60

Смях

преди 14 години

Винаги съм на линия и със мойте камъни по мойта глава ме подкара :)А от шевовете на РДВР-та останаха само ТРИМ удобни всички други бяха подменени със членове на ГЕРБ !!!!

59

Анонимен

преди 14 години

Tова трябваше да стане отдавна! Тези агенти само смучеха от държавата!

58

Смях

преди 14 години

Ха ха ха "бащицата ББ" имаше предвид мандата на НДСВ !!! Не прииначавайте историята !!!

57

Dan до Смях

преди 14 години

Цигари без бандерол е имало винаги..дори и по НТВ онзи заядливия даде как депутатите пушат такива цигари, но така и никой нищо не предприе, или не беше така? И от висшия ешалон на МВР бяша уволнени няколко началници на регионалните ченгеджийници, не си спомням кои точно но поне 3-*** началници си заминаха, ако настояваш ще ти ги проверя и ще ти кажа кои са!Аз се мяркам от време на време ама ти не излизаш от този сайт... и после крадеца вика вижте крадеца!

56

ss,d

преди 14 години

ALO POZITANO,NESHTO DA KAJETE?

55

IND

преди 14 години

Той напусна МВР именно защото беше невъзможно да се справи сам (като основна причина посочва неразбирателството му с Румен Петков). С огромен политически чадър от тогавашните предрешени комунисти или т.нар. царисти, както и с корумпирания съд ела ти да ги изловиш....

54

Dan

преди 14 години

Браво!

53

БГ

преди 14 години

КраЛ Ейджънтс добре си покрадоха

52

Смях

преди 14 години

Че как сега да имат проблеми по МИТНИЦИТЕ като икономиката не работи !!!!ОПС имат не могат незнайно защо да хванат ЦИГАРИТЕ без бандерол !!!!Кой стой във основата на тези канали, и кой създаде предпоставката за масово навлизане на цигари без бандерол, МОЖЕ БИ АЗ ???А във МВР колко уволнени от ВИШИЯ ЕШАЛОН има за корупция ???

51

бащицата ББ

преди 14 години

Като спомена МВР... би ли ми припомнил кой беше (до преди няколко години) Главен Секретар на МВР?! И... имаше ли тогава арести?! Защо тогава мълча, а сега говори по телевизията, че другите са му виновни? Защо тогава не ги излови?!

50

IND

преди 14 години

"червени *** , гризете ли си пръстчетата ,а ? "Гледам вече са вдигнали един-двама по тревога да защитават червената чест, да пишат как ГЕРБ ни били затрили за 10 месеца, как преди това си живеехме добре, без корупция с напълно работещо и некорумпирано МВР, без спрени европари, а и тази фирма Краун Ейджънтс си е вършила работата чудесно и без пари и не е имало никакви проблеми по митниците...

49

koko

преди 14 години

Не мога да си кривя душата. По какви точно съображения се е стигнало до това решение поне на първо време не е толкова важно.Тези пенсионирани английски ченгета вече години душат по границите ни и никой не знае на кого след това снасят информацията, че и получават космически възнаграждения за което.Англичаните - в Англия!

48

Анонимен

преди 14 години

Доживяхме да направи и нещо правилно. Браво Хер Флик !

47

Анонимен

преди 14 години

червени *** , гризете ли си пръстчетата ,а ?

46

Анонимен

преди 14 години

абе тия Герб що се определят за сини нали сините са ***

45

Смях

преди 14 години

За сметка на това ПЛАТЕНИТЕ драскачи от ГРОБ са на линия 24 часа 7 дни във седмицата !!! По примера на ПРЕМИЕРА СЛЪНЦЕ !!! Само че той е окупирал TV-то :)

44

dada

преди 14 години

Браво на Хер Флик! Наистина, този път един умен ход

43

Анонимен

преди 14 години

Кир, Кире, поне граматиката да беше научил...

42

Смях

преди 14 години

Много си прав, а кой ще арестува Бойко а Цветанов ще се самоарестува ли ???Трябва да дойде друг кабинет, за да ни изкара от БЛАТОТО, във което ГЕРБ ни вкараха за 10 месеца !!!

41

ллл

преди 14 години

Винаги ми е било интересно как абсолютно незапознати с материята хора се изказват в подкрепа на една или друга теза без никаква, ама никаква подготовка. Това важи и за двете страни....