56

Анонимен

преди 14 години

Щом в има страни в които една жена не може да излезе с къса пола, значи може да има и такива в които е забранено да се е увила в черен чаршаф !

55

Браво!

преди 14 години

Само така!По-добре късно, отколкото никога! Вече има прецедент. Сега само гледайте: следват Холандия, Франция, Германия и т.н. Европа ще защити християнските си ценности. Да заповядат мюсюлманите като гости, да остават, но само ако спазват НАШИТЕ ЗАКОНИ! Повече не трябва да се търпи нахалството им. Въпросът не е само в бурките, поведението им е нагло. Хайде у дома!

54

burkata

преди 14 години

axaxaxa teq s 4ernite dre6ki sa kato nqkakvi pingvini, tapi i prosti do nqma i kade!! V Balgaria turcute ne hodqt taka we, a tam qvno se opitvat da demonstrirat ne6to tapanari takiva!

53

бихед

преди 14 години

Браво! Право на всяка държава е да определя нормите по които следва да живееш там. Нека видим в страни в които бурките са задължителни какво ще се случи на човек носещ кръст било то кръстче или ланец със половин кило златен кръст ... ще ти се търколи главата отма...

52

След Дъжд Качулка

преди 14 години

Сетиха се, ама е късно. Брюксел е пълен с араби. Тежките престъпления са в пъти повече от София и са дело почти само на араби и други емигранти. Сега най-много да започнат вълнения и простотии. Да са мислили когато са им давали паспортите !

51

съм за гъмза

преди 14 години

И кое му е опасното на този "опасен прецедент",ако смея да се обадя!?Че хората не желаят да променят начина си на живот ли?И кой им иска мнението на тези от Амнести?Това е вътрешен проблем и ще си го решават както си искат!На който не му отърва-знае пътя,нали!?

50

a

преди 14 години

mnogo ste prosti koi v BG hodi taka ???

49

PACO

преди 14 години

Това трябва да е задължително за целия ЕС , не само за отделни страни.Иначе нашите еничари в парламента няма да го направят никога.

48

Анонимен

преди 14 години

Браво, само така! И в останалите страни трябва да го наложат това, на който не му харесва, да си ходи ...

47

НФБ

преди 14 години

а в страните от голфа може ли жена да се разхожда с мини жуп или в пакистан египит,,,може ли държавна делегация в която участват и жени последните да се разхождат както си искат или трябва да се съобразяват с тамошните обичаи,,,толерантност но с реципрочност....надявам се това да стани факт и в други страни от ЕС и САЩ

46

кравар

преди 14 години

това че са се научили да спят на чаршафи е похвално но нямаше ли кой да им каже че не е необходимо цял ден да ходиш с него.....в цивилизования свят слагат дрехи.

45

jasemi

преди 14 години

Стига сте говорили без да мислите бе ! Кой в България ходи с бурка ?Какво общо имат партиите и лидерите им с тази статия?

44

БРАВО

преди 14 години

БРАВО!!!!!!ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ В ЕВРОПА ТРЯБВА ДА ПОСЛЕДВАТ ПРИМЕРА ИМ.НИЕ СИ ИМАМЕ ЕВРОПЕЙСКИ И ХРИСТИЯНСКИ ЦЕННОСТИ.КАТО НЕ ИМ ХАРЕСВА ДА СЕ ВЪРНАТ В РОДНИТЕ СИ АРАБСКИ ДЪРЖАВИ , А КАТО ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ В ЕРОПА ЩЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С НАШИЯ БИТ И КУЛТУРА

43

Анонимен

преди 14 години

Е Белгия не е "толерантна". Там новини на турски няма. Нямат си и турска партия.Просто имат различни ценности от мохамеданите. И го показват. Кой ще ги осъди? За какво? Нали всеки има право на убеждения. Държавата е Белгия. Народа е белгийски. На който не му харесва вън.

42

ГЕРБавия

преди 14 години

НЕ, ние няма да го приемем !!!Мутрата Бойко Борисов е от ГЕРБавата мафия, която слуша комистисти и агенти. Затова - нищо за бурките и по-лошо за хората.... Дерзайте !!!!

41

333333

преди 14 години

Браво!Това е държава!Никой не е канил тия *** в Европа.Или ще се съобразяват с нравите и законите,или да се връщат от там дето са дошли-да скачат по дърветата.ЖАЛКОТО Е ,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ТОВА НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ-ПОЛИТИЦИТЕ НИ СА ***.

40

666

преди 14 години

Нека всички бели цивилизовани страни последват примера им и ние също да го приемем тук.

39

Димитър

преди 14 години

БРАВО. Като гражданин на тази страна и аз искам такъв закон в БЪЛГАРИЯ.

38

Анонимен

преди 14 години

сега феслаците ще нададат вой с интерес очаквам развитието

37

Gaskoing

преди 14 години

Това трябва да се забрани в целия евро съюз от Брюксел, защото тук ако чакаме на Българските политици няма да се промени нищо!!!!