154

Анонимен

преди 14 години

Абе ***, к`во го защитаваш тоя бракониер скапан.

153

Криста

преди 14 години

НЕ СМЕ НАРОДНе сме народ, не сме народ, а ***,хора, дето нищо не щат да вършат.Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.И не знаем, не можеме, не щемеда работим за себе си със време.Само знаем и можеме, и щемеедин други злобно да се ядеме...Помежду си лихи, буйни, топорни,пред други сме тихи, мирни, покорни...Все нас тъпчат кой отдето завърне,щот сме туткун, щото не сме кадърни...Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -а всякому мерамът е развала...Не сме народ! Не сме народ, а ***,пак ще кажа и с това ще да свърша.1875 П.Р.Славейков

152

Калин

преди 14 години

Даже и не ми се пише .. за тоя каквото и да кажеш е малко.

151

Криста

преди 14 години

РодинаОбичам те като женаповлякла ме с безброй оглавницио, малка, хубава странана изпращелите държавници.Все тъй си детски жалка тии в робство, и във независимост-тъй-важно-весела-почтиизмислена за Simplicissimus.Обичам те като женасъс хиляди чаровни прелести-о, бедна, хубава странана алчни, допотопни челюсти.Как всички твои синове от твоя образ са клиширани:дългът към тебе ги зовекъм непрестанно анпоширане!И ако ний пък се кълнем,че във борба за теб ще паднеме-то знай, че ние не крадем,защото няма как да краднеме!Обичам те като жена,която шепне обещания-о, малка, хубава странана общогражданско мълчание!Димитър Подвързачов(1881-1937)

150

peo

преди 14 години

Долу ръцете от другаря Първанов!Какво искате,бе!Съпартийците му преди 50 години ходеха на лов и стреляха по хора.Сега ,какво ,по хора ли да стреля?Нека обстрелва глиганчетата.

149

и сега

преди 14 години

а тая каде я утрепа през 1828 кво праиме а

148

Смях

преди 14 години

Стига сте повтаряли глупостите на ТИКВАТА !!! Измислете нещо различно от обвинения !!! Но как можете да измислите нещо различно ?? След като и на вас света ви е крив,че не сте се реализирали във ЖИВОТА !!!! Затова си и избрахте ПРЕМИЕР като вас, но за разлика от вас той има милиони !!!!

147

иво

преди 14 години

Страхотна новина. По заглавието помислих , че Първанов стрелял по деца от детска градина. Уви, стрелял е по дива ***. Сега очаквам реакцията на избраният от болшинството наивни БЪЛГАРИ, др.б.б. да задължи в подобни случаи, виновният да осинови децата ,сирачета на убитата от него прасе.

146

Ташунко Сапа

преди 14 години

Проблема не е в свинята на Гоце, проблема е че човека е президент и се очаква да е интелектуално по-нагоре от някой който продава сланина на пазара. Един вид се очаква да играе голф и да има интереси по история (нали това е учил) . Обаче нашия обича да стреля по прасета и да оправя ученички - всеизвестен факт. Добре сте дошли в ***..

145

ДО криста МИНГЯНА

преди 14 години

стига си сменяй никовете тоя вече го потретваш!??ЛЕВСКИ и БОТЕВ а твоят ГОЦЕ е един долнопробен лъжец и крадец --справки ОЛАФ!!!!!

144

black beard

преди 14 години

Той убил една ***, а нас всеки ден ни убиват по малко.

143

Смях

преди 14 години

ЦВЕТАНОВ президент !!!! На нация от ФИЗКУЛТУРНИЦИ !!!!А отнсоно скандалите трябва да се досетиш кой ги спретва !!! И най вече кой има интерес от тях !!!! Но във момента е по важно да има по кой да се плюе !!!!

142

Анонимен

преди 14 години

То не останаха диви *** в таз държава. За туй пък питомните са към 7000000.

141

???

преди 14 години

Гoце що не вземе да каже защо в деня на национален траур, когато 9 души изгоряха като факли във влака, вместо да запали свещички за загиналите, ходи пак да избива невинни животни ?Гоце защо не вземе да каже дали докато Сергея се правеше на премиер, някой червен министър не направи далавера и вместо нови вагони, купиха стари и спомогнаха за трагедията във влака София - Кардам !?Гоце мълчи, Сергея мълчи, цялата им триглава ламя мълчи по този въпрос ... Очевидно се борят със съвестта си , ако въобще имат такава ?Осъдиха набързо невинните служители на жп - транспорта , за да направят зрелища на заблудената си публика, а мълчат за министрите си, които направиха далаверата със старите вагони ...Това е лицемерие , Гоце !Гоце да даде номер на банкова сметка, на която може да му привеждаме по 50 стотинки като на трактора, в случай, че реши и нас да ни съди за ' клевета ' !

140

Криста

преди 14 години

Знаеш ли някой да е служил за пример на кой да е българин ? Щото аз не знам.

139

kolkoto

преди 14 години

...kolko takiv a divi svine sam zastrelal,bez da si davam smetka daje...kakto kazvashe onq stariq pi4...s pozdrav do adasha

138

Анонимен

преди 14 години

Президентът няма как и няма право да прави каквото и да е в качеството си на обикновен гражданин. Той е Президент. Той трябва да дава пример.

137

Криста

преди 14 години

Аз бих искала президентът ни да е даже още по-модерен,да играе голф,да ходи на лов,да посещава други страни и да представлява една просперираща България,това е.Като гледам какви политици са западняците нашият президент до тях е просто съкровище.Вижте един Силвио Берлускони - то не е корупцшия,не са жени,не са мафиоти.И други,но ние ще се изядем един друг.*** народ,бедна държава е казал народът.

136

Анонимен

преди 14 години

az neviarvam strasten lovec da trepa svinki po sredata na zabraneniat period. stom kato e zabraneno da ide na prokuror, sydebno proizvodtsvo, globa, zatvor i tolkoz.samo4e infoto e izsmukano ot vestnik koito se spisva ot dnesen ***, bivsh SDSerast i oste po-bivsh komunistoserast.Ne smy gord 4e Goce ne pushna nekoai svinia ot GERB, hi4 ne sym gord.

135

социален президент

преди 14 години

абе смях ли си или червен ***--неможе човек постоянно да ев СКАНДАЛИ за пари и спонсори и любовници от журналистки при това да е ПРЕЗИДЕНТ ама ти на луд ли се правиш или си ЛУД!??? пред ВИНКЕЛА ВСИЧКИ СА РАВНИ