27

ЧШ

преди 14 години

АБЕ ЛЕЧКОВ КЪДЕ СЕ НАВРЯ БЕ ,ЛАКОМ Г.З!!!

26

вирус

преди 14 години

НАГЛЯР.

25

Иван Ц

преди 14 години

Стана кмет като купи 5 хиляди *** гласа. Купи ти ги Радостин....сега кой ще ти ги купи? Джамов ли ще затвори пак *** долу? Просто селско момче беше и такова ще си отидеш!

24

Д

преди 14 години

Само дограмите да бяха...улични осветления(крушки изписвани по 50, а вкарвани от Турция за по 3-4), борбите за европейските пари, концесии на сестра му за по 30 години, апетити към природни паркове и минерални бани, а и всички фирми печелещи общински поръчки са негови.Това даже не е публична тайна....... Поправка - не е сливенски селянин, а стралджански :). Срам ме е, че съм сливналия....този *** съсипа всичко хубаво в града.

23

Анонимен

преди 14 години

Много си самонадеян,"кмете".Трябваше да ти свалят маската,за да се види,колко си посредствен,нагъл ***.Като ти дадаха власт ти се взе за "недосегаем" и си мислиш че всички са в краката ти.Бягай да си пиеш хапчетата,нахалник,никой не те иска,***.

22

Тенев

преди 14 години

Кога ще разследвате за картелно споразумение петролните компании у нас или има топла връзка между ББ и Валентин Зл

21

хахахах

преди 14 години

Някой да е чувал за цена 300лв/кв. м за дограма на училище???? Щото на тая цена е писана.........Става дума за поръчка за стотици метри квадратни. При който и дребен търговец в сливен да отидеш ще ти вземе по 100 лв.:))

20

Анонимен

преди 14 години

Лечков се оказа нагъл лъжлив сливенски селянин ! Същият като онова *** Стойчков !

19

ГЕРБ=БКП

преди 14 години

Приятели, всички сме единодушни, че БКП/БСП е мафията в България. Но хайде да погледнем реалностите и да не се самозаблуждаваме. Срещу тази мафия още не се е родила опозиция в държавата. Някой трябва да е много лековерен за да си помисли, че ГЕРБ е нещо различно от СДС, НДСВ, ДСБ и т.н. Ще видите как ще се изтърколи и мандата на ГЕРБ в телевизионни сапунки за разни арести, разследвания, разкрития, но ефект няма да има никакъв - червените олигарси пак ще бъдат по върховете и ще бъдат още по-богати. Свалете си \\\"очилата на надеждата\\\" и погледнете какво прави в действителност правителството на ГЕРБ. Затяга коланите на нас редовите български граждани, а комунистическите крадци от прехода продължават да си живеят в охолство и разврат. След като бивш заместник министър прави публично изявление, че по негови изчисления само в САЩ след 1989г. са изнесени над 120 милиарда долара, ами нека Бойко Борисов и Цветан Цветанов да не ни занимават вече с разни \\\"хамстери\\\", а да проверят изчисленията на колегата си. Нима мислите, че Бойко Борисов и Цветан Цветанов не знаят с какви пари внукът на Пеко Таков си е купил и застроил екзотичен остров от 100 декара? Не слушайте ББ и ЦЦ какво ви говорят, а вижте делата им и по тях съдете. Бъдете добри един към друг и Бог да ви пази. Всеки може да допълни този постинг с името и \\\"придобивката\\\" на крадец от прехода и да го разпространява ежедневно и навсякъде. Нека червените олигарси знаят че, народът не е сляп и чака своя ден за разплата! 1.Напористата бесепарка Татяна Дончева се обзаведе с още един апартамент за 200 000 евро в кв.Бъкстон, София. 2.Младен Михалев /Маджо/ си купи ново имение в Швейцария с хеликоптерна площадка. 3.Емилия Масларова се сдоби с нов апартамент във Виена. 4.Ахмед Доган вдигна разкошна къща в Дубай. Палатът на стойност милиони, бил издигнат до самия океан и разполагал с частен плаж и огромни градини. 5.Румен Петков успял да спести няколко милиончета и да си купи супер луксозна къща в Барселона, Испания с няколко спални и кипро парк. 6/Цветелина Бориславова е изкупила ски курорт Пампорово. 7.Румен Гайтански-Вълка \\\"приватизира\\\" най-големия плаж \\\"Мария Луиза\\\" в Борисовата градина на София за 300 хиляди лева, а истинската стойност на имота е 300 милиона евро. Докато беше столичен кмет Бойко Борисов забрави да изпълни обещанието си да възстанови плажа на общината и да го отвори за посещения на софиянци. Вече 10 години плажът е затворен, а пред него спира само колата на червения олигарх Бугати Вайрон за 1.3 млн евро.

18

Анонимен

преди 14 години

Човека още си мисли , че е на терена, съдията(прокуратурата) свири за другия отбор. Т.е. мачът е продаден. Кой обаче продава мачовете ?

17

сливналия2

преди 14 години

слушах го сутринта. Може да му повярва само някой който не живее в "разкопания град". тоя смъркач на "енфие" взе града на абордаж. толкова нагло и комунистите не са крали. а те бяха много нагли...

16

Балин

преди 14 години

А на кой е представител бе умнико? Тя си е представител на Дон Цеци ***!

15

Анонимен

преди 14 години

Оставка подава само достоен човек, който знае,че нищо нередно не е свършил.А такива измамници и лентяи като Лечков се борят със зъби и нокти за поста, на който случайно са попаднали.Те знаят, че никога вече няма да бъдат избрани от народа.Поведението на този човек е отвратително, струва ми се, че и той е един от недосегаемите, или поне така се изживява.Лежи на стара слава.Но едно е да риташ топка, а съвсем друго - да отстояваш правата и да решаваш проблемите на хората.Надцени се.

14

работещ

преди 14 години

Нямам спомен някое червено мекеренце да си е подало оставката от съображения за коректност, чест и т.н. А това баш *** е и бая просто, че и много нахално. Само няма да си иде, другарчета от ГЕРБ.

13

one

преди 14 години

Всяко начало си има край и всеки край си има начало.Време е!

12

Сливналия

преди 14 години

Футбола и политиката не са едно и също! Лек ден!

11

Анонимен

преди 14 години

20000 подписа не го искат, той с колко е избран? По памет не бяха ли 11000. Колко трябва да се подпишат за да разбере , че не го искаме.

10

Анонимен

преди 14 години

В момента се строи тук затвор по еропейски,предполагам че всики крали милиони там ще ги пратят да продължат да си живеят живота.........

9

Анонимен

преди 14 години

Кой е излъгал Лечков, че прокуратурата е представител на изпълнителната власт?

8

Анонимен

преди 14 години

Не нго намесвай,защото,когато едно друго поколение го окичат с медали на световно?????????