108

Анонимен

преди 14 години

къртим миФки ф Правец

107

P.djuf

преди 14 години

Леле майко, 108! Това дето сме си съкратили живота било от препиване , препушване и преяждане!Ти надмина и Симеонча Дянков по глупости!

106

Анонимен

преди 14 години

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ КОИТО ВСЕ ОЩЕ ИМАТ РАБОТА И НА ВСИЧКИ КОИТО СА УПОРИТИ И ТЪРСЯТ РАБОТА!А НА ОСТАНАЛИТЕ ВЕСЕЛИ ВЕЧНИ ПРАЗНИЦИ!

105

Анонимен

преди 14 години

коНсумолци ? : )

104

Зидаромазач

преди 14 години

Да 104 младите съсипаха всичко което ние строихме толкова много години. Напред комунисти и консумолци, чавдарчета и пионерчета да въстановим това което те съсипаха. Напред БКП. Ние ще се завърнем.

103

Анонимен

преди 14 години

Пушенето съкращава живота. Замърсяването на околната среда води до болести, а пиянството води до дегенарация на нацията. А преяждането води до диабет и Бг. е на едно от първите места в Европа по заболявания !!!

102

Златко

преди 14 години

През 1970г. по официални данни на ООН - от 176 държави по показателя - продължителност на живота, България е на 14 място.През 20009г.- на 76то място.Толкова за "хубавия капитализъм" , и "лошия социализъм".

101

Jolly Roger

преди 14 години

Честит празник на всички, които си вадят парите честно. :)

100

Анонимен

преди 14 години

И освен това животните също се трудят- мравките, пчелите, птиците и даже плъховете се трудят за съществование.

99

Анонимен

преди 14 години

ХЕЙ ХОРА МНОГО НЕГРАМОТНИЦИ ИМА В ТОЗИ ФОРУМ. ЖАЛКО ЗА МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ, КОЕТО НЯМА НИКАКВИ ЦЕННОСТИ.

98

Анонимен

преди 14 години

АКО СИ МЛАД ЧОВЕК ЗАСРАМИ СЕ ОТ ОПРЕДЕЛЕНИЯТА, КОИТО ИЗПИСВАШ, АКО СИ СТАР ТОЛКОВА ПО-ЗЛЕ ЗА ТЕБЕ НЯМАШ ШАНС ДА СЕ ОПРАВИШ. НЕ ДАВАЙ ОПРЕДЕЛЕНИЯ ЗА ДРУГИТЕ МОЖЕ БИ И ТИ САМИЯ СИ ТАКЪВ

97

Иван Георгиев

преди 14 години

абе на тези митинги на червената коалиция ,още си ходат бабички и дедовци ,аз се си мислех че не останаха .А Другаря Станишев какво още прави в България той няма място тука.А това в България когато се създаде 3на коалиция ,беше няй голямата пародия, 3 те воюващи партии изведнъж се обединиха за управлявата България крадене умножено по 3 .

96

communist

преди 14 години

Вие да сте виждали някога комунист?В BG комунистите ги избиха преди и след 09.09.1944 г.На пръсти се брояха през татово време!БСП няма нищо общо с комунистите!А, 1-ви май е един от най-светлите празници в съвременната история!

95

Анонимен

преди 14 години

OSTAVKA NA PRAVITELSTVOTO TOVA ISKA NARODA DNES

94

Honorik

преди 14 години

Xa-xa!Den na truda...A den na marzela 6to nqma?Bulgarinat bezdrugo ne obi4a da raboti.Kakva e taq snimka sas sarp i 4uk?!Nostalgiq po minaloto,a? :)

93

празнуващ

преди 14 години

Честито, другари ! Ние сме на всеки километър и така до края на света !Гейберите скоро ще ни върнат на власт ... и то на бял кон ! Още малко търпение ! .... (: (: (:

92

Анонимен

преди 14 години

v BG osven CVETANOV nikoy ne raboti toy da praznuva nie da gladuvame sled vreme 6te se smenim

91

безпристрастен

преди 14 години

първо 1ви МАЙ не е комунистически празник 1ви май е ден в които обикновените американци се вдигат на стачка и отстояват своите права ако в САЩ е комунизъм тогава и 1ви МАЙ е комунистически празник а в БГ не се спазва нищо защото ние сме робска нация

90

MURDOC

преди 14 години

Наскоро в един новинарски репортаж даваха част от конгрес на БСП и "О,чудо" цвета на партията не беше червен а розов . Друго за тия обратни червени *** трябва ли да споменавам . Всеки млад човек който е на този митинг е заблуден и не осъзнава какво причинява на родината си като е там. БСП изнасилиха България . Да спрем тия *** нека никога повече комунист в парламента да не влиза .

89

Зидаромазач

преди 14 години

Комунисти и консумолци напред. Вие ще изградите комунизма наново и ще спасите България. Всички ние сме с вас.