17

Гочо

преди 14 години

Мартине!... Гледай вятъра. Можеш и от БСП-ето да чопнеш електорат. Сега е момента. Утре е късно...

16

baykоlu

преди 14 години

baykоlu, шизофренията ли се обажда?

15

асдф

преди 14 години

ей мушморок, я не се прави на много оригинален. защото именно тея *** от партия геЙб превърнаха България в най-бедната страна в Европа. стандарта на живот е сходен с този от африканските страни. е естествено някой си живеят като царе. а именно Бойко Лайнорисов, еврейската *** Мони пицата, Цветелина пепеляшката милиардерка... така че аре синко само не се прави на много умен, защото не си. и аз ти пожелавам приятен ден.., :)))))

14

Amenhotep

преди 14 години

Мартинчо - Сектанта никога не съм го харесвал, ама в този конкретен случай съм съгласен с него.

13

Dan

преди 14 години

В общи линии нещата от информационните сайтове изглеждат така - Борисов казва няма да вдигаме ДДС от всички страни започват да пеят, "това ще погуби държавата ще задълбае кризата"......Борисов преспива една нощ и казва ще вдигнем ДДС пак от всички страни започва да се лее мозък "това ще погуби фирмите ще отпуши инфлацията" , е в крайна сметка кавото реши правителството това ще е! Ако някой иска да управлява първо трябва да спечели изборите! Хайде приятен ден!

12

Анонимен

преди 14 години

естествено, че ще го вдигнат. нали трябва да се пълни трезора на СиБанк, а от от там джоба на Цветелина и Боко Тиквата. те крадоха, крадоха от народа, ама на народа вече им свършиха парите.

11

Анонимен

преди 14 години

ББ обеща честни тръжни процедури-прави ги,обеща магистрали-започва строителството им,обеща спиране на кражбите-прави го,обеща да спре знаковите престъпления-прави го.Само в червена мухлясала глава това е нищо.Не че всичко е направил,което е обещал,но е повече от това,което тройката крадци от миналото управление са направили.

10

bakalova

преди 14 години

do Go4oza sajalenie nyamat resurs za tova

9

Гочо

преди 14 години

СДСБ трябва да стане реална опозиция и алтернатива на Бойко.

8

ББ

преди 14 години

Обещавам ти!

7

Гочо

преди 14 години

Обещавам на младото семейство да дам каруцата с воловете...

6

bakalova

преди 14 години

abe toya Martin e golyam naivnik

5

*

преди 14 години

Ех, а в Андора няма ддс изобщо. Преставителствата на всички големи комапнии са там, туризма процъфтява, хората са добре...ама това е чак в Андора. Защо не станеме безмитна зона?

4

Iwan

преди 14 години

Най-после някой да ни защити от допълнителен обир от Дърватата.

3

Анонимен

преди 14 години

По правилно е -СДС към Борисов: Излъжи, че ще се вдига ДДС

2

baykolu

преди 14 години

Че що пък да не обещае?!Той обеща кво ли не преди изборите, нищо не изпълни, та сега още едно лъжливо обещание, голяяяяяяямааааа работааааааа!!!!

1

male

преди 14 години

nakraq i sds 6te se usetqt,4e sa v koalicia s prosti gerbadjii.aman ve4e ot tezi nekadarnici ot gerb.po-dobre si bqhme pri stani6kata i dogan kolkoto i da kradqha!