда разминаване между обещанията и реалните действия. Всички очаквахме антикризисните мерки и съкращаването на разходите реално да се случи, но това очевидно не е така", коментира Лъчезар Богданов от "Индъстри уоч". Според него е притеснителен огромният дефицит, който смята да направи правителството - между 2 и 3 млрд. лв. "Намаляването на разходите не е достатъчно, а това, че отделни сфери се изолират и се щадят, е вредно и твърде неефективно", смята икономистът Димитър Чобанов. Според него актуализацията няма да постигне търсения ефект и до края на годината ще се наложи нова. Чобанов твърди, че намаляването на фискалния резерв до 4.5 млрд. лв. е притеснително и е по-добре дефицитът да се финансира с външен дълг.

122

alo!kade ste?

преди 14 години

KATO VIJDAM KAKVO STE PISALI za BORISOV stana mi jal,che ne mojete da mislete.

121

kraSS UK

преди 14 години

Поздрав.Сигурен съм ,че на всички комунистически ***,които мърсят Нета,това им е автобиографията.Но скоро ще престанат,защотот работодателите им отиват в затвора и те няма да имат пари да си плащат Интернета.А те друга професия нямат.Затова са *** - ЗАЩОТО НИЩО ДРУГО НЕ МОГАТ ! Те ако могат - няма да са *** !

120

Анонимен

преди 14 години

dolu BKP

119

Анонимен

преди 14 години

ей, тия приказки като ги заприказва бойко няма равен....нищо че утре ще се отрече и ще наприказва нови и различни лъжи....викате нов бюджет с още 2 милиарда от резерва да изхарчи до края на годината се кани плазмодия пожарникарски, а?

118

тото

преди 14 години

Оооо, верен на партията члене, 20 години ви лъгаха и още 200 да ви лъжат и крадат, пак ще се кланяте...

117

on

преди 14 години

Всички членове на герб са ренегати, изгонени или неосъществени в други партии. Какво искате от партия, съставена единствено и само от предатели? Бъдете снизходителни! ВИЕ СИ ГО ПОЖЕЛАХТЕ!

116

тампер

преди 14 години

И къде ми е грешката в писането? Ама пиши на кирилица, че от тая шльокавица ме заболяха очите. Пробвай да прочетеш закона за транслитерацията /copy и paste на тази дума в google.bg, че май ще ти дойде малко сложна/ и виж поне как се пише правилно на шльокавица.

115

тампер

преди 14 години

дай си адресчето де...смелчага пъпчасал...

114

Митко

преди 14 години

На мен пък ми прилича на багерист, който гледа багера си и се чуди кой от двамата е по-умен.

113

АЗ

преди 14 години

А ТИ *** СИНЕ, КАТО ИЗПОЛЗВА ИНФОТО ОТ МВР, ЗА ДА СИ НАПРАВИШ ПАРТИЯТА...;) Е, ПОСЛЕ КАТО КМЕТ НЕ СТАНА КАКТО СИ МИСЛЕШЕ *** ТО ДО ТАМ ТИ АКЪЛА....;) И СЕГА НЯМА ДА ТИ СТИГНЕ ЗА ПОВЕЧЕ... ЧОВЕК ИЛИ ГО ИМА.. ИЛИ НЕ... ЗА АКЪЛА ИДЕ РЕЧ ДЕ..;)

112

Живко

преди 14 години

Ха-ху, Мутро-Милиционерът от снимката прилича на комбайнер, който се опитва да реши проблемът с глобалното затопляне, докато хапва приготвеният му от колхозничката Цецка Цачева сандвич в обедната си почивка. Няма такъв *** и във Вселената!

111

Антикомунист

преди 14 години

От снимката ни гледа класически нов Бай *** - ***, ***, но арогантен и нахален селски хитрец. Тарикат момче - мутре. Човек разтривал ушите на Тодор Живков, но провъзгласил се за антикомунист. Защото нещо не си спомням в милиционерския развъдник в Симеоново да приемаха антикомунисти.

110

Анонимен

преди 14 години

do 116;TI MAY SI KANDIDAT BALGARIN NAU4I SE NA PRAVOPIS

109

Анонимен

преди 14 години

do 116; ISKA6DA ME VIDI6 LI NQMA6 PROBLEM ela mi na gosti