66

Казанова

преди 14 години

И аз имам религия. Пешете ме, за 107-та религия. Вярвам в нежната половинка на света и в любовта. И обичам нежните цветя. Пишете и мен, че да напълним списъка, за да е повечко. наречете я: "Дъ Брадърс оф либовтЪ, фък, фък ън дъ граунд" (така го пишат някои нежни създания, в нета). Моята религия не зная дали е праворевна или кривоверна, но си е стара, колкото света. По-древна е от всичките ваши буди, алахи и мантри. И Адам и *** я изповядваха, още от древни времена. Аз нея ще си почитам.

65

петрол

преди 14 години

До лицето, нас нимката: А ти, кво се радваш, бе? Какво му е хубавото, че 108 религии пълнят главите на децата с щуротии? По-добре да си бяхте запазили Православието и да си учите уроците и работите, отколкото да предавате и да се хилите мазно, от кеф! Кво се хилиш? Такива подмазвачи, предадохте този народ, че и други невинни души, на ада, разрухата и смъртта. И колкото и да се иска да ви се помогне, сами пречите и рушите доброто за вас. Е, някои ще са миллиардери от вас, но като народ, загива.

64

петрол

преди 14 години

Не съм бог, бе. За нищо ме нямат, а боговете ги почитат, палят им свещи, пеят им песни, ходят по църкви, заради тях и джамии. А мен и за лукова глава ме нямат, освен за електорат. Какъв бог съм - никакъв. Но вярвам, в себе си. Особенно, когато обръщам градината, щото няма кой друг. Така, че си прав. Трябва да вярваме, в себе си. Но никакъв бог не съм. От 20 години и за лукова глава ме нямат, а камо ли за бог? Но ще стана. Ще си намеря богиня и ще се възвеличаваме, по цели нощи, един друг.

63

Петрол, до 59

преди 14 години

Но не си прав, Лазаре. Тази секта-общност е създадена, от врагове на славянобългарите. Вярно е. Някои са протестанти, но друг ги създаде тези секти. Цели унищожаването на Православното Славянство и зомбирането му, с това псевдохристово учение, което прикрива други материални интереси. Но парламентьорите ни са или мързеливи да мислят за българите или не им пука. За срам на дедите ни. По добре на Тангра да вярвахте, отколкото на врага ни Йехова. Той именно изтребва Славянобългарите. Познавам го.

62

Петрол, до 60

преди 14 години

Борисе, Борисе? Я ***, в Парламента и провери по историческа статистика, кой какви закони е гласувал. И който е гласувал вредни за българите закончета - режи им главата! От там тръгва мръсотията, за този народ. "Рибата се вмирисва, откъм главата, а не откъм опашката.". Но почни, от 1988 година, насам, разследването, че да е достоверно! Преди ряза главите на болярите, а сега търпиш? Що бе, Борисчо? Кво ще каже ***, бе нине? За това ли те направихме цар?

61

Анонимен

преди 14 години

ехааа

60

Иво

преди 14 години

Най-хубавата религия е нашата българска православна вяра!Да живее Православието!Да живее България!

59

Viarvam v men!!

преди 14 години

Нито една религия не заслужава да се отнемат животи!! Исус не е искал да има хиляди богато украсени църкви, уж морални представители- духовници и една институция,, убивала, само и само , за да вземе властта! Мохамед не е желаел ''Свещена война'', както днес прокламират ''последователите'' му... Тангра е бог, който е е измислен от вярата на хората в природата...... Всяка религия е родена от желание за благоденствие, ЛЮБОВ, щастие... Вярвайте в с себе си, а не на идоли! Вие сами сте богове!!

58

Борис I

преди 14 години

За да запази народа български,княз Борис е рязал главите на изменниците на Христовата вяра. Благодарение на православието България измина 13 вековен път и още я има,значи тук е истината,всички други секти-мекти и тем подобни да се забранят със закон докато е време,иначе е загубен рода български!!!

57

Лазар

преди 14 години

свидетели на Йехова са най-добрите хора на света!

56

антикомунист

преди 14 години

Тъпо ченге, марш на ***

55

Анонимен

преди 14 години

Комунизма също,особенно за бедните и сакатите!

54

Историк

преди 14 години

Щом си тенгристка,не ми говори за религии! Бабо, тоя тенгризъм е направен с цел, да бъде унищожена православната вера в българите.Не е ли странно че, никои нищо не знае за тенгризма(даже не се знае дали има такава религия), ама има хора които го исповядват?А и според много историци древните българи не са били особенно религиозни,според арабски пътешественици простолюдието било просто суеверно, а аристократите практикували "черна магия".Спорет друга теория българите са били зороастриици!

53

Dark Vader

преди 14 години

Join to the "Dark Side"!

52

Силвия

преди 14 години

Грешка, до 20

51

Анонимен

преди 14 години

Tozi chovechec otvori li si ustata vs eniakoia divotia izliza ot tam

50

Силвия

преди 14 години

Джо 29 Ювиги, Хайтов наистина беше велик...

49

MURDOC

преди 14 години

В Бургас на една стъпка до училище Константин Преславски се намира храм на Свидетели на Йехова, които в общината са го регистрирали като бизнес сграда . И до днес нищо не се прави по въпроса .

48

az

преди 14 години

Този плужак защо не си ходи с добро?! Егати лакомията!!!

47

colobur

преди 14 години

Защото сме Либерални и защото сме Толерантни, затов и Е..Ха майката на тази държава! НЕ НА СЕКТИТЕ В НАШАТА БЪЛГАРИЯ!!!