152

АЗ

преди 14 години

ЩОТО УБИЙСТВОТО НА БОБИ ЦАНКОВ ПОСРЕД БЯЛ ДЕН В СОФИЯ Е "НЕСЕРИОЗНО", НАЛИ?

151

АМАН

преди 14 години

Ц.ц.ц.. *** верно сте бая прости де..пи ар ми ар, такива акции, онакива акции ама са в пъти повече от преди година нали:) Бойко такъв онакъв, ама откакто е на власт НЕМА СЕРИОЗНО ПРЕСТПЛЕНИЕ :) а сега и съд ..ами много ясно ..само който не е има достъп до БГ съд сега само той знае , че те (съдиите) са за затвора.. нали сме правова държава.. ама само лошите искат запазване на статуквото:) е не само лошите де.. и измикярите като пишещите червени.. тук:)

150

хаха

преди 14 години

"В Европа има само един такъв съд и той е в Испания, където има активна терористична дейност. България не е поставена в изключителност на ситуацията, за да се създават специализирани съдилища", каза Доковска.Доковска, тва име от Доко, Доко ли идва?мисля че да !

149

уй

преди 14 години

както ( не ) обичам да кзвам, мафията си има държава...

148

May Day

преди 14 години

Радавам се че и ти прозря Бойко е не бивша а настояща мутра.

147

az

преди 14 години

Според запознати обаче причината ченгета да прикриват Таки и Исуса била по нареждане на премиера на България Бойко Борисов. Неотдавна по жълтите медии се заговори за топла връзка между ГЕРБ и наркобоса Христо Вартерян-Исуса. Още по време на изборите за правителство Вартерян, познат още и като Ицо Стружката, агитирал из София за ГЕРБ и дори заплашвал със саморазправа, ако някой си позволи да се възпротиви.--------------------------------И на мен ми се отвориха очите след това което прочетох.Никога повече няма да подкрепя ГЕРБ

146

MayDay

преди 14 години

Неща да се регистрирам в тоя сайт - сборище на ***. тук влизам само, за собствено удоволствие, а не някой да се пъне колко потребители има сайта му, да гуши парички от реклами, да банва нормалните и да толерира червените. А за това, че се гавриш с комунистическата *** - поклон до земята! Давай още по-яко! Трябва да им бъркаме по дупките постоянно!

145

Смях

преди 14 години

Аз сега се появявам а ти започна със нападките 24 часа във денонощито ????А вчера влизал ли съм ?? Влизам когато имам време това е истината !!!!Не искам да звучи като опрвдание но някой освен вас платените драскачи на ГЕРБ да е казал че има платени от БСП !!!Типично във стила на премиера КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА !!!!!

144

az

преди 14 години

Ei may day gledai da ne pukne6!!!

143

May Day

преди 14 години

Излиза, че патрулките, с които Таки и Исуса уж се прикриват от властта, са всъщност тяхна охрана, осигурена от Бойко Борисов. Публична тайна е и че двама депутати от ГЕРБ работят за Ицо Стружката. Самият Вартерян се хвалел из цяла София, че е вкарал двама от своите в парламента в редиците на ГЕРБ. Народните представители били добре познати в средите на подземния свят.------------------------------------------------Следа подобна новина не искам да чувам за Бойко.

142

MayDay

преди 14 години

Плащат ти шушумиго! И аз пиша тук често, но пък ти си 24 часа, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината на пост в защита на другарите... бизнес си имал казваш.... бизнес да пишеш коментари от Позитано 20! :)) Пиши си, то само колегите ти червенотиквеничета ти хващат дикиш.... Мен ми прави кеф да ви разбивам комунистическите теории... айде блъскайте минуси сега

141

Смях

преди 14 години

На мен никой не ми плаща, за разлика от вас !!! Нали гледа репортажа на НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ за платената група на ГЕРБ във фейсбук.....

140

MayDay

преди 14 години

хахах, другарите толкова се уплашиха от мен, че ми вкараха двойник! Евала другари, машааала! Страх ли ви е? Страх ви ееее..... ;)

139

Правова държава ли?

преди 14 години

Има голяма нужда от промяна, но не с такива мерки. Престъпниците не са осъдени не само по вина на съдилищата, но и по вина на прокуратурата, която не си прави труда да събира доказателства. Вместо да се правят екшъни и после да се пускат заподозрените, знаеш ли коя новина би ме зарадвала: "Днес,...., бе осъден Еди Кой Си за корупция и ...." Но със цивилизовани средства. Иначе корупцията ще стане още по-голяма, защото вече няма да плащат подкупи, а ще вкарват в затвора неудобните за някой.

138

az

преди 14 години

A we may day ti 4uva6 li se kvo govori6.Hodi si pii hap4etata za 6izofreniiq

137

MayDay

преди 14 години

Скрий се бе, червена шушумиго! Станишев няма да ти плаща надник от затвора!

136

May Day

преди 14 години

След тази новина и аз отеглям подкрепата си за това корумпирано правителство.

135

May Day

преди 14 години

Цветанов е имал хиляди златни възможности да прибере Таки и Исуса на топло. Вътрешният министър много добре знае къде се подвизават наркодилърите на ВИС 2, но има изрична забрана от шефа си Бойко Борисов, разказа ни наш източник. Двамата представители на подземния свят имали голяма заслуга за спечелването на изборите от ГЕРБ. В замяна на това пък премиерът трябвало да гарантира тяхната сигурност и закрила.

134

kraSS UK

преди 14 години

pishi , pishi ! Che v zatvora nqma internet.

133

MayDay

преди 14 години

Много си зле!