195

настояща майка

преди 14 години

До анонимна. Госпожо, радвам се за вас, че гледате двама сина, работите и нищо не сте откраднала. Не сте героиня. :)) Аз също гледам един син, работя и не крада. Да, въпросът е принципен. Но вашият коментар е субективен. Липсва ви емпатия. Виждате само себе си и съдите по себе си. Не се поставяте на мястото на другия, не се опитвате да го разберете. Не сте обективна. Защо си мислите, че другите майки трябва задължително да са като вас и мен?

194

Една майка

преди 14 години

Диди, тук не става въпрос за два-три месеца на адаптация. Това са глупости. 2000 лева като ги разделиш на 240 лева, колко месеца стават ?????????????

193

Анонимен

преди 14 години

Ако сте в списъка, ще ви уведомят писмено и официално.

192

диди

преди 14 години

Егати , булгаристана!Вземат ти детето с триста зора в градина-записваш се в сайтове, всеки ден ги седиш, трепериш, сън не ти остава дали детето ти ще се класира , за да може като свърши майчинството да тръгне спокойно на работа.Чудото се случва.Детето тръгва от септември , примерно щото гледаш да не изпуснеш мястото.Започва ден да е на градина, два не.Това е примерно 2 месеца.И сега многото пари ги връщай , БЪЛГАРКО-МАЙКО!БЪЛГАРИЯ-мащеха за българките

191

прегрешила

преди 14 години

И от къде да видим тези Черни списъциНе Ви е срам управляващи

190

Анонимен

преди 14 години

уау, значи аз съм направо майка-героиня :) В днешните тежки времена гледам двама сина, работя и съм успяла до сега нищо да не открадна :) направо !Няма значение по кое време ги гледаш децата, винаги има трудни моменти. Въпросът е принципен. А мен как ме търпят с малки деца на работа ?

189

майка

преди 14 години

Трябва да връщат.Аз си гледах детето докато навърши 2 години. След това се възползвах от програмата на масларова и си наех една съседка за 1 година. И когато детето стана 3г. я записах на детска градина. Да ми е жива и здрава имам за 2 години най-много 1 месец болнични. Всичко е до възпитанието вкъщи и в градината. Сумарно осигуровките ми са 350лв. на месец. КОлко ли от тях са яли за сметка на моето дете. Да връщат.

188

майка в майчинство

преди 14 години

И още нещо: къде пише, че безработните майки, чиито деца ходят на ясла, не трябва да взимат майчински???

187

майка в майчинство

преди 14 години

Наистина, не може да се обясни защо майчетата, като са си вкъщи не си гледат дечицата. Но пък чак да им искат да връщат парите... Първо, то пък едни пари... Второ, защо не поискат от тези дето обраха държавата да върнат парите, ами са се хванали за трохите на майчетата??? срамота... Мойто предложение е майчетата да бъдат глобени 50 ст. на човек така, както се глобяват останалите закононарушители, дето усвоиха неправомерно милионите. Ама няма, за кокошка няма прошка... :)

186

настояща майка

преди 14 години

Не е на всяка цена. Това е възмездие за обидата. Нали всичко трябва да е по закон. Нали искате да се накажат майките-престъпнички? По същата логика вие също следва да бъдете наказан.

185

tolop

преди 14 години

eto go razkovni4eto, eto...da padnat pari4ki ot nekade na vseka cena

184

настояща майка

преди 14 години

До Толоп. Всички интелигентни хора в света знаят, че жените по време на бременност, раждане и отглеждане на деца не са в равностойно положение спрямо другите жени и мъже. Внимавайте, за обидата "***" може да ви осъдим. Има ли във форума жена, майка, адвокат? Участвам в иска!

183

Анонимен

преди 14 години

толопВие поне се научете да пишете на кирилица, не се намирате в Анадола да пишете на шлокавица...

182

tolop

преди 14 години

e vidqhte li se kolko struvate,zatva vi iztriha

181

Георги

преди 14 години

Не наричай младите майки ***, че ти сигурно си негоден и едно дете да създадеш, кой знае какви трънки имаш в гащите...

180

TOLOP

преди 14 години

Usloviq iskate nie edno vreme da nqmahme po dobri uslovia,razglezeni ste tam e celata rabota

179

tolop

преди 14 години

Aide znaem vi sega6nite MAIKI samo revete i 4akate nagotovo,mi 6to rajdate kat sami na sebe si ne mijete da pomognete.BOKLUCI

178

настояща майка

преди 14 години

Надявам се коментарите в този форум да бъдат внимателно прочетени от жените на всичките съществуващи партии в България. И най-вече от жените на ГЕРБ. Реформирайте законите така, че ние, жените, да имаме условия да раждаме и отглеждаме деца. Това е общодържавен стратегически проблем.

177

настояща майка

преди 14 години

До Бай. По коментара ви личи, че сте дълбоко комплексиран човек, който не се радва на вниманието на жените. Предизвиквате съжаление.

176

настояща майка

преди 14 години

До анонимна. Радвам се, че достойно сте отгледала 2 сина по татово време и сега бихте се справила. Да направим ли сравнителен анализ на доходите, цените и др. по татово време и времето след 90-те? Ще стане ясно, че тогава, когато вие отглеждахте децата си условията са били много по-благоприятни от сегашните.